|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 7:00 am
Driona Aidanna ~~lena-undesaid~~ ja nie wiem... Przyszla mi jedna paczka gdzie byl balonik, a to co mam na twarzy to nie wiem nawet skad sie wzielo 3nodding huhuhu mam czapke witam blaugh a ja mam tylko balonik sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 7:02 am
Driona Driona Aidanna ~~lena-undesaid~~ ja nie wiem... Przyszla mi jedna paczka gdzie byl balonik, a to co mam na twarzy to nie wiem nawet skad sie wzielo 3nodding huhuhu mam czapke witam blaugh a ja mam tylko balonik sad ja mam: czapki 3 balony 5 broszki 2x2 G pin 1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 7:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 9:32 am
wow w koncu zaczelo mi dzialac po godzinie =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 9:55 am
hejka ludzie jak sobie pozakladaliscie nowe ciuszki skoro nie mozna wejsc do inventory???...a moe tylko ja nie moge stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 10:05 am
bueheehheh rano sie dalo wejsc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 10:08 am
Gosiak bueheehheh rano sie dalo wejsc ehhh nie dobra gaia...glupia gaia...baka gaia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 10:11 am
a ty tez nie mozesz nigdzie wejsc? oprocz Gildii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 10:14 am
Gosiak a ty tez nie mozesz nigdzie wejsc? oprocz Gildii? nie sprawdzalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 10:17 am
Vykk Gosiak a ty tez nie mozesz nigdzie wejsc? oprocz Gildii? nie sprawdzalem nic nie dziala mzoe cos kombinuja biggrin gerneralna rwolucja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 10:22 am
ech rano sie dalo potem gaia padla a teraz to wszytko dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 10:37 am
juliangel ech rano sie dalo potem gaia padla a teraz to wszytko dziala mi dalej tylko gildia dziala nic wiecej =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 10:54 am
Gosiak juliangel ech rano sie dalo potem gaia padla a teraz to wszytko dziala mi dalej tylko gildia dziala nic wiecej ==' A mi tylko lowienie rybek nie dziala. A tak wogole to dzien dobry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 11:04 am
Ania881 Gosiak juliangel ech rano sie dalo potem gaia padla a teraz to wszytko dziala mi dalej tylko gildia dziala nic wiecej ==' A mi tylko lowienie rybek nie dziala. A tak wogole to dzien dobry witam wogole tak biggrin my sie chyba nie znamy ? biggrin Gosiak jestem milo mi bardoz D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|