|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:14 am
opcy wątpie....... nie kce mi sie...... normalnie tesh sie tak ubierasz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:23 am
Setsuna Dragonclaw Lorak *Lorak wskakuje przez zamknięte okno rozwalając je na kawałki. Wstaje otrzepuje i otrzepuje ubranie* Witam was moje mr繠kochane co tam u was ?? hello kochanie heart Hej kochanie heart stęskniłas się ?? wink
Hadogens widać że mnie nie znasz to poprostu było moje wejscie a nie jakiegos tam brug bonda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:26 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak *Lorak wskakuje przez zamknięte okno rozwalając je na kawałki. Wstaje otrzepuje i otrzepuje ubranie* Witam was moje mr繠kochane co tam u was ?? hello kochanie heart Hej kochanie heart stęskniłas się ?? wink
Hadogens widać że mnie nie znasz to poprostu było moje wejscie a nie jakiegos tam brug bondamoj drogi, ciebie nie zna polowa nowych czlonkow gildii confused oczywiscie ze tak heart >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:27 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak *Lorak wskakuje przez zamknięte okno rozwalając je na kawałki. Wstaje otrzepuje i otrzepuje ubranie* Witam was moje mr繠kochane co tam u was ?? hello kochanie heart Hej kochanie heart stęskniłas się ?? wink
Hadogens widać że mnie nie znasz to poprostu było moje wejscie a nie jakiegos tam brug bondamoj drogi, ciebie nie zna polowa nowych czlonkow gildii confused oczywiscie ze tak heart >No tez prawda dawno tu nie zagladalem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:27 am
Lorak Hej kochanie heart stęskniłas się ?? wink
Hadogens widać że mnie nie znasz to poprostu było moje wejscie a nie jakiegos tam brug bondaa rozumiem to blad ciebie kopiuje Setsuna Dragonclaw moj drogi, ciebie nie zna polowa nowych czlonkow gildii confused oczywiscie ze tak heart >a znam go
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:29 am
Lorak No tez prawda dawno tu nie zagladalem biggrin heart a ty teskniles, draniu? heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:30 am
Witam wrocilam. Co tam slychac? o czym gadamy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:30 am
Setsuna Dragonclaw Lorak No tez prawda dawno tu nie zagladalem biggrin heart a ty teskniles, draniu? heart domokun pewnie że tęskniłem kochanie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:34 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak No tez prawda dawno tu nie zagladalem biggrin heart a ty teskniles, draniu? heart domokun pewnie że tęskniłem kochanie heart =^w^= mhrrrau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:35 am
Hadogenes opcy wątpie....... nie kce mi sie...... normalnie tesh sie tak ubierasz ?? szczeze mowiac to tak..... tyle ze zawsze w czapce chodze...... mam zboczenie na punkcie czapek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:37 am