|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 5:11 am
Kitty-ShadowCat Vykk juliangel http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=211422 biggrin fajne zdiatko razz wez zamiesc je w gasleryjce u nas na gaii hej skarby.... blaugh hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 5:12 am
Vykk Kitty-ShadowCat Vykk juliangel http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=211422 biggrin fajne zdiatko razz wez zamiesc je w gasleryjce u nas na gaii hej skarby.... blaugh hejka co porabiacie...? wink stare wydaje mi się że jestem najmłodszą dziewczyną na polskiej guildi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 5:18 am
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat Vykk juliangel http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=211422 biggrin fajne zdiatko razz wez zamiesc je w gasleryjce u nas na gaii hej skarby.... blaugh hejka co porabiacie...? wink stare wydaje mi się że jestem najmłodszą dziewczyną na polskiej guildi stare nie wiem ale chyba nie...z reszta sprawdz w dziale cos o sobie moze tam sie okaze cos nowego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 5:20 am
to co robimy kociaki?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 5:33 am
Kitty-ShadowCat to co robimy kociaki?? blaugh nie bylo mnie przez chwlie ale juz jestem...a co chesz porobic??mozemy porac w kolko i krzyrzyk razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 5:35 am
heja. jak sie nudzicie, to mozecie pobumpac mojego questa xd a ja wracac do lozeczka, bo ja byc chora whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 5:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 5:39 am
hej miss tao i papa odrazu no chyba ze powiedzisz jeszcze chwilke Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat to co robimy kociaki?? blaugh nie bylo mnie przez chwlie ale juz jestem...a co chesz porobic??mozemy porac w kolko i krzyrzyk razz K22;ko i krzyżyk jest nudne.... wymyśl coś lepszego  hej Miss Tao.... eee..poduchy??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 5:52 am
taak.......*wskakuje w sterte poduch i ciągnie za sobą vykka* jupijupi.... PODUCHY!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 5:55 am
Kitty-ShadowCat taak.......*wskakuje w sterte poduch i ciągnie za sobą vykka* jupijupi.... PODUCHY!!! blaugh BRAKUJE TU LETHIEL I CAŁEJ EKIPY sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 5:57 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat taak.......*wskakuje w sterte poduch i ciągnie za sobą vykka* jupijupi.... PODUCHY!!! blaugh BRAKUJE TU LETHIEL I CAŁEJ EKIPY sweatdrop heheh no tesh prawda wybacz ale zostawie cie chyba za chwilke i npojde n aobiadek ale mam jeszcze chwile blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:05 am
*opcyznikądsiępojawił*
(na chwile tylko)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:06 am
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat taak.......*wskakuje w sterte poduch i ciągnie za sobą vykka* jupijupi.... PODUCHY!!! blaugh BRAKUJE TU LETHIEL I CAŁEJ EKIPY sweatdrop heheh no tesh prawda wybacz ale zostawie cie chyba za chwilke i npojde n aobiadek ale mam jeszcze chwile blaugh FAJNIUCHNO, A O KTӒEJ WRӃISZ? wink jush wrocilem hejka opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|