|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:53 am
Jaswinder Vykk troche sie zagapilem... wiesz co Jas?? LOL xd podoba mi sie tylko w sumie zamiast tego garniaczka moglabys walnac cos bardziej ponurego ale takie tez dobre biggrin masz wyglądać elegancko, a nie jak pomywacz... blaugh w końcu to jest stylizacja na "lord of the demon"... a jak się robi te napisy na tle?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:54 am
Lethiel Gosiak Kiart Eh... mam problem ze zmiana ciuszkow ...==' sweatdrop tez mam z tym problem ==' od wczoraj nio wlasnie xd domokun xd me too xd xd gdzie ja [cenzura] wpakowałam sufmiarke??!!! (bez skojarzeń tutaj prosze, top takie uzyteczne urzadzenie do mierzenia blaugh whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:55 am
Kitty-ShadowCat Jaswinder Vykk troche sie zagapilem... wiesz co Jas?? LOL xd podoba mi sie tylko w sumie zamiast tego garniaczka moglabys walnac cos bardziej ponurego ale takie tez dobre biggrin masz wyglądać elegancko, a nie jak pomywacz... blaugh w końcu to jest stylizacja na "lord of the demon"... a jak się robi te napisy na tle?? sweatdrop sorki ale będę chwilowo nieobecna-ide się zabawić z paintem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:57 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Jaswinder Vykk troche sie zagapilem... wiesz co Jas?? LOL xd podoba mi sie tylko w sumie zamiast tego garniaczka moglabys walnac cos bardziej ponurego ale takie tez dobre biggrin masz wyglądać elegancko, a nie jak pomywacz... blaugh w końcu to jest stylizacja na "lord of the demon"... a jak się robi te napisy na tle?? sweatdrop sorki ale będę chwilowo nieobecna-ide się zabawić z paintem... sweatdrop oki papa e kari a ze co to jest eek i jak to wyglada??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:01 am
Vykk e kari a ze co to jest eek i jak to wyglada?? heh xd nie pokaze ci bo w necie nie moge znalezc i nie wiem jak ci to opisac bo to troshu skomplikowane XD ale wiedz ze mierzy sie nim dokladnie codo milimetra jakies małe drobiazgi i te de XPlub cos w tym stylu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:03 am
ja lece sweatdrop nic mi na wyżywaniu się na ścianie.... -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:04 am
Miss_Karina Vykk e kari a ze co to jest eek i jak to wyglada?? heh xd nie pokaze ci bo w necie nie moge znalezc i nie wiem jak ci to opisac bo to troshu skomplikowane XD ale wiedz ze mierzy sie nim dokladnie codo milimetra jakies małe drobiazgi i te de XPlub cos w tym stylu XD ahas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:08 am
*wychyla sie znad zeszytu w ktorym rozwiazuje jak to nazwali rownania sprowadzalne do rownan kwadratowych* nu ja tez nie wiem jak to urządzonko wygląda aaa tak wogole to po Co Ci ono Kari?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:09 am
witka ninja pozdrowienia od Loraka 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich. Co slychac? jak tam weekend spedzacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 7:10 am
aargh.. ciagle czegos ode mnie chcą ... rodzinka domokun ... wroocilam.. ale mozliwe ze zaraz znowu znikne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|