|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:18 am
Rynn the Vampire O, ja też chcę taki obrazeczek! Mogę? Zapłacę ^^ tylko ja taki bardziej mroczno-gotycki heart khem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:19 am
Lethiel Jaswinder  Kitty ja ten program miałam już w office... nie wiem skąd go wziąć... O.o ... o.O ... OMG !! 4laugh heart heart heart heart heart 4laugh dziekooje !!!!!!!!!!!!!! *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee heart whee whee whee teraz tio musze dać ci cos wzamian 3nodding whee 3nodding tylko nie wiem cio crying nie musisz!!! scream kurczę... muszę sobie w necie jakichś nowych tłów poszukać, bo nie chcę się powtarzać... a te moje są jakieś szpetne... ale dla opcusia mam specjalne tło... - kod binarny^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:19 am
Lethiel Jaswinder  Kitty ja ten program miałam już w office... nie wiem skąd go wziąć... O.o ... o.O ... OMG !! 4laugh heart heart heart heart heart 4laugh dziekooje !!!!!!!!!!!!!! *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee heart whee whee whee teraz tio musze dać ci cos wzamian 3nodding whee 3nodding tylko nie wiem cio crying powtooshe razz .. chcie dać cioś ... 3nodding .. moga byc goldy ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:20 am
Delein Kurcze a ja znowu ominęłam bal... Nie tylko ty... Perfidnie go przespałam -.-' A te wszystkie czapki są takie bajeranckie... I balony... I broszki... Buhuhuu... TT^TT Yello, Night_Lady ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:20 am
Rynn the Vampire O, ja też chcę taki obrazeczek! Mogę? Zapłacę ^^ tylko ja taki bardziej mroczno-gotycki heart witaj Rynnciu *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:21 am
Rynn the Vampire Rynn the Vampire O, ja też chcę taki obrazeczek! Mogę? Zapłacę ^^ tylko ja taki bardziej mroczno-gotycki heart khem.. za jakieś pół godzinki dostaniesz... Kitty - w paincie zrób 4 białe kreski na krzyż i pocieniuj pikselki z brzegów na szro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:23 am
Bleh, muszę iść... Sayonaraa~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:24 am
Cornelia Erefashi Bleh, muszę iść... Sayonaraa~! papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:27 am
Cornelia Erefashi Bleh, muszę iść... Sayonaraa~! papa Jas wystarczy ze zapiszesz jej awatarka za pomoca zapisz jako razz przy pomocy prawgo klawisza mychy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|