|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:08 am
Lethiel Vykk a jakbym mogl zapomnic... stare ee a kto ty jestes... blaugh nie no zartuje... Lethi w jaki sposob ty tutaj wrzucilas swojego avatarka z tymi nowymi przedmiotami??? eme.. nio ubralam go w inventory.. zrobilam print screena.. przezoocilam do painta.. z painta do Worda zeby go zmniejszyc blaugh xd 3nodding .. apotem znowu print screenem do painta 3nodding .. i na koniec na photobucket whee hmm...strasznie skomplikowane...wystarczy w inventory kliknąć prawym przyciskiem myszy --> zapisz obraz --->wrzucić zapisany obrazek (zapisuje się normalnej wielkości) na photobucketa i już 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:08 am
Jaswinder  Kitty ja ten program miałam już w office... nie wiem skąd go wziąć... sliczne to jest. hejka my sie znamy? chyba ne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:09 am
Lethiel Vykk a jakbym mogl zapomnic... stare ee a kto ty jestes... blaugh nie no zartuje... Lethi w jaki sposob ty tutaj wrzucilas swojego avatarka z tymi nowymi przedmiotami??? eme.. nio ubralam go w inventory.. zrobilam print screena.. przezoocilam do painta.. z painta do Worda zeby go zmniejszyc blaugh xd 3nodding .. apotem znowu print screenem do painta 3nodding .. i na koniec na photobucket whee w paincie też możesz zmniejszyć rysunek... otwierasz nowy obrazek, robisz wklej z... i odrazu po wklejeniu go zmniejszasz, a potem obcinasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:10 am
cirilla-chan Jaswinder  Kitty ja ten program miałam już w office... nie wiem skąd go wziąć... sliczne to jest. hejka my sie znamy? chyba ne? *opdaje łapku* Jas - wilkolak... miło mi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:10 am
O, ja też chcę taki obrazeczek! Mogę? Zapłacę ^^ tylko ja taki bardziej mroczno-gotycki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:11 am
Jaswinder  Kitty ja ten program miałam już w office... nie wiem skąd go wziąć... O.o ... o.O ... OMG !! 4laugh heart heart heart heart heart 4laugh dziekooje !!!!!!!!!!!!!! *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee heart whee whee whee teraz tio musze dać ci cos wzamian 3nodding whee 3nodding tylko nie wiem cio crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder cirilla-chan Jaswinder  Kitty ja ten program miałam już w office... nie wiem skąd go wziąć... sliczne to jest. hejka my sie znamy? chyba ne? *opdaje łapku* Jas - wilkolak... miło mi ^^ mi takze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Lethiel Vykk a jakbym mogl zapomnic... stare ee a kto ty jestes... blaugh nie no zartuje... Lethi w jaki sposob ty tutaj wrzucilas swojego avatarka z tymi nowymi przedmiotami??? eme.. nio ubralam go w inventory.. zrobilam print screena.. przezoocilam do painta.. z painta do Worda zeby go zmniejszyc blaugh xd 3nodding .. apotem znowu print screenem do painta 3nodding .. i na koniec na photobucket whee hmm...strasznie skomplikowane...wystarczy w inventory kliknąć prawym przyciskiem myszy --> zapisz obraz --->wrzucić zapisany obrazek (zapisuje się normalnej wielkości) na photobucketa i już 3nodding no właśnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jas.. mam pytanie... jak ty robisz te błyskotki?? blaugh bardzo mi się podobają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Rynn the Vampire Lethiel Vykk a jakbym mogl zapomnic... stare ee a kto ty jestes... blaugh nie no zartuje... Lethi w jaki sposob ty tutaj wrzucilas swojego avatarka z tymi nowymi przedmiotami??? eme.. nio ubralam go w inventory.. zrobilam print screena.. przezoocilam do painta.. z painta do Worda zeby go zmniejszyc blaugh xd 3nodding .. apotem znowu print screenem do painta 3nodding .. i na koniec na photobucket whee hmm...strasznie skomplikowane...wystarczy w inventory kliknąć prawym przyciskiem myszy --> zapisz obraz --->wrzucić zapisany obrazek (zapisuje się normalnej wielkości) na photobucketa i już 3nodding no właśnie... hehehe... ale ja lubiu kombinowac whee blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:12 am
Delein Oż w brzózkę, rzeczywiście, dawno tu nie zaglądałaś...a teraz grejt com back? xd *przytulas* *przytuls back* Hell yeah! whee Jestem jak bumerang, zawsze wracam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:15 am
Cornelia Erefashi Delein Oż w brzózkę, rzeczywiście, dawno tu nie zaglądałaś...a teraz grejt com back? xd *przytulas* *przytuls back* Hell yeah! whee Jestem jak bumerang, zawsze wracam! I tak trzymać obywatelko! Kurcze a ja znowu ominęłam bal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|