|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:11 am
OOOOOOOOOOOOPCUUUUŚ!!!!!!!!!! *buuuuuuuuuuuzi* GOSIAK for you...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:11 am
Ania881 Witam wszystkich. Co slychac? jak tam weekend spedzacie? w wyjatkowo nudny sposob......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:12 am
Siema Aniu Setsuna i Opcy !!! *macha zeszycikiem biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:14 am
Jaswinder OOOOOOOOOOOOPCUUUUŚ!!!!!!!!!! *buuuuuuuuuuuzi* GOSIAK for you...  dziekuuuuuujeee :*:*:**:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:14 am
A to ciekawe * probuje sie skupic na pisaniu ale z powodu jeszcze zbyt duzego stezenia alkoholu we krwi po wczorajszej imprezie nie moze juz nic zrobic wiecej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:15 am
opcy Ania881 Witam wszystkich. Co slychac? jak tam weekend spedzacie? w wyjatkowo nudny sposob...... biggrin biggrin ...heh... chyba mam to samo ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:16 am
Ania881 A to ciekawe * probuje sie skupic na pisaniu ale z powodu jeszcze zbyt duzego stezenia alkoholu we krwi po wczorajszej imprezie nie moze juz nic zrobic wiecej* eme... stare ladnie to tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:16 am
zaraz wracam XD ... obiadek xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:18 am
Vykk Ania881 A to ciekawe * probuje sie skupic na pisaniu ale z powodu jeszcze zbyt duzego stezenia alkoholu we krwi po wczorajszej imprezie nie moze juz nic zrobic wiecej* eme... stare ladnie to tak blaugh *wyłania sie zza zeszytu po skonczonym 1 zadaniu *w koncu dziewczyna ferie jeszcze ma biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:18 am
Lethiel zaraz wracam XD ... obiadek xd xd xd SmaczNego ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:19 am
Ludzie nie pijcie tego nowego hitu alkoholowego. Daje niezle w kosc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:19 am
Jas widze ze ty hurtowo tymi sigami........ mogla bys mi jeszcze raz przeslac ten link co mi go ostatnio wysylalas bo tlen mi go zeżarł.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:20 am
Ania881 Ludzie nie pijcie tego nowego hitu alkoholowego. Daje niezle w kosc. nie znam sie na młodziezowych hitach alkoholowych....... oświeć mnie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:21 am
Ania881 Ludzie nie pijcie tego nowego hitu alkoholowego. Daje niezle w kosc. ee a jaki ninja ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|