|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:40 am
stare .. nie ja xd .. on blaugh xd jakoś nigdy nie widzialam rzucającego sie pisia wiec mnie z lekka zshockowalo blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:41 am
hieh... nie xd .. to tylko .. hm.. zaskakoojące ?? blaugh *przytuuuuuuuuuuuuul* *iszybki znik za plecami LH* *poduchy trafiają w pisia* *wychyla sie* blaugh *rzoot poducha w Vykka* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:44 am
Lethiel hieh... nie xd .. to tylko .. hm.. zaskakoojące ?? blaugh *przytuuuuuuuuuuuuul* *iszybki znik za plecami LH* *poduchy trafiają w pisia* *wychyla sie* blaugh *rzoot poducha w Vykka* twisted pisia?? eek chyba piesia...no ale nie wazne... stare *wybiega na przeciw lecacej podusi lap[ie ja w biegu podbiega jak najblizej jak tylko sie da i wyskakuje pod swiatlo tuz nad LH rzucajac poducha w lethi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:45 am
Chcecie rozpoczac bitwe na poduszki?? nie polecalabym mam wieloletnia praktyke w takiw rodzaju zabaw biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:46 am
Vykk Lethiel hieh... nie xd .. to tylko .. hm.. zaskakoojące ?? blaugh *przytuuuuuuuuuuuuul* *iszybki znik za plecami LH* *poduchy trafiają w pisia* *wychyla sie* blaugh *rzoot poducha w Vykka* twisted pisia?? eek chyba piesia...no ale nie wazne... stare *wybiega na przeciw lecacej podusi lap[ie ja w biegu podbiega jak najblizej jak tylko sie da i wyskakuje pod swiatlo tuz nad LH rzucajac poducha w lethi* O.o ... *przetoorlowooje sie miedzy nogami LH* blaugh .. pisia 3nodding whee .. dobsh moowie blaugh whee *wskakooje w stos poduszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:47 am
panie i panowie... "OPCY W KODZIE BINARNYM": (jako tło...^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:48 am
Ania881 Chcecie rozpoczac bitwe na poduszki?? nie polecalabym mam wieloletnia praktyke w takiw rodzaju zabaw biggrin ah tak w takim razie czemu nie zauwazylas tego ninja *podbiega z tylu i lapie ja lewa reka za prawy bark a prawa w okolicach ledzwi i kladzie ja na ziemie po czym wyjmuje zza plecow poduche i puszcza jej na twarz* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:49 am
Lethiel Vykk Lethiel hieh... nie xd .. to tylko .. hm.. zaskakoojące ?? blaugh *przytuuuuuuuuuuuuul* *iszybki znik za plecami LH* *poduchy trafiają w pisia* *wychyla sie* blaugh *rzoot poducha w Vykka* twisted pisia?? eek chyba piesia...no ale nie wazne... stare *wybiega na przeciw lecacej podusi lap[ie ja w biegu podbiega jak najblizej jak tylko sie da i wyskakuje pod swiatlo tuz nad LH rzucajac poducha w lethi* O.o ... *przetoorlowooje sie miedzy nogami LH* blaugh .. pisia 3nodding whee .. dobsh moowie blaugh whee *wskakooje w stos poduszek* hej niezle co ja jestem?! jakiś małpi gaj?! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:49 am
Jaswinder panie i panowie... "OPCY W KODZIE BINARNYM": (jako tło...^^)  O.o ... 4laugh whee ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:50 am
Lavagetas_heqetai hej niezle co ja jestem?! jakiś małpi gaj?! xd xd xd xd *rzooca w niego poducha* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:51 am
Turlam się po podlodze lapie po 2 poduchy w rece i bombarduje Vykka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:52 am
Jaswinder panie i panowie... "OPCY W KODZIE BINARNYM": (jako tło...^^)  śliczne......... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:53 am
Lethiel Lavagetas_heqetai hej niezle co ja jestem?! jakiś małpi gaj?! xd xd xd xd *rzooca w niego poducha* twisted tak? no to zobaczymy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|