|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:06 pm
herubinek ~~lena-undesaid~~ CO?!?!?!? NA RTL2?!?!?! TO JEST NIE FAIRRR!!!!!!!!! JA GO NIE MAM crying crying crying crying !!!!!! ok... ale o czym chciałam pogadać... o tym, że reinkarnacja fynn jest dzieckiem marron i chijakiego, a reinkarnacja accessa jest dzieckiem miyako i tego no... Eeee... sa jakies nowe odcinki KKJ ktorych niewidzialem... chodzi ci o ta taka zla Fynn Fish?- wysoka itd. "dzieckiem miyako i tego no" Yamato... biggrin te ze złą Fynn były super... pojawiła się nawet prawdziwa Joanna D'arc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:08 pm
Jaswinder herubinek ~~lena-undesaid~~ CO?!?!?!? NA RTL2?!?!?! TO JEST NIE FAIRRR!!!!!!!!! JA GO NIE MAM crying crying crying crying !!!!!! ok... ale o czym chciałam pogadać... o tym, że reinkarnacja fynn jest dzieckiem marron i chijakiego, a reinkarnacja accessa jest dzieckiem miyako i tego no... Eeee... sa jakies nowe odcinki KKJ ktorych niewidzialem... chodzi ci o ta taka zla Fynn Fish?- wysoka itd. "dzieckiem miyako i tego no" Yamato... biggrin te ze złą Fynn były super... pojawiła się nawet prawdziwa Joanna D'arc nie... sadyści jesteścier, nNEI KATUJCIE MNIE!!!!!!!!! BEEEEEE JA SNIE MOGE OGLĄDAC TEGO ANIME!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:10 pm
Jaswinder herubinek ~~lena-undesaid~~ CO?!?!?!? NA RTL2?!?!?! TO JEST NIE FAIRRR!!!!!!!!! JA GO NIE MAM crying crying crying crying !!!!!! ok... ale o czym chciałam pogadać... o tym, że reinkarnacja fynn jest dzieckiem marron i chijakiego, a reinkarnacja accessa jest dzieckiem miyako i tego no... Eeee... sa jakies nowe odcinki KKJ ktorych niewidzialem... chodzi ci o ta taka zla Fynn Fish?- wysoka itd. "dzieckiem miyako i tego no" Yamato... biggrin te ze złą Fynn były super... pojawiła się nawet prawdziwa Joanna D'arc ja widziałam to, ale na niemieckich programach i to kawal czasu temu whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:10 pm
~~lena-undesaid~~ Jaswinder herubinek ~~lena-undesaid~~ CO?!?!?!? NA RTL2?!?!?! TO JEST NIE FAIRRR!!!!!!!!! JA GO NIE MAM crying crying crying crying !!!!!! ok... ale o czym chciałam pogadać... o tym, że reinkarnacja fynn jest dzieckiem marron i chijakiego, a reinkarnacja accessa jest dzieckiem miyako i tego no... Eeee... sa jakies nowe odcinki KKJ ktorych niewidzialem... chodzi ci o ta taka zla Fynn Fish?- wysoka itd. "dzieckiem miyako i tego no" Yamato... biggrin te ze złą Fynn były super... pojawiła się nawet prawdziwa Joanna D'arc nie... sadyści jesteścier, nNEI KATUJCIE MNIE!!!!!!!!! BEEEEEE JA SNIE MOGE OGLĄDAC TEGO ANIME!!!!!!!!! ale ja to oglądalam dawno... rok, może dwa lata temu... a może to było trzy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:13 pm
Jaswinder ~~lena-undesaid~~ Jaswinder herubinek ~~lena-undesaid~~ CO?!?!?!? NA RTL2?!?!?! TO JEST NIE FAIRRR!!!!!!!!! JA GO NIE MAM crying crying crying crying !!!!!! ok... ale o czym chciałam pogadać... o tym, że reinkarnacja fynn jest dzieckiem marron i chijakiego, a reinkarnacja accessa jest dzieckiem miyako i tego no... Eeee... sa jakies nowe odcinki KKJ ktorych niewidzialem... chodzi ci o ta taka zla Fynn Fish?- wysoka itd. "dzieckiem miyako i tego no" Yamato... biggrin te ze złą Fynn były super... pojawiła się nawet prawdziwa Joanna D'arc nie... sadyści jesteścier, nNEI KATUJCIE MNIE!!!!!!!!! BEEEEEE JA SNIE MOGE OGLĄDAC TEGO ANIME!!!!!!!!! ale ja to oglądalam dawno... rok, może dwa lata temu... a może to było trzy? noa ja nigdy!!! a sciagnać tez nie moge, bo mi brat nie pozwala!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:13 pm
Jaswinder ale ja to oglądalam dawno... rok, może dwa lata temu... a może to było trzy? me too fajne bylo, ale z przerwami obejrzalam whee teraz juz nawet anime nie ogladam zadnych...powod: brak czasu sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:14 pm
mam to samo Kari... ciągle muszę pracować nad jakimś nowym projektem... w dodatku w sierpniu jadę na misję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:14 pm
do licha ja stąd zaraz wyjde!!!! musicie mnie dobijać?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:16 pm
proponuję zmienić temat na inne anime, bo lena się stresuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:17 pm
Jaswinder mam to samo Kari... ciągle muszę pracować nad jakimś nowym projektem... w dodatku w sierpniu jadę na misję... heh... ja to mam takie studia ze ech... od 9 do 18 (22) praca i w domu też praca crying xp ale juz sie przyzwyczailam siem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja kce g-pin... g-pin rulezz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Jaswinder mam to samo Kari... ciągle muszę pracować nad jakimś nowym projektem... w dodatku w sierpniu jadę na misję... heh... ja to mam takie studia ze ech... od 9 do 18 (22) praca i w domu też praca crying xp ale juz sie przyzwyczailam siem sweatdrop a co studiujesz i który rok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:20 pm
Kitty-ShadowCat ja kce g-pin... g-pin rulezz crying czekaj no Kitty... chyba nawet nie będziesz musiała rozbierac swojego avi... wpadłam na szatański pomysł... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|