|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:43 am
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan heh.. bo ona zawsze chodzila w samych majtasach blaugh 3nodding whee wcale nie zawsze stare *rzoot w niego poducha* blaugh *unik* powiedz mi skad Ty bierzesz wiecznie te poduchy? blaugh Daaaaa... *wskazooje lapka wielki stos poduch na środq gildi* whee whee whee 4laugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:45 am
hie hie ... faktycznie to troche dziwne i musze przyznac, ze jezeli pamietasz to wczoraj Ci powiedzialem, ze sie do Twojej skomposci przyzwyczailem, co wiecej zaczelo mi sie to podobac whee whee... gole babki ! /striptiz/striptiz/striptiz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:46 am
Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan heh.. bo ona zawsze chodzila w samych majtasach blaugh 3nodding whee wcale nie zawsze stare *rzoot w niego poducha* blaugh *unik* powiedz mi skad Ty bierzesz wiecznie te poduchy? blaugh Daaaaa... *wskazooje lapka wielki stos poduch na środq gildi* whee whee whee 4laugh whee whee whee looo... nigdy wczesniej ich tu nie widzialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:46 am
Shinn-chan hie hie ... faktycznie to troche dziwne i musze przyznac, ze jezeli pamietasz to wczoraj Ci powiedzialem, ze sie do Twojej skomposci przyzwyczailem, co wiecej zaczelo mi sie to podobac whee whee... gole babki ! /striptiz/striptiz/striptiz ^^ typowy samiec...ale co tam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:47 am
Shinn-chan hie hie ... faktycznie to troche dziwne i musze przyznac, ze jezeli pamietasz to wczoraj Ci powiedzialem, ze sie do Twojej skomposci przyzwyczailem, co wiecej zaczelo mi sie to podobac whee whee... gole babki ! /striptiz/striptiz/striptiz ^^ xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:47 am
Shinn-chan hie hie ... faktycznie to troche dziwne i musze przyznac, ze jezeli pamietasz to wczoraj Ci powiedzialem, ze sie do Twojej skomposci przyzwyczailem, co wiecej zaczelo mi sie to podobac whee whee... gole babki ! /striptiz/striptiz/striptiz ^^ shtryptyz shtryptyz eek whee whee whee ... *rzuca ciuchami na okolo* heh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:50 am
Shinn-chan looo... nigdy wczesniej ich tu nie widzialem oj .. bo ty slepy jestes blaugh usypalam te goorke jakies 2 tyg temu whee 3nodding jest baaaaardzio wygodna.. i mozna sie pod nia tak faaajnie zakopać whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:51 am
ninja witam.................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:51 am
kozystajac z okazji, ze te poduszki tu leza, proponuje... *rzucil sie na stos poduszek* ...wojne na poduszki! *rzuca podusiami gdzie sie da*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:53 am
Falcone ninja witam................. hey *rzuca w niego poduszka* /wojna na poduszki!/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:53 am
Shinn-chan kozystajac z okazji, ze te poduszki tu leza, proponuje... *rzucil sie na stos poduszek* ...wojne na poduszki! *rzuca podusiami gdzie sie da* psoojesz mooj stosik crying *skacze na niego z poducha w lapkach* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:54 am
Lethiel Shinn-chan looo... nigdy wczesniej ich tu nie widzialem oj .. bo ty slepy jestes blaugh usypalam te goorke jakies 2 tyg temu whee 3nodding jest baaaaardzio wygodna.. i mozna sie pod nia tak faaajnie zakopać whee whee whee ..yay whee *podkopuje sie na samo dno* milusi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:54 am
Falcone ninja witam................. witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:55 am
Baliaur Lethiel Shinn-chan looo... nigdy wczesniej ich tu nie widzialem oj .. bo ty slepy jestes blaugh usypalam te goorke jakies 2 tyg temu whee 3nodding jest baaaaardzio wygodna.. i mozna sie pod nia tak faaajnie zakopać whee whee whee ..yay whee *podkopuje sie na samo dno* milusi 4laugh hihi.. a nie moowilam wink whee whee whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:55 am
Lethiel Shinn-chan kozystajac z okazji, ze te poduszki tu leza, proponuje... *rzucil sie na stos poduszek* ...wojne na poduszki! *rzuca podusiami gdzie sie da* psoojesz mooj stosik crying *skacze na niego z poducha w lapkach* twisted waa! *kreci sie w kolko z Lethiel na plecach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|