|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:59 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel opcy taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun O.o ..... maliny gonk xd *zakopooje sie pod poduszkami* *szuka Lethi pod poduchami* co wy macie do tych biednych malin?? wink *wyplywa z droogiej strony* blaugh .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:00 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel Kiart Lethiel opcy taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun O.o ..... maliny gonk xd *zakopooje sie pod poduszkami* ..?? NIe lubisz ... : /... Szkoda ... nie weisz co tracisz ... blaugh wink lubie.. ale tylko te prosto z krzaka.. bo kupne bleeeee xp a no to rzeczywiście- kupne blee xp musze już kończyć... papa whee DobraNoc ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:01 pm
Kiart xd xd ..rozumiem ... MAMM TO SAMO >>> biggrin biggrin blaugh whee 3nodding ppaatki kitty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:03 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel Kiart Lethiel opcy taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun O.o ..... maliny gonk xd *zakopooje sie pod poduszkami* ..?? NIe lubisz ... : /... Szkoda ... nie weisz co tracisz ... blaugh wink lubie.. ale tylko te prosto z krzaka.. bo kupne bleeeee xp a no to rzeczywiście- kupne blee xp musze już kończyć... papa whee papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:04 pm
Vykk Kitty-ShadowCat Lethiel opcy taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun O.o ..... maliny gonk xd *zakopooje sie pod poduszkami* *szuka Lethi pod poduchami* co wy macie do tych biednych malin?? wink ja tam nic nie mam...dobre sa z PIWKIEM xd a czasem z wodeczka jak sie robi jakies szarady o ktorych nikt nie wie razz xp jak sie nazywaja i czy sa nadatne do sporzycia razz edit mowa nie tylko o jadalnych ale rowniez o sokach i przetworach razz ... Hehh.. przypomina mi sie jedna reklama piwa ... ...jada dwie cienzarowki ... jedna chyba z malinami a druga z piwem... wjezdzaja do tunelu ... a z drugiej strony tunelu [wyjezdza] wytacza sie butelka piwa malinowego ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:06 pm
Kiart Hehh.. przypomina mi sie jedna reklama piwa ... ...jada dwie cienzarowki ... jedna chyba z malinami a druga z piwem... wjezdzaja do tunelu ... a z drugiej strony tunelu [wyjezdza] wytacza sie butelka piwa malinowego ... wink piwko slodziutkie nawet smaczne ale slabe i ten sam efekt co bym sam sobie wlal soku z malin wiec skoro nie widac roznicy to po co przeplacac razz xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:11 pm
...UUU....
... Nagle ucichlo ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:12 pm
Kiart ...UUU.... ... Nagle ucichlo ... sad *wyskakooje na niego ze sterty poduszek* whee whee whee *przytuuuuul* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:14 pm
Lethiel Kiart ...UUU.... ... Nagle ucichlo ... sad *wyskakooje na niego ze sterty poduszek* whee whee whee *przytuuuuul* xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:14 pm
ja sie bede zmywal powoli..... dobrej nocy wszystkim.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:15 pm
opcy ja sie bede zmywal powoli..... dobrej nocy wszystkim....... dobranoć whee 3nodding ja tesh mykam sad milych snoow zyczu 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:15 pm
opcy ja sie bede zmywal powoli..... dobrej nocy wszystkim....... ..^^ Dobranoc ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:16 pm
opcy ja sie bede zmywal powoli..... dobrej nocy wszystkim....... opcy idze tak wczesnie spac??jstem ciekaw na czym[kim] sobie tak chlopak pouzywal skoro juz nie ma sily razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:17 pm
Vykk opcy ja sie bede zmywal powoli..... dobrej nocy wszystkim....... opcy idze tak wczesnie spac??jstem ciekaw na czym[kim] sobie tak chlopak pouzywal skoro juz nie ma sily razz ... : / Mhmm...??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|