|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 3:50 pm
Hadogenes w czym ?? to moze Ci pomoge to było noł problem....... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 3:51 pm
opcy to było noł problem....... sweatdrop to good
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 3:52 pm
Hadogenes opcy to było noł problem....... sweatdrop to good jak ktoś ma problem to się nie przyzna... co nie Had?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 3:52 pm
Jaswinder opcy... eek ile ty masz tych widłów? chcesz sklep otworzyć?! może małe piekiełko zakładasz? twisted no wlasnie dziwne troche...... bo jak ciepalem trejda to nie powinno widac itemow uzywanych..... ale jedne widly bylo widac...... nie moge wejsc do inv..... wiec nie sprawdze.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 3:54 pm
opcy Jaswinder opcy... eek ile ty masz tych widłów? chcesz sklep otworzyć?! może małe piekiełko zakładasz? twisted no wlasnie dziwne troche...... bo jak ciepalem trejda to nie powinno widac itemow uzywanych..... ale jedne widly bylo widac...... nie moge wejsc do inv..... wiec nie sprawdze..... ja też mam widły w inventory... ONE SĄ ZAWIRUSIONE, MNOŻĄ SIE!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 3:55 pm
Jaswinder ja też mam widły w inventory... ONE SĄ ZAWIRUSIONE, MNOŻĄ SIE!!!!!!!!!!!! to zle ludzie to jest moj 600 post biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 3:56 pm
ja wiem, wszystko przez siostry von helsong...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 3:57 pm
Jaswinder ja wiem, wszystko przez siostry von helsong... mi tam pasi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes Jaswinder ja też mam widły w inventory... ONE SĄ ZAWIRUSIONE, MNOŻĄ SIE!!!!!!!!!!!! to zle ludzie to jest moj 600 post biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin ja nawet nie wiem ile juz napisalem a nie chce mi sie sprawdzac jak zrobi to ktos za mnie to sie ni obraze blaugh xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Jaswinder opcy... eek ile ty masz tych widłów? chcesz sklep otworzyć?! może małe piekiełko zakładasz? twisted no wlasnie dziwne troche...... bo jak ciepalem trejda to nie powinno widac itemow uzywanych..... ale jedne widly bylo widac...... nie moge wejsc do inv..... wiec nie sprawdze..... ja też mam widły w inventory... ONE SĄ ZAWIRUSIONE, MNOŻĄ SIE!!!!!!!!!!!! moze mi sie po prostu obrazek nie zmienil......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a potem mnie jakaś babka oprowadzała po ich rezydencji.... fuj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 3:58 pm
Vykk ja nawet nie wiem ile juz napisalem a nie chce mi sie sprawdzac jak zrobi to ktos za mnie to sie ni obraze blaugh xp whee no lacznie z moja poprzednia postacia to to jest ok 1100
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Total posts: 2420 tez w miare równa liczba......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder a potem mnie jakaś babka oprowadzała po ich rezydencji.... fuj... ??ze co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 3:59 pm
Jaswinder a potem mnie jakaś babka oprowadzała po ich rezydencji.... fuj... cooo znowu cos pilas ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|