|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:14 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Driona Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying wieciie ze kitty o was duzo muwiła wink cio moowila ?? O.o witaj pisiu 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee słoneczko zwracasz sie do mnie jak do ...no wiesz..tam u was miedzy nogami...XDDD O.o .. xd xd xd jush nie bede xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Driona Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying wieciie ze kitty o was duzo muwiła wink mam nadzieje ze dobrze...... dobrze? O TOBIE?! gonk no ja sobie wypraszam scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Jaswinder opcy Driona Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying wieciie ze kitty o was duzo muwiła wink mam nadzieje ze dobrze...... dobrze? O TOBIE?! gonk Mhmmm...?? confused ...^^ kiart porozmawiamy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:15 pm
opcusiu... to był taki żarcik.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:17 pm
[quote="Driona]
kiart porozmawiamy??
o czym...?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:18 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Driona Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying wieciie ze kitty o was duzo muwiła wink cio moowila ?? O.o witaj pisiu 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee słoneczko zwracasz sie do mnie jak do ...no wiesz..tam u was miedzy nogami...XDDD O.o .. xd xd xd jush nie bede xd xd xp bede wdzieczny bo to troche ujmujace jakby nie patrzec XD- mam nadzieje ze mnie ztym nie kojazyszXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:19 pm
Jaswinder opcusiu... to był taki żarcik.... heart [sarkazm]naprawde??? nie zauwazylem[/sarkazm]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:19 pm
Jaswinder opcusiu... to był taki żarcik.... heart nooooooooo nie gniewaj się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:20 pm
opcy Jaswinder opcusiu... to był taki żarcik.... heart [sarkazm]naprawde??? nie zauwazylem[/sarkazm] xd .. usmiechnij siem whee 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:21 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:23 pm
Driona ona o wszystkich m#322;a dobrze ... bez wyjątku... sweatdrop wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:24 pm
Lethiel opcy Jaswinder opcusiu... to był taki żarcik.... heart [sarkazm]naprawde??? nie zauwazylem[/sarkazm] xd .. usmiechnij siem whee 3nodding xd nie kce mi sie....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:25 pm
opcy Lethiel opcy Jaswinder opcusiu... to był taki żarcik.... heart [sarkazm]naprawde??? nie zauwazylem[/sarkazm] xd .. usmiechnij siem whee 3nodding xd nie kce mi sie....... xp O.o .. nie zmooszaj mnie do ostateczności !! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:25 pm
opcy Lethiel opcy Jaswinder opcusiu... to był taki żarcik.... heart [sarkazm]naprawde??? nie zauwazylem[/sarkazm] xd .. usmiechnij siem whee 3nodding xd nie kce mi sie....... xp ..>??< ALE W ZYCIU TRZA SIE USMIECHAC >>> blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:28 pm
Doktorze Leti... nie mamy innego wyjścia... ZBIOROWY PRZYTULAS NA OPCEGO!!!!
*przytuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|