|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:47 pm
Gosiak zawsze sie mozesz probowac bronic ale wiesz szanase i tak male xp hehe ale pooki nic nie przeskrobiesz jestes ocalony ;p oka po raz kolejny dzisiejszego pieknego dnia biggrin mowie narazie biggrin ale teraz STANOWCZe paaaps heart do jutra żmijeczki papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:48 pm
Gosiak Kiart Gosiak Kiart ... Umiem i Lubie sie bawic xd ... Ale zbiorowych przytulasow nie lubie ... scream [jakos tak mi sie juz wzielo ...] [... ALE nie zloscie sie na mnie ... wink ] heart nu to jak cos juz wszyscy wiedza jak Ci dac w kosc razz OMG!... gonk gonk zawsze sie mozesz probowac bronic ale wiesz szanase i tak male xp hehe ale pooki nic nie przeskrobiesz jestes ocalony ;p oka po raz kolejny dzisiejszego pieknego dnia biggrin mowie narazie biggrin ale teraz STANOWCZe paaaps heart do jutra żmijeczki papas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:49 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat JA ZABIJE TEGO MAŁEGO ODWIECZNEGO SMARKA (CHODZI O MOJĄ UMKH... SIORE) grrrr...grrr.... scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp z albatrosa jej.... albo ewentualnie nakarm ja swieżymi owocami..... ona uwielbia śwoeże owoce stare lepiej zgniłym szpinakiem whee xp taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:50 pm
Eh...tyle programow a nie ma co ogladac ... sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:51 pm
opcy, ale ja lubie maliny.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:52 pm
opcy taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun O.o ..... maliny gonk xd *zakopooje sie pod poduszkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:53 pm
Kitty-ShadowCat opcy, ale ja lubie maliny.. blaugh ale musisz zrozumiec ze kazda młoda dzieczyna powinna nauczyc sie samoobrony przed napastnikiem ze świeżymi owocami...!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:54 pm
Lethiel opcy taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun O.o ..... maliny gonk xd *zakopooje sie pod poduszkami* ..?? NIe lubisz ... : /... Szkoda ... nie weisz co tracisz ... blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:56 pm
Lethiel opcy taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun O.o ..... maliny gonk xd *zakopooje sie pod poduszkami* *szuka Lethi pod poduchami* co wy macie do tych biednych malin?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:57 pm
Kiart Lethiel opcy taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun O.o ..... maliny gonk xd *zakopooje sie pod poduszkami* ..?? NIe lubisz ... : /... Szkoda ... nie weisz co tracisz ... blaugh wink lubie.. ale tylko te prosto z krzaka.. bo kupne bleeeee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:58 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel opcy taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun O.o ..... maliny gonk xd *zakopooje sie pod poduszkami* *szuka Lethi pod poduchami* co wy macie do tych biednych malin?? wink ja tam nic nie mam...dobre sa z PIWKIEM xd a czasem z wodeczka jak sie robi jakies szarady o ktorych nikt nie wie razz xp jak sie nazywaja i czy sa nadatne do sporzycia razz edit mowa nie tylko o jadalnych ale rowniez o sokach i przetworach razz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiart Lethiel opcy taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun O.o ..... maliny gonk xd *zakopooje sie pod poduszkami* ..?? NIe lubisz ... : /... Szkoda ... nie weisz co tracisz ... blaugh wink lubie.. ale tylko te prosto z krzaka.. bo kupne bleeeee xp xd xd ..rozumiem ... MAMM TO SAMO >>> biggrin biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiart Lethiel opcy taaaaak?!!?! uwazasz ze świeże owoce nie są wystarczająco niebezpieczne dla Ciebie?!? powiem Ci jedno jak kiedyś spotkasz na mieście psychopate z garścią malin w ręku to nie przybiegaj do mnie z płaczem!!!!!!!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun O.o ..... maliny gonk xd *zakopooje sie pod poduszkami* ..?? NIe lubisz ... : /... Szkoda ... nie weisz co tracisz ... blaugh wink lubie.. ale tylko te prosto z krzaka.. bo kupne bleeeee xp a no to rzeczywiście- kupne blee xp musze już kończyć... papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|