|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:20 am
mam zapytanko..jest sens zgloszenia tego do naszego gildiowego zimowego konkursu avkowego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:21 am
Falcone ja tam oglądałem anime 3nodding i strasze kolege ze powiem pu zakonczenie sweatdrop hehehe biggrin hehe a moja koleżanka chce siędowiedzieć co się stało na końcu xd p's jak dotąd nie spotkałam nikogo takiego jak chiaki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:22 am
Lethiel mykam wink .. bede ok 18 zaloshyć polski topic w Durem .. zashooce wam linka wink 3nodding 3nodding 3nodding przeslij mi go na gg blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:22 am
Ntsumi_Aya Falcone ja tam oglądałem anime 3nodding i strasze kolege ze powiem pu zakonczenie sweatdrop hehehe biggrin hehe a moja koleżanka chce siędowiedzieć co się stało na końcu xd p's jak dotąd nie spotkałam nikogo takiego jak chiaki heart ja tez nie xd baliur to jest jakis zimowy konkurs question toz to sie juz wiosna zaczyna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:23 am
Falcone Ntsumi_Aya Falcone ja tam oglądałem anime 3nodding i strasze kolege ze powiem pu zakonczenie sweatdrop hehehe biggrin hehe a moja koleżanka chce siędowiedzieć co się stało na końcu xd p's jak dotąd nie spotkałam nikogo takiego jak chiaki heart ja tez nie xd baliur to jest jakis zimowy konkurs question toz to sie juz wiosna zaczyna xp hehehe xd a tak na marginesie.... to bym chciala smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:23 am
Falcone baliur to jest jakis zimowy konkurs question toz to sie juz wiosna zaczyna xp wiosna kotek to sie zaczyna 21 marca...chyba sweatdrop i jesio snieg za oknami whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:24 am
Baliaur Falcone baliur to jest jakis zimowy konkurs question toz to sie juz wiosna zaczyna xp wiosna kotek to sie zaczyna 21 marca...chyba sweatdrop i jesio snieg za oknami whee u mnie to ciągle sypie whee jak fajniusi kocham zime biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:24 am
Baliaur mam zapytanko..jest sens zgloszenia tego do naszego gildiowego zimowego konkursu avkowego??  ee weisz co...bardziej mi sie tak podobasz wiec moze tak idz na konkurs powiedz ze nalezysz do MORSOW blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:26 am
Ntsumi_Aya Baliaur Falcone baliur to jest jakis zimowy konkurs question toz to sie juz wiosna zaczyna xp wiosna kotek to sie zaczyna 21 marca...chyba sweatdrop i jesio snieg za oknami whee u mnie to ciągle sypie whee jak fajniusi kocham zime biggrin a u mnie snieg pada bardzo zadko stare a szkoda bo kocham snieg heart czasem zazdroszcze ludziom w gorach ale za nic bym nie oddal naszego morza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:27 am
Vykk ee wiesz co...bardziej mi sie tak podobasz wiec moze tak idz na konkurs powiedz ze nalezysz do MORSOW blaugh heh chyba sie nie da sweatdrop a pozatym ja bym nawet nie mogla zimnego prysznica wziac xp ja jestem stworzenie cieplolubne xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:28 am
Falcone a u mnie snieg pada bardzo zadko stare a szkoda bo kocham snieg heart czasem zazdroszcze ludziom w gorach ale za nic bym nie oddal naszego morza blaugh biggrin ja chodz nie mieszkam w gh bardzo bym chciala.... krajobrazy, SNIEG, i tak dalej.... :pshytul: blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Vykk ee wiesz co...bardziej mi sie tak podobasz wiec moze tak idz na konkurs powiedz ze nalezysz do MORSOW blaugh heh chyba sie nie da sweatdrop a pozatym ja bym nawet nie mogla zimnego prysznica wziac xp ja jestem stworzenie cieplolubne xd 3nodding a czy oni musza o tym wiedziec??z reszta ciekawe jak to sprawdza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:29 am
Baliaur Vykk ee wiesz co...bardziej mi sie tak podobasz wiec moze tak idz na konkurs powiedz ze nalezysz do MORSOW blaugh heh chyba sie nie da sweatdrop a pozatym ja bym nawet nie mogla zimnego prysznica wziac xp ja jestem stworzenie cieplolubne xd 3nodding nie nawidze ciepła stare jedyne to co lubie w lecie to ze mozna sie kąpac w zimniutkim morzu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|