Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7823 7824 7825 7826 7827 7828 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Feb 19, 2005 12:56 pm

herubinek
Kitty-ShadowCat
herubinek
WAZZUUUP!!!
cześć herubinek...... *podaje rękę* .... my chyba nie mieliśmy okazji się poznać??

co?? stare *patrzy na reke*o.0
*podbiega do Shadow Kat, przytula i podnosi*
xd blaugh wink
Cześć! xp whee
cześć....miłe to powitanie........ sweatdrop jest tylko jeden problem..... ja nie mogę oddychać.... sweatdrop
PostPosted: Sat Feb 19, 2005 12:57 pm

herubinek
JA kocham KKJ.
O czym chcesz pogadaż w temacie KKJ? :>
Jestem do usług... xd

WŁAŚNIE... czekaj, niech no ochłone...

~~lena-undesaid~~

Makaveli 2pac

PostPosted: Sat Feb 19, 2005 12:57 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Feb 19, 2005 12:58 pm

Kitty-ShadowCat
herubinek
Kitty-ShadowCat
herubinek
WAZZUUUP!!!
cześć herubinek...... *podaje rękę* .... my chyba nie mieliśmy okazji się poznać??

co?? stare *patrzy na reke*o.0
*podbiega do Shadow Kat, przytula i podnosi*
xd blaugh wink
Cześć! xp whee
cześć....miłe to powitanie........ sweatdrop jest tylko jeden problem..... ja nie mogę oddychać.... sweatdrop

twoj nick jest z x-men??
lubisz ten komiks bo ja uwielbiam biggrin

evilkaa

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Sat Feb 19, 2005 12:58 pm

Kitty-ShadowCat
Jaswinder
User Image
fajne?
sliczniutkie... jak wy robicie takie fajowe obrazki? ja tesh kce umieć.... crying
ja jestem grafikiem...
a zrobić ci taki?
tylko bym musiała mieć twoje avi bez ubranka... jak będzie udostępnione inventory to byś mogła się na chwilkę przebrać w gacie szare i wtedy ja sobie zapiszę i będę mogła ci zrobić coś fajnego blaugh
PostPosted: Sat Feb 19, 2005 12:59 pm

Makaveli 2pac

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Sat Feb 19, 2005 1:00 pm

CO?!?!?!? NA RTL2?!?!?! TO JEST NIE FAIRRR!!!!!!!!! JA GO NIE MAM crying crying crying crying !!!!!! ok... ale o czym chciałam pogadać... o tym, że reinkarnacja fynn jest dzieckiem marron i chijakiego, a reinkarnacja accessa jest dzieckiem miyako i tego no...
PostPosted: Sat Feb 19, 2005 1:01 pm

Jaswinder
Kitty-ShadowCat
Jaswinder
User Image
fajne?
sliczniutkie... jak wy robicie takie fajowe obrazki? ja tesh kce umieć.... crying
ja jestem grafikiem...
a zrobić ci taki?
tylko bym musiała mieć twoje avi bez ubranka... jak będzie udostępnione inventory to byś mogła się na chwilkę przebrać w gacie szare i wtedy ja sobie zapiszę i będę mogła ci zrobić coś fajnego blaugh
oki... jak byś mogła.. bardzo bym prosiła.. *przytul*

Kimagure-chan

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Sat Feb 19, 2005 1:02 pm

PostPosted: Sat Feb 19, 2005 1:03 pm

NO TO KTO ZE MNA POGADA O KAITO JEANNE?

~~lena-undesaid~~

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Feb 19, 2005 1:04 pm

~~lena-undesaid~~
CO?!?!?!? NA RTL2?!?!?! TO JEST NIE FAIRRR!!!!!!!!! JA GO NIE MAM crying crying crying crying !!!!!! ok... ale o czym chciałam pogadać... o tym, że reinkarnacja fynn jest dzieckiem marron i chijakiego, a reinkarnacja accessa jest dzieckiem miyako i tego no...

Eeee... sa jakies nowe odcinki KKJ ktorych niewidzialem... chodzi ci o ta taka zla Fynn Fish?- wysoka itd.
"dzieckiem miyako i tego no" Yamato... biggrin

Makaveli 2pac

Jaswinder

Sparkly Hunter

Kitty-ShadowCat
Jaswinder
Kitty-ShadowCat
Jaswinder
User Image
fajne?
ja jestem grafikiem...
a zrobić ci taki?
oki... jak byś mogła.. bardzo bym prosiła.. *przytul*
nie ma sprawy... dla mnie to codzienność ^^
to najpierw i tak będzie trzeba komputerowo zdjąć tą szarą bieliznę... *głośno myśli...* kto będzie chciał popatrzeć jak Kitty wygląda nago?
taki joke ^^ blaugh
PostPosted: Sat Feb 19, 2005 1:05 pm

herubinek
~~lena-undesaid~~

Eeee... sa jakies nowe odcinki KKJ ktorych niewidzialem... chodzi ci o ta taka zla Fynn Fish?- wysoka itd.
"dzieckiem miyako i tego no" Yamato... biggrin

eee.... czy ty czytałeś CAŁĄ mange??? bo tam sie potem fynn staje dobra, ratuje marron i w ogóle...

~~lena-undesaid~~

Makaveli 2pac

PostPosted: Sat Feb 19, 2005 1:06 pm

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7823 7824 7825 7826 7827 7828 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games