|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:29 pm
Jaswinder Doktorze Leti... nie mamy innego wyjścia... ZBIOROWY PRZYTULAS NA OPCEGO!!!! *przytuuuuuuuuuuuuul* sam tego chcial scream *broń ostateczna* mega przytulaśny przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:30 pm
Jaswinder Doktorze Leti... nie mamy innego wyjścia... ZBIOROWY PRZYTULAS NA OPCEGO!!!! *przytuuuuuuuuuuuuul* eee...Ja nie lubie zbiorowych przytulasow ... stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:31 pm
Kiart Jaswinder Doktorze Leti... nie mamy innego wyjścia... ZBIOROWY PRZYTULAS NA OPCEGO!!!! *przytuuuuuuuuuuuuul* eee...Ja nie lubie zbiorowych przytulasow ... stare sweatdrop a ktoś cie pytal o zdanie ??!! xd xd xd nie narashaj sie .. bo ciebie spotka to samo .. mwhahhaha twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Jaswinder Doktorze Leti... nie mamy innego wyjścia... ZBIOROWY PRZYTULAS NA OPCEGO!!!! *przytuuuuuuuuuuuuul* eee...Ja nie lubie zbiorowych przytulasow ... stare sweatdrop BO NIE UMIESZ SIĘ BAWIĆ!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Jaswinder Doktorze Leti... nie mamy innego wyjścia... ZBIOROWY PRZYTULAS NA OPCEGO!!!! *przytuuuuuuuuuuuuul* eee...Ja nie lubie zbiorowych przytulasow ... stare sweatdrop wybredny widze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:32 pm
...... redface
stare .... surprised ...... smile ..... biggrin .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:33 pm
opcy ...... redface stare .... surprised ...... smile ..... biggrin .... xd yay !!! 4laugh *podskakooje* whee whee whee wiedzialam ze podziala xd whee whee whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:33 pm
Kiart eee...Ja nie lubie zbiorowych przytulasow ... stare sweatdrop lepiej jak jest więcej... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:34 pm
doooooooobranocka!!! *buzi wszystkim* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:35 pm
opcy Kiart eee...Ja nie lubie zbiorowych przytulasow ... stare sweatdrop lepiej jak jest więcej... wink swięta racja blaugh 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:35 pm
cześć wszystkim blaugh
JA ZABIJE TEGO MAŁEGO ODWIECZNEGO SMARKA (CHODZI O MOJĄ UMKH... SIORE) grrrr...grrr.... scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp domokun scream stressed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:36 pm
...
Umiem i Lubie sie bawic xd ... Ale zbiorowych przytulasow nie lubie ... scream [jakos tak mi sie juz wzielo ...]
[... ALE nie zloscie sie na mnie ... wink ]
heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:38 pm
Jaswinder doooooooobranocka!!! *buzi wszystkim* 4laugh nocy dobrej !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|