|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:56 pm
herubinek Kitty-ShadowCat cześć herubinek...... *podaje rękę* .... my chyba nie mieliśmy okazji się poznać?? co?? stare *patrzy na reke*o.0 *podbiega do Shadow Kat, przytula i podnosi* xd blaugh wink Cześć! xp whee cześć....miłe to powitanie........ sweatdrop jest tylko jeden problem..... ja nie mogę oddychać.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:57 pm
herubinek JA kocham KKJ. O czym chcesz pogadaż w temacie KKJ? :> Jestem do usług... xd WŁAŚNIE... czekaj, niech no ochłone...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:58 pm
Kitty-ShadowCat herubinek Kitty-ShadowCat cześć herubinek...... *podaje rękę* .... my chyba nie mieliśmy okazji się poznać?? co?? stare *patrzy na reke*o.0 *podbiega do Shadow Kat, przytula i podnosi* xd blaugh wink Cześć! xp whee cześć....miłe to powitanie........ sweatdrop jest tylko jeden problem..... ja nie mogę oddychać.... sweatdrop twoj nick jest z x-men?? lubisz ten komiks bo ja uwielbiam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:58 pm
Kitty-ShadowCat Jaswinder  fajne? sliczniutkie... jak wy robicie takie fajowe obrazki? ja tesh kce umieć.... crying ja jestem grafikiem... a zrobić ci taki? tylko bym musiała mieć twoje avi bez ubranka... jak będzie udostępnione inventory to byś mogła się na chwilkę przebrać w gacie szare i wtedy ja sobie zapiszę i będę mogła ci zrobić coś fajnego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:00 pm
CO?!?!?!? NA RTL2?!?!?! TO JEST NIE FAIRRR!!!!!!!!! JA GO NIE MAM crying crying crying crying !!!!!! ok... ale o czym chciałam pogadać... o tym, że reinkarnacja fynn jest dzieckiem marron i chijakiego, a reinkarnacja accessa jest dzieckiem miyako i tego no...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:01 pm
Jaswinder Kitty-ShadowCat Jaswinder  fajne? sliczniutkie... jak wy robicie takie fajowe obrazki? ja tesh kce umieć.... crying ja jestem grafikiem... a zrobić ci taki? tylko bym musiała mieć twoje avi bez ubranka... jak będzie udostępnione inventory to byś mogła się na chwilkę przebrać w gacie szare i wtedy ja sobie zapiszę i będę mogła ci zrobić coś fajnego blaugh oki... jak byś mogła.. bardzo bym prosiła.. *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:03 pm
NO TO KTO ZE MNA POGADA O KAITO JEANNE?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ CO?!?!?!? NA RTL2?!?!?! TO JEST NIE FAIRRR!!!!!!!!! JA GO NIE MAM crying crying crying crying !!!!!! ok... ale o czym chciałam pogadać... o tym, że reinkarnacja fynn jest dzieckiem marron i chijakiego, a reinkarnacja accessa jest dzieckiem miyako i tego no... Eeee... sa jakies nowe odcinki KKJ ktorych niewidzialem... chodzi ci o ta taka zla Fynn Fish?- wysoka itd. "dzieckiem miyako i tego no" Yamato... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Jaswinder Kitty-ShadowCat Jaswinder  fajne? sliczniutkie... jak wy robicie takie fajowe obrazki? ja tesh kce umieć.... crying ja jestem grafikiem... a zrobić ci taki? tylko bym musiała mieć twoje avi bez ubranka... jak będzie udostępnione inventory to byś mogła się na chwilkę przebrać w gacie szare i wtedy ja sobie zapiszę i będę mogła ci zrobić coś fajnego blaugh oki... jak byś mogła.. bardzo bym prosiła.. *przytul* nie ma sprawy... dla mnie to codzienność ^^ to najpierw i tak będzie trzeba komputerowo zdjąć tą szarą bieliznę... *głośno myśli...* kto będzie chciał popatrzeć jak Kitty wygląda nago? taki joke ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 1:05 pm
herubinek ~~lena-undesaid~~ CO?!?!?!? NA RTL2?!?!?! TO JEST NIE FAIRRR!!!!!!!!! JA GO NIE MAM crying crying crying crying !!!!!! ok... ale o czym chciałam pogadać... o tym, że reinkarnacja fynn jest dzieckiem marron i chijakiego, a reinkarnacja accessa jest dzieckiem miyako i tego no... Eeee... sa jakies nowe odcinki KKJ ktorych niewidzialem... chodzi ci o ta taka zla Fynn Fish?- wysoka itd. "dzieckiem miyako i tego no" Yamato... biggrin eee.... czy ty czytałeś CAŁĄ mange??? bo tam sie potem fynn staje dobra, ratuje marron i w ogóle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|