|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:38 pm
Jaswinder doooooooobranocka!!! *buzi wszystkim* 4laugh dobranoc ... milej nocki ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:39 pm
Kitty-ShadowCat cześć wszystkim blaugh JA ZABIJE TEGO MAŁEGO ODWIECZNEGO SMARKA (CHODZI O MOJĄ UMKH... SIORE) grrrr...grrr.... scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat JA ZABIJE TEGO MAŁEGO ODWIECZNEGO SMARKA (CHODZI O MOJĄ UMKH... SIORE) grrrr...grrr.... scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp z albatrosa jej.... albo ewentualnie nakarm ja swieżymi owocami.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder doooooooobranocka!!! *buzi wszystkim* 4laugh papa hej kitty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:40 pm
opcy Kitty-ShadowCat JA ZABIJE TEGO MAŁEGO ODWIECZNEGO SMARKA (CHODZI O MOJĄ UMKH... SIORE) grrrr...grrr.... scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp z albatrosa jej.... albo ewentualnie nakarm ja swieżymi owocami..... xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:41 pm
opcy Kitty-ShadowCat JA ZABIJE TEGO MAŁEGO ODWIECZNEGO SMARKA (CHODZI O MOJĄ UMKH... SIORE) grrrr...grrr.... scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp z albatrosa jej.... albo ewentualnie nakarm ja swieżymi owocami..... gonk ... protestooje !!!!!!!!!! scream nie gnebic albatrosoow crying crying crying !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:42 pm
opcy Kitty-ShadowCat JA ZABIJE TEGO MAŁEGO ODWIECZNEGO SMARKA (CHODZI O MOJĄ UMKH... SIORE) grrrr...grrr.... scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp z albatrosa jej.... albo ewentualnie nakarm ja swieżymi owocami..... ona uwielbia śwoeże owoce stare lepiej zgniłym szpinakiem whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:43 pm
Kiart ... Umiem i Lubie sie bawic xd ... Ale zbiorowych przytulasow nie lubie ... scream [jakos tak mi sie juz wzielo ...] [... ALE nie zloscie sie na mnie ... wink ] heart nu to jak cos juz wszyscy wiedza jak Ci dac w kosc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:44 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat JA ZABIJE TEGO MAŁEGO ODWIECZNEGO SMARKA (CHODZI O MOJĄ UMKH... SIORE) grrrr...grrr.... scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp z albatrosa jej.... albo ewentualnie nakarm ja swieżymi owocami..... ona uwielbia śwoeże owoce stare lepiej zgniłym szpinakiem whee xp ee nie lepiej po prostu posluzyc sie zawodowcem niz zeby potem odnaleziono twoj udzial w tym?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Kiart ... Umiem i Lubie sie bawic xd ... Ale zbiorowych przytulasow nie lubie ... scream [jakos tak mi sie juz wzielo ...] [... ALE nie zloscie sie na mnie ... wink ] heart nu to jak cos juz wszyscy wiedza jak Ci dac w kosc razz OMG!... gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Kiart ... Umiem i Lubie sie bawic xd ... Ale zbiorowych przytulasow nie lubie ... scream [jakos tak mi sie juz wzielo ...] [... ALE nie zloscie sie na mnie ... wink ] heart nu to jak cos juz wszyscy wiedza jak Ci dac w kosc razz sesese.. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:45 pm
Vykk Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat JA ZABIJE TEGO MAŁEGO ODWIECZNEGO SMARKA (CHODZI O MOJĄ UMKH... SIORE) grrrr...grrr.... scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp z albatrosa jej.... albo ewentualnie nakarm ja swieżymi owocami..... ona uwielbia śwoeże owoce stare lepiej zgniłym szpinakiem whee xp ee nie lepiej po prostu posluzyc sie zawodowcem niz zeby potem odnaleziono twoj udzial w tym?? blaugh mhmm...?? a jak juz chcesz to lepiej jej nic nie dawaj ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:45 pm
Kiart Gosiak Kiart ... Umiem i Lubie sie bawic xd ... Ale zbiorowych przytulasow nie lubie ... scream [jakos tak mi sie juz wzielo ...] [... ALE nie zloscie sie na mnie ... wink ] heart nu to jak cos juz wszyscy wiedza jak Ci dac w kosc razz OMG!... gonk gonk ale wy jestescie prymitywni przeciez jezeli nie lubi zbiorowych przytulasow to pomyslcie co bedzie gorsz od przytulania blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:46 pm
Kiart Gosiak Kiart ... Umiem i Lubie sie bawic xd ... Ale zbiorowych przytulasow nie lubie ... scream [jakos tak mi sie juz wzielo ...] [... ALE nie zloscie sie na mnie ... wink ] heart nu to jak cos juz wszyscy wiedza jak Ci dac w kosc razz OMG!... gonk gonk zawsze sie mozesz probowac bronic ale wiesz szanase i tak male xp hehe ale pooki nic nie przeskrobiesz jestes ocalony ;p oka po raz kolejny dzisiejszego pieknego dnia biggrin mowie narazie biggrin ale teraz STANOWCZe paaaps heart do jutra żmijeczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:47 pm
Gosiak Kiart Gosiak Kiart ... Umiem i Lubie sie bawic xd ... Ale zbiorowych przytulasow nie lubie ... scream [jakos tak mi sie juz wzielo ...] [... ALE nie zloscie sie na mnie ... wink ] heart nu to jak cos juz wszyscy wiedza jak Ci dac w kosc razz OMG!... gonk gonk zawsze sie mozesz probowac bronic ale wiesz szanase i tak male xp hehe ale pooki nic nie przeskrobiesz jestes ocalony ;p oka po raz kolejny dzisiejszego pieknego dnia biggrin mowie narazie biggrin ale teraz STANOWCZe paaaps heart do jutra żmijeczki Narka... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|