|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:23 am
Ntsumi_Aya Miss_Karina Ntsumi_Aya cze scream scream scream gonk *patrzy w sufit poczym m Boze! Zamiast brata zeslales mi debila!! O.o Emmm... Aya.... w porzadku? o.O NIE! NIC NIE JEST W PORZDKU!! scream scream scream *zaczyna wali piesciami w sciane* scream scream scream a co takiego baka brat zrobił? O.o ze tak sie choolernie na niego sie wsciekasz? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:24 am
Jaswinder Gosiak Jaaaas biggrin jakie fajne biggrin ja też moge coś takiego dostać? biggrin heart po vykku coś dla ciebie wymyślę teraz kończę vykka Dankeee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:25 am
Aya w paincie i PhotoDrawie 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:29 am
Jaswinder Aya w paincie i PhotoDrawie 2 aha spox stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:30 am
Ntsumi_Aya Miss_Karina Ntsumi_Aya NIE! NIC NIE JEST W PORZDKU!! scream scream scream *zaczyna wali piesciami w sciane* scream scream scream a co takiego baka brat zrobił? O.o ze tak sie choolernie na niego sie wsciekasz? O.o Wystarczy , ze jest scream deb jeden po************ ***** ** ** * ***** ** * ******** *** * ** ;cenzura stare ; mam poprostu zajebist rodzinke!!!!! bracia- jeden debil, drugi lepszy ale obaj lenie =='' przez nich ziemniaki miaBam obiera :nienawidze tego =='': mama - jak zasze mnie nie sByszy tata- to samo sweatdrop ale najbardziej mnie wk⺹B ten p****** idiota zwany moim bratem.... =='' a dlaczego? to #$%@$%&& niewazne!! he he za mnie tez wszytko siostra robi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:32 am
*kopnela cos* oo metal scream *podchodzi do wierzy, wklada plytke i puszcza na full poczym zaczyna znowu wali pi[ciami w [ciane :screm: *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:33 am
Falcone he he za mnie tez wszytko siostra robi ^^ zajebiscie stare *wali dalej pi[ciami o sciane, na scianie pojawia sie krew* wrrrr scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:34 am
Ntsumi_Aya *kopnela cos* oo metal scream *podchodzi do wierzy, wklada plytke i puszcza na full poczym zaczyna znowu wali pi[ciami w [ciane :screm: * masz przytulasa na uspokojenie *przytuuuuuuuuul* dobra ja juz ide zegnam wszytkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:35 am
no to jestem znów.......
jas... mam pytanie... w jakim programie można zrobić ten blask?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:35 am
Falcone Ntsumi_Aya *kopnela cos* oo metal scream *podchodzi do wierzy, wklada plytke i puszcza na full poczym zaczyna znowu wali pi[ciami w [ciane :screm: * masz przytulasa na uspokojenie *przytuuuuuuuuul* dobra ja juz ide zegnam wszytkich pa crying *wtula sie* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:39 am
Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya *kopnela cos* oo metal scream *podchodzi do wierzy, wklada plytke i puszcza na full poczym zaczyna znowu wali pi[ciami w [ciane :screm: * masz przytulasa na uspokojenie *przytuuuuuuuuul* dobra ja juz ide zegnam wszytkich pa crying *wtula sie* 4laugh Aya spokojnie... jak dorosniecie to bedzie wam brakowalo kontaktow, jak sie wyprowadzicie i medziecie mieszkac dlaeko od siebie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:39 am
Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya *kopnela cos* oo metal scream *podchodzi do wierzy, wklada plytke i puszcza na full poczym zaczyna znowu wali pi[ciami w [ciane :screm: * masz przytulasa na uspokojenie *przytuuuuuuuuul* dobra ja juz ide zegnam wszytkich pa crying *wtula sie* 4laugh biedakuuuu agresje masz niezla ... uspokoj sie chcesz cukiereczka uspakającego? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 6:40 am
Falcone Ntsumi_Aya *kopnela cos* oo metal scream *podchodzi do wierzy, wklada plytke i puszcza na full poczym zaczyna znowu wali pi[ciami w [ciane :screm: * masz przytulasa na uspokojenie *przytuuuuuuuuul* dobra ja juz ide zegnam wszytkich nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|