|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:06 am
Oj, nie tylko po wczorajszym. To trwa już od dłuższego czasu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:08 am
...yhm ...yhm ...jednym słowem s**t ... stare i klops ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:09 am
Ja- Yosei ...yhm ...yhm ...jednym słowem s**t ... stare i klops ... to już 2 słowa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:09 am
Ja- Yosei ...yhm ...yhm ...jednym słowem s**t ... stare i klops ... to ja będe za jakieś 20 min..... z psem musze iść.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:10 am
...esz ...ja idę bo to nie ma sensu ...Trzymajcie sie ciepło ludziska ...Do zobaczenia ...Sayonara ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:13 am
*wystawia łeb przez okno i macha mu na pożegnanie*
Tak na marginesie... Katka, fajoski OMG, dużo za niego dałaś? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:17 am
witajcie 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
buuuu... nie moge zapisywac zmian w Avatarq crying .. a cialam sie przebrac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hiho, Lethiel! O, nowy sig widzę, sama rysnęłaś? whee
Jasne, że może ^^ Żebym to ja umiała avki edytować... W czym robiłaś? Photoshopem mi tu zalatuje, ale who knows...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:24 am
Cornelia Erefashi Hiho, Lethiel! O, nowy sig widzę, sama rysnęłaś? whee Jasne, że może ^^ Żebym to ja umiała avki edytować... W czym robiłaś? Photoshopem mi tu zalatuje, ale who knows... witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee po pierwsze jush nie taki nowy.. bo od paru miesięcy xd a po droogie Blueblood czyt. Kage minarysowal 3nodding 4laugh whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:25 am
Cornelia Erefashi Hiho, Lethiel! O, nowy sig widzę, sama rysnęłaś? whee Jasne, że może ^^ Żebym to ja umiała avki edytować... W czym robiłaś? Photoshopem mi tu zalatuje, ale who knows... avatarka edytowałam w zwykłym paincie ^^ a całość składałam w PhotoDrawie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:28 am
Jaswinder Cornelia Erefashi Hiho, Lethiel! O, nowy sig widzę, sama rysnęłaś? whee Jasne, że może ^^ Żebym to ja umiała avki edytować... W czym robiłaś? Photoshopem mi tu zalatuje, ale who knows... avatarka edytowałam w zwykłym paincie ^^ a całość składałam w PhotoDrawie ^^ lol... brawo 3nodding .. tio jest przesliczne whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|