|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:20 pm
Jaswinder Miss_Karina Jaswinder mam to samo Kari... ciągle muszę pracować nad jakimś nowym projektem... w dodatku w sierpniu jadę na misję... heh... ja to mam takie studia ze ech... od 9 do 18 (22) praca i w domu też praca crying xp ale juz sie przyzwyczailam siem sweatdrop a co studiujesz i który rok? ASP wydział Wzornictwa Przemysłowego, Pierwszy rok sweatdrop a ty? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:23 pm
Jaswinder proponuję zmienić temat na inne anime, bo lena się stresuje... uff... ufff.... dziex jaswinder...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:25 pm
druga liceum zarządzanie informacją 9film, fotografia, fotografika, dźwięk, kartoteki, bazy danych, BZDURY) historia fotografii po co mi to? rozkładanie aparatu na czynniki pierwsze po co mi to?! skład chemiczny emulsji fotograficznej PO CO MI TO?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:26 pm
Jaswinder mam to samo Kari... ciągle muszę pracować nad jakimś nowym projektem... w dodatku w sierpniu jadę na misję... witam wszystkich blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:27 pm
Jaswinder druga liceum zarządzanie informacją 9film, fotografia, fotografika, dźwięk, kartoteki, bazy danych, BZDURY) historia fotografii po co mi to? rozkładanie aparatu na czynniki pierwsze po co mi to?! skład chemiczny emulsji fotograficznej PO CO MI TO?! moze ci sie przydac w przyszlosci ta wiedza XP XDDD ehhh liceum... tesknie za czasami licealnymi crying ale na studiach jest mi dobrze xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:29 pm
Driona Jaswinder mam to samo Kari... ciągle muszę pracować nad jakimś nowym projektem... w dodatku w sierpniu jadę na misję... witam wszystkich blaugh cze jam jest Jas wilkołak *podaje łapku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:30 pm
~~lena-undesaid~~ Jaswinder proponuję zmienić temat na inne anime, bo lena się stresuje... uff... ufff.... dziex jaswinder... widzi mnie ktoś sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:31 pm
~~lena-undesaid~~ Jaswinder proponuję zmienić temat na inne anime, bo lena się stresuje... uff... ufff.... dziex jaswinder... widzi mnie ktoś sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:32 pm
Driona Jaswinder mam to samo Kari... ciągle muszę pracować nad jakimś nowym projektem... w dodatku w sierpniu jadę na misję... witam wszystkich blaugh Drio...Driona?!! O.o co za zmiana??!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:34 pm
wrociłam wink Ania jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:35 pm
Jaswinder Driona Jaswinder mam to samo Kari... ciągle muszę pracować nad jakimś nowym projektem... w dodatku w sierpniu jadę na misję... witam wszystkich blaugh cze jam jest Jas wilkołak *podaje łapku* cześć ...ja jestem siostrą Kitty.....miło mi poznac.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:38 pm
A WRACAJAC DO JEANNE... TO ONA DALEJ NA RTL2 LECI?? A JAK TAK TO KIEDY?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:39 pm