|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:21 am
widzieliscie juz nowego sprzedawce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:22 am
Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat hej kotki... jestem spowrotem... sweatdrop witaj *przytuuuuuuuuuul* whee m�j paint to wielkie g�wno.... jutro moja mamusia idzie mi kupić jakiś program do grafiki bo szlag mnie trafia jak mam coś w paińcie robić XP sciągnij sobie GIMP'a jest darmowy......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy widzieliscie juz nowego sprzedawce? O.o .... mraauuuuuur twisted .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel ech... nuda... [siada w piaskownicy i zaczyna robic zamek z piasku...] to my tu mamy piaskownice?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:24 am
Ania881 * Odklada monitor i przechwytuje drukarke i z cale sila rzuca w Vykka* ehh czy te dziewczyny nigdy sie nie naucza...no cosh drukarka w sumie mi sie przyda *lapie drukarke w obie rece i wsadza sobie ja pod pache*a masz jeszcze moze kabel i sterowniki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:26 am
Lethiel opcy widzieliscie juz nowego sprzedawce? O.o .... mraauuuuuur twisted .. xd e to jest NPC?? czy zwykly koles bo mozna go zaprosic na randke razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prosze bardzo w promocji dam Ci jeszcze aparat cyfrowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jas: i co masz te widły ?..... bo ja mam jedne w inventory ale na rysunku sa dwa.... mam *wraca* sorki za nieobecność, musiałam się rozśpiewać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat hej kotki... jestem spowrotem... sweatdrop witaj *przytuuuuuuuuuul* whee m�j paint to wielkie g�wno.... jutro moja mamusia idzie mi kupić jakiś program do grafiki bo szlag mnie trafia jak mam coś w paińcie robić XP sciągnij sobie GIMP'a jest darmowy...... a z jakiej strony??podash?? blaugh i czy nadaje się na windows 98 xp ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:29 am
Ania881 Prosze bardzo w promocji dam Ci jeszcze aparat cyfrowy gimme gimme gimmme twisted xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:31 am
Kitty-ShadowCat opcy sciągnij sobie GIMP'a jest darmowy...... a z jakiej strony??podash?? blaugh i czy nadaje się na windows 98 xp ? GIMP HOMEPAGEjak masz windowsa 98 to trzeba tego GTK jeszcze sciągnąć....... ostrzegam ze GIMP jest kapke skomplikowany (moim zdaniem bardziej niz Corel)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy juliangel ech... nuda... [siada w piaskownicy i zaczyna robic zamek z piasku...] to my tu mamy piaskownice? a kto powiedział ze nie moze byc... My z Baliaur lubimy piasek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Jas: i co masz te widły ?..... bo ja mam jedne w inventory ale na rysunku sa dwa.... mam *wraca* sorki za nieobecność, musiałam się rozśpiewać...ze co?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
I cos taki zadowolony z tego aparatu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 8:32 am
juliangel opcy to my tu mamy piaskownice? a kto powiedział ze nie moze byc... My z Baliaur lubimy piasek... eeeee.... dobrz..... tylko nie pomyl z kuweta od kota....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|