|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:11 am
Vykk ktory to taki sprytny??chyba go zaraz...wierzez ze to ty masz racje...ale jest jeden problem...powiedz czy ma jakis dowodzik na to?? wlasnie .. gloopi wstretny oskarshycielski dziad !! *przytuuuuuul Aye*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Słucha was zjadając czekoladki* surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya no... ale to nie jest taka zwykla kradzież.... to jest , że niby kradnę poezję =='' ale to nieprawda gonk no wiesh ostatnio moja qmplea zglosila bez mojej wiedzy..mojje wierszydlo do konkuru szkolnego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur jest sens zgalaszac tego paszczakado gildiovego avi contest?? pytanko czy w ava sytem 2.0 jest limit itemkow do wlozenia?? bo mi sie wydaje ze tak.. eee a ten ava system 2.0 to ten ktorego uzywamu czy tak jak GAC jest gdzies do sciagniecia??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:12 am
Vykk ktory to taki sprytny??chyba go zaraz...wierzez ze to ty masz racje...ale jest jeden problem...powiedz czy ma jakis dowodzik na to?? zadnych mi nie przedstawil smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:13 am
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya Shinn-chan Ntsumi_Aya hey =='' *kłądzie sie przygnebiona na fotelu* czesc... a Ty co taka przygnebiona? ehh nic =='' ktos mnie oskarża o kradziez gonk O.o .. ktoory to ??!! scream .. niech ja go tylko .. *dostaje poducha od Bali* xd *rzoot w nia poduchą* xd *ods硠się trochę dalej* żucajcie sobie blaugh mam takie pytanko...czy ktos tutaj czytał kkj (kamikaze kaito jeanne) oproocz lethi? bo ja akurat dzisiaj skończyłam .... Chiaki jest poprostu extra heart ja czytałem pierwsze dwa tomu .................. zmuszałem sie zeby to przeczytac przez miesiac xp ...........ale jak przeczytałem to okazało sie całkiem fajne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Vykk ktory to taki sprytny??chyba go zaraz...wierzez ze to ty masz racje...ale jest jeden problem...powiedz czy ma jakis dowodzik na to?? zadnych mi nie przedstawil smile nio to nie moze ci nic zashoocać 3nodding .. nie przejmooj sie nim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya mam takie pytanko...czy ktos tutaj czytał kkj (kamikaze kaito jeanne) oproocz lethi? bo ja akurat dzisiaj skończyłam .... Chiaki jest poprostu extra heart jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xd ale nie pamietam ile tomow sweatdrop czy2 czy 3 xp stressed eee tam Chiaki...sa lepsi od niego heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:15 am
Baliaur Ntsumi_Aya no... ale to nie jest taka zwykla kradzież.... to jest , że niby kradnę poezję =='' ale to nieprawda gonk no wiesh ostatnio moja qmplea zglosila bez mojej wiedzy..mojje wierszydlo do konkuru szkolnego crying współczucia gonk ja niewiem co byz zrobila gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Vykk ktory to taki sprytny??chyba go zaraz...wierzez ze to ty masz racje...ale jest jeden problem...powiedz czy ma jakis dowodzik na to?? zadnych mi nie przedstawil smile e no to czym ty sie martwisz kaz mu sie pocalowac w dupe puki niema zadnych dowodow racja jest po twojej stronie razz xp domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mykam wink .. bede ok 18 zaloshyć polski topic w Durem .. zashooce wam linka wink 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek *Słucha was zjadając czekoladki* surprised wyczołguje sie z pod poduszek xd poczestuj kolege co biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:17 am
Falcone Ntsumi_Aya xd *ods硠się trochę dalej* żucajcie sobie blaugh mam takie pytanko...czy ktos tutaj czytał kkj (kamikaze kaito jeanne) oproocz lethi? bo ja akurat dzisiaj skończyłam .... Chiaki jest poprostu extra heart ja czytałem pierwsze dwa tomu .................. zmuszałem sie zeby to przeczytac przez miesiac xp ...........ale jak przeczytałem to okazało sie całkiem fajne ^^ biggrin pod koniec.... niepowiem razz ale będą ze sobą chodzić i tak biggrin "taki chlopak to skard... więc trzeba go głęboko zakopać twisted "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:17 am
Ntsumi_Aya Baliaur Ntsumi_Aya no... ale to nie jest taka zwykla kradzież.... to jest , że niby kradnę poezję =='' ale to nieprawda gonk no wiesh ostatnio moja qmplea zglosila bez mojej wiedzy..mojje wierszydlo do konkuru szkolnego crying współczucia gonk ja niewiem co byz zrobila gonk ...wiesh ja nic nie moge zrobic..bo tak samo nie mam dowodow... xp Papathus Leth
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|