|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat opcy sciągnij sobie GIMP'a jest darmowy...... a z jakiej strony??podash?? blaugh i czy nadaje się na windows 98 xp ? GIMP HOMEPAGEjak masz windowsa 98 to trzeba tego GTK jeszcze sciągnąć....... ostrzegam ze GIMP jest kapke skomplikowany (moim zdaniem bardziej niz Corel) i właśnie dlatego rzadko używam Corela... najczęściej kożystam z PhotoDrawa i Painta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ania881 I cos taki zadowolony z tego aparatu??? jak nie bedzie dzialac to sprzedam go na baluckim rynku [czyt.czarny rynek wszystko schodzi razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:35 am
opcy Kitty-ShadowCat opcy sciągnij sobie GIMP'a jest darmowy...... a z jakiej strony??podash?? blaugh i czy nadaje się na windows 98 xp ? GIMP HOMEPAGEjak masz windowsa 98 to trzeba tego GTK jeszcze sciągnąć....... ostrzegam ze GIMP jest kapke skomplikowany (moim zdaniem bardziej niz Corel) a na co trzeba nacisnąć żeby go ściągnąć??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:35 am
Kitty-ShadowCat a na co trzeba nacisnąć żeby go ściągnąć?? sprawdz ten drugi adres co podalem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Kładzie sie na lezaku i zastanawia sie skad wytrzasnac 20k na dokonczenie questa...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder opcy Jas: i co masz te widły ?..... bo ja mam jedne w inventory ale na rysunku sa dwa.... mam *wraca* sorki za nieobecność, musiałam się rozśpiewać...ze co?!?!?! no właśnie to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:37 am
Jaswinder i właśnie dlatego rzadko używam Corela... najczęściej kożystam z PhotoDrawa i Painta... corel photopaint to jest to! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:37 am
Wiem gdzie jest balucki rynek tak sie sklada ze z Lodzi jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:38 am
opcy Jaswinder i właśnie dlatego rzadko używam Corela... najczęściej kożystam z PhotoDrawa i Painta... corel photopaint to jest to! xd j atam nie orientuje sie zbytniow programach, ale ja mam takie: Corel Draw, Solid Works, Photoshop, Impacta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:38 am
Ania881 Wiem gdzie jest balucki rynek tak sie sklada ze z Lodzi jestem. biggrin to dobrze bo nie bedziesz mi musiala paczki wysylac tylko oddasz mi prosto do reki razz a sakd dokladnie jestes??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:39 am
Ania881 Wiem gdzie jest balucki rynek tak sie sklada ze z Lodzi jestem. taaaaa... z Łodzi.... a wiesz ze Christoff_Gangrell i Wodzu tez sa z łodzi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:40 am
juliangel Ania881 Wiem gdzie jest balucki rynek tak sie sklada ze z Lodzi jestem. taaaaa... z Łodzi.... a wiesz ze Christoff_Gangrell i Wodzu tez sa z łodzi?? ja wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|