|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:29 am
Lethiel Jaswinder Cornelia Erefashi Hiho, Lethiel! O, nowy sig widzę, sama rysnęłaś? whee Jasne, że może ^^ Żebym to ja umiała avki edytować... W czym robiłaś? Photoshopem mi tu zalatuje, ale who knows... avatarka edytowałam w zwykłym paincie ^^ a całość składałam w PhotoDrawie ^^ lol... brawo 3nodding .. tio jest przesliczne whee 4laugh mój sig też mojej roboty... z drobną pomocą wp.pl (różyczki^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:31 am
Jaswinder mój sig też mojej roboty... z drobną pomocą wp.pl (różyczki^^) 4laugh .. tesh fajniusi whee whee whee podoba mi sie to serduszko ze skrzydelkami 3nodding i wogoole whee whee heart czy ja moge u ciebie takie zamoowic ?? .. i ile musialabym zaplacic ?? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:40 am
Lethiel Jaswinder mój sig też mojej roboty... z drobną pomocą wp.pl (różyczki^^) 4laugh .. tesh fajniusi whee whee whee podoba mi sie to serduszko ze skrzydelkami 3nodding i wogoole whee whee heart czy ja moge u ciebie takie zamoowic ?? .. i ile musialabym zaplacic ?? 3nodding zaraz ci coś zrobię... gratis... ja lubię to robić, więc po co ktoś ma mi płacić? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:44 am
Jaswinder Lethiel Jaswinder mój sig też mojej roboty... z drobną pomocą wp.pl (różyczki^^) 4laugh .. tesh fajniusi whee whee whee podoba mi sie to serduszko ze skrzydelkami 3nodding i wogoole whee whee heart czy ja moge u ciebie takie zamoowic ?? .. i ile musialabym zaplacic ?? 3nodding zaraz ci coś zrobię... gratis... ja lubię to robić, więc po co ktoś ma mi płacić? 3nodding O.o ... crying crying crying .. dziekooje !! jesteś kochana !! *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:47 am
a tego photo drawa się kupuje... bo ja nie mam czegoś takiego.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:49 am
*skok na Ciri* *przytuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:51 am
Lethiel *skok na Ciri* *przytuuuuuuuuuuuuul* whee *przytul* jaj jak mnie tu dawno nie bylo... kope lat wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|