|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 6:27 am
iisjah Kukus Pieśń o Deście: "jaja przeszkadzają kobiecie jaja uwłaczają mężczyźnie prorocy je amputowali rane zalewając stopionym masłem W Babilonie zdrada każą nosić jaja a jaja podnoszą emocje i wywołują wojny w jajach tkwi ambicja jaja to zdwojone "JA" Troja je potępia wycinamy je tępą żyletką W Babilonie zdrada każą nosić jaja i wąsy a jaj niedość, że niewygodne w dodatku deformują spodnie" Hehe... znam to... Kury, album P.O.L.O.V.I.R.U.S.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 6:27 am
Kukus dest mam afro na glowie ale wyczes biggrin menażeria już sie zalęgła? wiesz, że Bob Marley miał w dredach istny zwierzyniec... od mrówek, przez wszy do psa tak i malego slonia ... ! Dest dest .. niedlugo ci sie zaczna wszy do mozgu przegryzac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 6:29 am
BeeWolf Kukus dest mam afro na glowie ale wyczes biggrin menażeria już sie zalęgła? wiesz, że Bob Marley miał w dredach istny zwierzyniec... od mrówek, przez wszy do psa tak i malego slonia ... ! Dest dest .. niedlugo ci sie zaczna wszy do mozgu przegryzac tsa ale nic nie znajda razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 6:30 am
BeeWolf Kukus dest mam afro na glowie ale wyczes biggrin menażeria już sie zalęgła? wiesz, że Bob Marley miał w dredach istny zwierzyniec... od mrówek, przez wszy do psa tak i malego slonia ... ! Dest dest .. niedlugo ci sie zaczna wszy do mozgu przegryzac mó...czego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 6:30 am
dest BeeWolf Kukus dest mam afro na glowie ale wyczes biggrin menażeria już sie zalęgła? wiesz, że Bob Marley miał w dredach istny zwierzyniec... od mrówek, przez wszy do psa tak i malego slonia ... ! Dest dest .. niedlugo ci sie zaczna wszy do mozgu przegryzac tsa ale nic nie znajda razz i to jest smutne ~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 6:31 am
Kukus BeeWolf Kukus dest mam afro na glowie ale wyczes biggrin menażeria już sie zalęgła? wiesz, że Bob Marley miał w dredach istny zwierzyniec... od mrówek, przez wszy do psa tak i malego slonia ... ! Dest dest .. niedlugo ci sie zaczna wszy do mozgu przegryzac mó...czego? Tego czego ty nie posiadasz =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 6:32 am
fajny brzusio w sygnaturce Wampirko XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 6:33 am
dark wampirek Kukus BeeWolf Kukus dest mam afro na glowie ale wyczes biggrin menażeria już sie zalęgła? wiesz, że Bob Marley miał w dredach istny zwierzyniec... od mrówek, przez wszy do psa tak i malego slonia ... ! Dest dest .. niedlugo ci sie zaczna wszy do mozgu przegryzac mó...czego? Tego czego ty nie posiadasz ==" grzybicy? tryba? sumienia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf dest BeeWolf Kukus dest mam afro na glowie ale wyczes biggrin menażeria już sie zalęgła? wiesz, że Bob Marley miał w dredach istny zwierzyniec... od mrówek, przez wszy do psa tak i malego slonia ... ! Dest dest .. niedlugo ci sie zaczna wszy do mozgu przegryzac tsa ale nic nie znajda razz i to jest smutne ~! ja mam 2 zwoje czasami iskierka przeskoczy ... ale to nie jest takie zle przynajmniej nic sie nie popsuje a jak sie popsuje to latwo naprawic smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz fajny brzusio w sygnaturce Wampirko XD wink redface To rysunek Yume-chan^^ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jesli nie chcesz teraz odpowiadac to tylko powiedz ja poczekam ale nie trzymaj mnie kochana w niepewnosci sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 6:35 am
dark wampirek Pisarz fajny brzusio w sygnaturce Wampirko XD wink redface To rysunek Yume-chan^^ biggrin hehe fajnie wyszłaś wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 6:36 am
Suney jesli nie chcesz teraz odpowiadac to tylko powiedz ja poczekam ale nie trzymaj mnie kochana w niepewnosci sad łoł suney ..eszcze ci pejcza brakuje .. ! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney jesli nie chcesz teraz odpowiadac to tylko powiedz ja poczekam ale nie trzymaj mnie kochana w niepewnosci sad eek Fajny strój złotko whee Ech, sam byś się domyślił co odpowiem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Pisarz fajny brzusio w sygnaturce Wampirko XD wink redface To rysunek Yume-chan^^ biggrin to ujecie jak siedzialas na dzrzewku i sluchalas mojego grania???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|