|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:52 am
Vykk hejka ludzie *wchodzi poowijany jak mumia*ze swina na szyi sweatdrop O.o ... *skok na Vykka* *wywraca* *przytuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh xd witaj razz ... O.o ... a jednak świnka sad biedaactwo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:55 am
Lethiel Vykk hejka ludzie *wchodzi poowijany jak mumia*ze swina na szyi sweatdrop O.o ... *skok na Vykka* *wywraca* *przytuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh xd witaj razz ... O.o ... a jednak świnka sad biedaactwo crying nom niestety...aale jakos sobie radze... a tak przy okazji puki pamietam co w koncu z tym battle system??bo zauwazylem ze gaia cos kombinuje z jakimis innymi grami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:56 am
Vykk Lethiel Vykk hejka ludzie *wchodzi poowijany jak mumia*ze swina na szyi sweatdrop O.o ... *skok na Vykka* *wywraca* *przytuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh xd witaj razz ... O.o ... a jednak świnka sad biedaactwo crying nom niestety...aale jakos sobie radze... a tak przy okazji puki pamietam co w koncu z tym battle system??bo zauwazylem ze gaia cos kombinuje z jakimis innymi grami... swinka? brrrr, wspolczucia... smile witam na marginesie, paietasz mnie jeszcze? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:59 am
 skoro nie moge sie przebrać .. argh domokun domokun domokun .. to chociash wam pokashu jak chce sie ubrac wink blaugh whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Pamiętam, że miałam świnkę jak byłam mała... Uh, nic przyjemnego, szybkiego powrotu do zdrowia życzem 3nodding Na Battle System chyba jeszcze se poczekamy. Na razie skończyli fishing i mają zamiar zabrać się za domy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:02 am
Heyah, Delein! Żeśmy się dawno nie widziały, ne? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:03 am
cirilla-chan Vykk Lethiel Vykk hejka ludzie *wchodzi poowijany jak mumia*ze swina na szyi sweatdrop O.o ... *skok na Vykka* *wywraca* *przytuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh xd witaj razz ... O.o ... a jednak świnka sad biedaactwo crying nom niestety...aale jakos sobie radze... a tak przy okazji puki pamietam co w koncu z tym battle system??bo zauwazylem ze gaia cos kombinuje z jakimis innymi grami... swinka? brrrr, wspolczucia... smile witam na marginesie, paietasz mnie jeszcze? xd a jakbym mogl zapomnic... stare ee a kto ty jestes... blaugh nie no zartuje... Lethi w jaki sposob ty tutaj wrzucilas swojego avatarka z tymi nowymi przedmiotami???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:06 am
Vykk a jakbym mogl zapomnic... stare ee a kto ty jestes... blaugh nie no zartuje... Lethi w jaki sposob ty tutaj wrzucilas swojego avatarka z tymi nowymi przedmiotami??? eme.. nio ubralam go w inventory.. zrobilam print screena.. przezoocilam do painta.. z painta do Worda zeby go zmniejszyc blaugh xd 3nodding .. apotem znowu print screenem do painta 3nodding .. i na koniec na photobucket whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 4:07 am
 Kitty ja ten program miałam już w office... nie wiem skąd go wziąć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cornelia Erefashi Heyah, Delein! Żeśmy się dawno nie widziały, ne? whee Oż w brzózkę, rzeczywiście, dawno tu nie zaglądałaś...a teraz grejt com back? xd *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|