|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ntsumi_Aya to czemu go nosisz ? wink ...bo-nie-działa-saveowanie-avatarków-i-nie-moge-go-zdjąć!!! ...-wr- ...- stressed - ha, trzeba było nie zakładać... Swoją drogą to uważam, że poza trochę zmodyfikowanym g-pinem itemki są do dupy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:36 am
Ja- Yosei ...Ohayo ...my się znamy? ...jak nie to jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ...miło mi poznać ... ...a tak nawiasem - Ja-Yosei - no c80; po prostu "drow" czesc *podaje reke* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:38 am
Driona Ja- Yosei ...Ohayo ...my się znamy? ...jak nie to jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ...miło mi poznać ... ...a tak nawiasem - Ja-Yosei - no c80; po prostu "drow" czesc *podaje reke* blaugh oh żeczywiście *podaje łapke* jek jestem Natsume Aya (mow mi Aya) jestem Vampirem (takl na marginesie) *zaczyna jej burczeć w brzuchu twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:42 am
...hm ...ale chodzi Ci o samo robienie stronki? ...Czy o umieszczenie jej na serverze, żeby działała na necie? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:43 am
Ja- Yosei ...hm ...ale chodzi Ci o samo robienie stronki? ...Czy o umieszczenie jej na serverze, żeby działała na necie? ... o samo robiennie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:43 am
witajcie ja tak tylko na chwilke bo moja siora chce być przy kompie... jas ja nie mogłam jej rozebrać bo inventory moje nie działa i nie mogę zasaveować, ale mam zapisanego gołego avatarka i mogę go wkleić do mojego postu... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:45 am
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...hm ...ale chodzi Ci o samo robienie stronki? ...Czy o umieszczenie jej na serverze, żeby działała na necie? ... o samo robiennie smile ...yhm ...no to ja sie bawiłem troche - miałem za zadanie na infe zrobić stronkę o Tychach - moim mieście ...wyszła nieźle - w takiej grafice a la fallout ...ale tak to mnie to średnio pociąga ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:47 am
*nadchodzi z koszykiem pełnym ryb* WRÓCIŁAAAAAAM! Cholera, nigdy więcej @_@' Ta wędka to jakiś s**t... Zostaję przy n00bowatym Bass`ken stressed Helloł wszystkim pshybyłym ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|