|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:33 am
Lethiel Shinoooś 4laugh *skok na Shina* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh widzish.. ubralam sie xd whee 4laugh 3nodding ^^'' widze.. heh XD hm... friend lista.. kiedy ja ost. cos tam robilem.. ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Shinoooś 4laugh *skok na Shina* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh widzish.. ubralam sie xd whee 4laugh 3nodding heyka Shinn a why sie ubralas? o co chodzi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:34 am
Baliaur Lethiel xd xd xd pikna fotka blaugh no a jak whee mi sie tam podoba 4laugh mash cos do niej?? xd 3nodding xp whee alesh skądshe... nie mam nic przeciwko.. przecie moowie ze pikna blaugh 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:35 am
Baliaur Lethiel Shinoooś 4laugh *skok na Shina* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh widzish.. ubralam sie xd whee 4laugh 3nodding heyka Shinn a why sie ubralas? o co chodzi?? heh.. bo ona zawsze chodzila w samych majtasach blaugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Lethiel Shinoooś 4laugh *skok na Shina* *przytuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh widzish.. ubralam sie xd whee 4laugh 3nodding heyka Shinn a why sie ubralas? o co chodzi?? a nic... bo wczoraj Shinnos sie do mojego skompego stroju przyczepil xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel alesh skądshe... nie mam nic przeciwko.. przecie moowie ze pikna blaugh 3nodding xd moja gira czuje sie zaszczycona whee 3nodding chyba niedlugo pojdzie na miss 40 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:36 am
Shinn-chan heh.. bo ona zawsze chodzila w samych majtasach blaugh 3nodding whee wcale nie zawsze stare *rzoot w niego poducha* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:37 am
Shinn-chan heh.. bo ona zawsze chodzila w samych majtasach blaugh 3nodding whee a czemu nie?? whee whee whee whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:38 am
Baliaur Shinn-chan heh.. bo ona zawsze chodzila w samych majtasach blaugh 3nodding whee a czemu nie?? whee whee whee whee 4laugh nio wlasnie.. ja tesh nie widze w tym nic zlego blaugh i powtooshe... nie zawsze laze w samych majtasach scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:39 am
Lethiel Baliaur Shinn-chan heh.. bo ona zawsze chodzila w samych majtasach blaugh 3nodding whee a czemu nie?? whee whee whee whee 4laugh nio wlasnie.. ja tesh nie widze w tym nic zlego blaugh i powtooshe... nie zawsze laze w samych majtasach scream xd wiesh to jest nie normalne Shin zeby facetowi nie pasilo ze dziwczyna chodzi "zbyt rozebrana"... a chyba zwlaszcza Shinn-chanowi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:40 am
Baliaur Lethiel Baliaur Shinn-chan heh.. bo ona zawsze chodzila w samych majtasach blaugh 3nodding whee a czemu nie?? whee whee whee whee 4laugh nio wlasnie.. ja tesh nie widze w tym nic zlego blaugh i powtooshe... nie zawsze laze w samych majtasach scream xd wiesh to jest nie normalne Shin zeby facetowi nie pasilo ze dziwczyna chodzi "zbyt rozebrana"... a chyba zwlaszcza Shinn-chanowi whee *zrzooca spodnie* yay !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:41 am
Lethiel Shinn-chan heh.. bo ona zawsze chodzila w samych majtasach blaugh 3nodding whee wcale nie zawsze stare *rzoot w niego poducha* blaugh *unik* powiedz mi skad Ty bierzesz wiecznie te poduchy? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:42 am
Lethiel wiesh to jest nie normalne Shin zeby facetowi nie pasilo ze dziwczyna chodzi "zbyt rozebrana"... a chyba zwlaszcza Shinn-chanowi whee *zrzooca spodnie* yay !! xd xd xd yay golasy goora 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|