|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:45 am
czesc mam pytanie ma ktos do sprzedania: #0000FF Complex Shirt lub Those Black 90s Pants ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:45 am
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell juliangel Chriss !! biggrin siemanko biggrin [rzut na szyje] *przytul buzi w policzek* Hey Juluś Aniouku whee ty tesh z łodzi jak wodzuś?? sweatdrop Taaaaaa niestety.... crying Szcecin...12 godzin osobowymi 8 pośpiechem... crying No to kiedy przyjezdzasz ?? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:47 am
juliangel Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell juliangel Chriss !! biggrin siemanko biggrin [rzut na szyje] *przytul buzi w policzek* Hey Juluś Aniouku whee ty tesh z łodzi jak wodzuś?? sweatdrop Taaaaaa niestety.... crying Szcecin...12 godzin osobowymi 8 pośpiechem... crying No to kiedy przyjezdzasz ?? ^^ Moze w Maju... na Konwent....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:47 am
Night_Lady czesc mam pytanie ma ktos do sprzedania: #0000FF Complex Shirt lub Those Black 90s Pants ?? ee nie za to mam do sprzedanai 2 ogony szopa pracza razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:48 am
Przyjedziesz ??
To swietnie !!
Wiesz my z Baliaur panel prowadzic chyba bedziemy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:50 am
Christoff_Gangrell Kitty-ShadowCat Christoff_Gangrell juliangel Chriss !! biggrin siemanko biggrin [rzut na szyje] *przytul buzi w policzek* Hey Juluś Aniouku whee ty tesh z łodzi jak wodzuś?? sweatdrop Taaaaaa niestety.... crying Szcecin...12 godzin osobowymi 8 pośpiechem... crying no niestety... jak kogoś już poznam to mieszka 8 godz ode mnie (miałam na myśli wodza) crying takie już moje szczęście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:50 am
szkoda, ale szopy mi nie odpowiadają tez jestem z lodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:52 am
Jaswinder to nie był chiński... to był informatykański... ...zdradzę ci na marginesie, że on jest z KOSMOSU!!!...no prosze, kto by pomyslal... ale z drugiej strony... tak ciagle w tym kapturze... czyzby mial... macki zamiast uszu? 3nodding @Night_Lady: a w markecie szukalas? czasami mozna trafic jakis ciuch po naprawde okazyjnej cenie (sama kilka rzeczy kupilam doslownie za sellback ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Przyjedziesz ?? To swietnie !! Wiesz my z Baliaur panel prowadzic chyba bedziemy biggrin Słyszałem;D Ale wiesz i tak nic na 100% wiec nie chce obiecywać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Night_Lady czesc mam pytanie ma ktos do sprzedania: #0000FF Complex Shirt lub Those Black 90s Pants ?? ee nie za to mam do sprzedanai 2 ogony szopa pracza razz taa..? a za ile sprzedasz? wink hej hado *podaje łapkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:53 am
a tam od razu ignored......... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:54 am
Night_Lady szkoda, ale szopy mi nie odpowiadają tez jestem z lodzi chyba juz jestes w spisie ludnosci a jesli nie to poskarż sie troche christofowi za opieszalosc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:54 am
juliangel Przyjedziesz ?? To swietnie !! Wiesz my z Baliaur panel prowadzic chyba bedziemy biggrin Słyszałem;D Ale wiesz i tak nic na 100% wiec nie chce obiecywać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|