|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:31 am
Lethiel wroocilam whee whee whee tym razem postaram sie nie zniknąć 3nodding xd ninja nagly atak wirujacych poduszek!!!!!!*wyskakuje w powietrze i rzuca 4 pouszki w strone lethi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:31 am
Lethiel wroocilam whee whee whee tym razem postaram sie nie zniknąć 3nodding xd ninja czesc Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul whee no siemano! jak tam po imprezie w Durem? Milo bylo? niestety nie moglem byc... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Lethiel wroocilam whee whee whee tym razem postaram sie nie zniknąć 3nodding xd ninja nagly atak wirujacych poduszek!!!!!!*wyskakuje w powietrze i rzuca 4 pouszki w strone lethi* O.o .. dżizes krajst gonk *matrix ninja * *odbija sie od oparcia fotela* *lądooje na glowie LH* *rzooca poducha w Vykka* 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:33 am
Lavagetas_heqetai Lethiel wroocilam whee whee whee tym razem postaram sie nie zniknąć 3nodding xd ninja czesc OoO.o .. ciemu bojaźliwie crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:34 am
racqel Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul whee no siemano! jak tam po imprezie w Durem? Milo bylo? niestety nie moglem byc... sad swietnie.... bylo tyle osob ze zabili gaie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:35 am
opcy racqel Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul whee no siemano! jak tam po imprezie w Durem? Milo bylo? niestety nie moglem byc... sad swietnie.... bylo tyle osob ze zabili gaie....... xd .. dobsh jej tak ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:35 am
opcy racqel Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul whee no siemano! jak tam po imprezie w Durem? Milo bylo? niestety nie moglem byc... sad swietnie.... bylo tyle osob ze zabili gaie....... PRAWIE zabili whee ok bede pozniej ide zrobic sobie obiadek xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:36 am
Miss_Karina PRAWIE zabili whee ok bede pozniej ide zrobic sobie obiadek xd xd papatki .. smacznego whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:36 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel wroocilam whee whee whee tym razem postaram sie nie zniknąć 3nodding xd ninja czesc OoO.o .. ciemu bojaźliwie crying crying crying bo ostatnio jak cie przywitalem to zaczelas gonkowas " gonk " i nie wiem czemu zla jestes sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:37 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel wroocilam whee whee whee tym razem postaram sie nie zniknąć 3nodding xd ninja czesc OoO.o .. ciemu bojaźliwie crying crying crying bo ostatnio jak cie przywitalem to zaczelas gonkowas " gonk " i nie wiem czemu zla jestes sad O.o ... nie !!!!! *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee 4laugh xd .. gonk byl bo napisales ze sie zucasz z przytulem na pierwsza osobe jaka zobaczysz .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:38 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel wroocilam whee whee whee tym razem postaram sie nie zniknąć 3nodding xd ninja czesc OoO.o .. ciemu bojaźliwie crying crying crying bo ostatnio jak cie przywitalem to zaczelas gonkowas " gonk " i nie wiem czemu zla jestes sad O.o ... nie !!!!! *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee 4laugh xd .. gonk byl bo napisales ze sie zucasz z przytulem na pierwsza osobe jaka zobaczysz .. xd a nie jest tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:39 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel wroocilam whee whee whee tym razem postaram sie nie zniknąć 3nodding xd ninja czesc OoO.o .. ciemu bojaźliwie crying crying crying bo ostatnio jak cie przywitalem to zaczelas gonkowas " gonk " i nie wiem czemu zla jestes sad O.o ... nie !!!!! *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee 4laugh xd .. gonk byl bo napisales ze sie zucasz z przytulem na pierwsza osobe jaka zobaczysz .. xd no wiem O.o a to zle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:39 am
Lethiel Vykk Lethiel wroocilam whee whee whee tym razem postaram sie nie zniknąć 3nodding xd ninja nagly atak wirujacych poduszek!!!!!!*wyskakuje w powietrze i rzuca 4 pouszki w strone lethi* O.o .. dżizes krajst gonk *matrix ninja * *odbija sie od oparcia fotela* *lądooje na glowie LH* *rzooca poducha w Vykka* 4laugh twisted ...*unik.Gdy tylko poduszka przelatuje za nim on szybko siega po nia i zaaczyna sie krecic w wowolo wlasnej osi po czym wyrzuca ja z calej sily a 2 reka siega po 2 kolejne i rzuca w niewielkim odstepie czasu...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|