|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:28 pm
Ania881 A o co chodzi?(nie kapuję ale to nic) nie martw sie za jakis czas wszytko zrozumiesz i sie wkrecisz :] na poczatku tez nic nie rozumialam (w sumie do dzis nie wszystko jest dla mnie jasne ) ale to z biegiem czasu sie zmieni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:28 pm
Kiart ... Eh... I po balu ... crying :zaglada do invertarzu a tam .... crying NIE MA G-PIN'a ... scream scream scream : łłłłłłłłeeeee gdzie jest g-pin dla mnie!!! crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:29 pm
ze co sie dzieje? bo nie moge sie połapac, co wam tak zalezy na tym g-pinie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:30 pm
Hejka jestes Night_Lady. A ten na dole to jest Macius mam rozumiec bo nawet podobny hehe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:31 pm
crying g-pin crying cześć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:31 pm
Night_Lady ze co sie dzieje? bo nie moge sie połapac, co wam tak zalezy na tym g-pinie? bo dawali za darmo a my nie dostalismy ... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:33 pm
Kiart Night_Lady ze co sie dzieje? bo nie moge sie połapac, co wam tak zalezy na tym g-pinie? bo dawali za darmo a my nie dostalismy ... scream no właśnie.... g-pin rulez crying crying a my go nie mamy... taka okazja crying za darmoche crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:35 pm
Kitty-ShadowCat Kiart Night_Lady ze co sie dzieje? bo nie moge sie połapac, co wam tak zalezy na tym g-pinie? bo dawali za darmo a my nie dostalismy ... scream no właśnie.... g-pin rulez crying crying a my go nie mamy... taka okazja crying za darmoche crying G-Pin rulez ... no i GAMBINO come back .... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:35 pm
Kitty-ShadowCat crying g-pin crying cześć Kitty... łączę się z tobą w bólu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:36 pm
A ja niewiedzialam ze ma fioletowe wlosy. hehe. Coś ty mu z wlosami zrobila??? jakby on to widzial haha biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:37 pm
Ania881 A ja niewiedzialam ze ma fioletowe wlosy. hehe. Coś ty mu z wlosami zrobila??? jakby on to widzial haha biggrin biggrin twarz i sobie robił sam, a ja go tylko ubrałam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:37 pm
Night_Lady Kiart Night_Lady ze co sie dzieje? bo nie moge sie połapac, co wam tak zalezy na tym g-pinie? bo dawali za darmo a my nie dostalismy ... scream Tak Ania to Maciek słodki nie?
ale zamiast tego g-pinu masz czapke baloniki i to cos na szyje
dwie broszki ...^^... ktore tworza liteke V...ale moge je oddac za G-Pina ... biggrin biggrin [tego co rozdawali...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|