|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:06 pm
Driona Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying wieciie ze kitty o was duzo muwiła wink mam nadzieje ze dobrze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:06 pm
Jaswinder Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying działało... jak cię nie było... blaugh O.o ..... stare stare stare ...... scream scream scream ..... domokun domokun domokun ...... gonk gonk gonk ....... crying crying crying ..... wrzaaaaaaaaaaaaaask xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:07 pm
Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying ja sobie kupiłam nowe ubranka ine moge ich założyc crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:07 pm
opcy Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying po co? dzieki jakiemus glitchowi nosze jedne eteryczne widły... a może one się naprawdę rozmnożyły?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:08 pm
Driona Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying wieciie ze kitty o was duzo muwiła wink cio moowila ?? O.o witaj pisiu 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no wrocilem wygonili mnie od kompa ale sie nie dalem blaugh i wrocilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Jaswinder Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying działało... jak cię nie było... blaugh O.o ..... stare stare stare ...... scream scream scream ..... domokun domokun domokun ...... gonk gonk gonk ....... crying crying crying ..... wrzaaaaaaaaaaaaaask xd xp xd ale bardzo dobre zeczy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying po co? dzieki jakiemus glitchowi nosze jedne eteryczne widły... a może one się naprawdę rozmnożyły? nie ..... bo w inventory mam tylko jedne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:10 pm
opcy Driona Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying wieciie ze kitty o was duzo muwiła wink mam nadzieje ze dobrze...... dobrze? O TOBIE?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:10 pm
Vykk no wrocilem wygonili mnie od kompa ale sie nie dalem blaugh i wrocilem ...Witaj spowrotem..^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:11 pm
Jaswinder opcy Driona Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying wieciie ze kitty o was duzo muwiła wink mam nadzieje ze dobrze...... dobrze? O TOBIE?! gonk nie o was smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:11 pm
Vykk no wrocilem wygonili mnie od kompa ale sie nie dalem blaugh i wrocilem witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:12 pm
Lethiel Driona Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying wieciie ze kitty o was duzo muwiła wink cio moowila ?? O.o witaj pisiu 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee słoneczko zwracasz sie do mnie jak do ...no wiesz..tam u was miedzy nogami...XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Driona Lethiel kiedy to inventory zadziala crying crying crying wieciie ze kitty o was duzo muwiła wink mam nadzieje ze dobrze...... dobrze? O TOBIE?! gonk Mhmmm...?? confused ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Driona ale bardzo dobre zeczy blaugh O.o ... lol .. whee .. ale .. znaczy cio ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|