|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:40 am
Z Widzewa a jak trzeba sie wkoncu przyznac.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:41 am
Czesc Karina biggrin
nuda jak nie wiem co... nie ma co robic... Baliaur nie ma i nie mam przez to zadnej fajnej fazki... w sumie to sie za nia cholernie stesknilam...
sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:43 am
Miss_Karina juliangel [Kładzie sie na lezaku i zastanawia sie skad wytrzasnac 20k na dokonczenie questa...] wczesniej m#322;aś ze 15 k XD zapomnialam ze fryza musze zmienic, kosztuje ponad 3k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:43 am
Ania881 Z Widzewa a jak trzeba sie wkoncu przyznac.... biggrin nie moshlife...ja tesh xd i kiart tak samo tylko kiart przy niciarce a ja przy mcd kolo ronda inwalidow razz [swojska nazwa co?? stare ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:45 am
Miss_Karina juliangel [Kładzie sie na lezaku i zastanawia sie skad wytrzasnac 20k na dokonczenie questa...] wczesniej m#322;aś ze 15 k XD zapomnialam ze fryza musze zmienic, kosztuje ponad 3k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:45 am
opcy Jaswinder i właśnie dlatego rzadko używam Corela... najczęściej kożystam z PhotoDrawa i Painta... corel photopaint to jest to! xd a tego corela photopainta można ściągnąć?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:46 am
Kitty-ShadowCat opcy Jaswinder i właśnie dlatego rzadko używam Corela... najczęściej kożystam z PhotoDrawa i Painta... corel photopaint to jest to! xd a tego corela photopainta można ściągnąć?? blaugh wszystko mozna sciagnac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:48 am
Kitty-ShadowCat opcy Jaswinder i właśnie dlatego rzadko używam Corela... najczęściej kożystam z PhotoDrawa i Painta... corel photopaint to jest to! xd a tego corela photopainta można ściągnąć?? blaugh tego co mi podałeś adres to nie umiem ściągnąć... niewiem jak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moj kuzyn tam mieszka na ulicy gorkiego w tym wiezowcu takim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat opcy Jaswinder i właśnie dlatego rzadko używam Corela... najczęściej kożystam z PhotoDrawa i Painta... corel photopaint to jest to! xd a tego corela photopainta można ściągnąć?? blaugh wszystko mozna sciagnac ninja a znasz stronkę?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:51 am
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy Jaswinder i właśnie dlatego rzadko używam Corela... najczęściej kożystam z PhotoDrawa i Painta... corel photopaint to jest to! xd a tego corela photopainta można ściągnąć?? blaugh wszystko mozna sciagnac ninja a znasz stronkę?? wink a z tym photopaintem zrobię takie cudo jak zrobiła Jas?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:52 am
Ania881 Moj kuzyn tam mieszka na ulicy gorkiego w tym wiezowcu takim. ahas boshe ile ldu z lodzi nagle blaugh a ty na jakiej ulicy mieszkasz?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:55 am
Ania881 Na ulicy Swidnickiego -- olechTaka wiocha nalezaca do widzewa* no niby razz blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:58 am
Kitty-ShadowCat a z tym photopaintem zrobię takie cudo jak zrobiła Jas?? wink jesli "cudem" nazywasz tak zwany odbłysk soczewki... to oczywiscie da sie zrobic.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|