|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:40 am
Kitty-ShadowCat co ten krasnal wam o mnie naopowiadał....... scream cześć wam... sweatdrop patrz góra strony... ew. poprzednia strona...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:41 am
wroocilam .... sweatdrop poposhyczalam znajomkom moje RPG.. i teraz nie mam skąd tej moozyczki skombinowac crying .. nie zdam matoory gonk ech.. stare .. teraz instalooje dungeon Siege.. moze tam cos bedzie... ale to trwa 500lat gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:42 am
Vykk Kitty-ShadowCat Vykk opcy !!!!!!!!!!!! NARUTO 248 !!!!!!!!!!!!!!! gaara RULEZ!!!!!! cholerka ale rozdzial!!!!! eek eek eek eek eek nawet nie waz sie opowieadac co w nim jesty bo ja nawwet nie wiem jak sie skonczyla walka naruto z Gaara... sweatdrop crying crying crying co ten krasnal wam o mnie naopowiadał....... scream cześć wam... sweatdrop samsa sprawdz razz blaugh sorka gaiowcy ale ja spadam...ide oddac dlug do biblioteki... sweatdrop ehh tak to ejst jak sie oddaje ksiazki po 2 miesiacach za pozno razz juą sprawdzałam... rrr....rrr...... domokun zabije........ pa pa Vykk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:42 am
Vykk samsa sprawdz razz blaugh sorka gaiowcy ale ja spadam...ide oddac dlug do biblioteki... sweatdrop ehh tak to ejst jak sie oddaje ksiazki po 2 miesiacach za pozno razz hehe.. powodzenia w walce z bibliotekarka blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:44 am
Kitty-ShadowCat juą sprawdzałam... rrr....rrr...... domokun zabije........ mówimy "NIE" przemocy w rodzinie.....! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:46 am
O.o ... domokun baldoora tesh mi wyniesli domokun ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:47 am
Lethiel O.o ... domokun baldoora tesh mi wyniesli domokun ... gonk straszne....... sprobuj heroesów tam byly fajne muzyczki.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:56 am
opcy Lethiel O.o ... domokun baldoora tesh mi wyniesli domokun ... gonk straszne....... sprobuj heroesów tam byly fajne muzyczki..... O.o ... hm.. dobry pomysl 4laugh .. dziekooje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:58 am
Lethiel opcy Lethiel O.o ... domokun baldoora tesh mi wyniesli domokun ... gonk straszne....... sprobuj heroesów tam byly fajne muzyczki..... O.o ... hm.. dobry pomysl 4laugh .. dziekooje whee np..... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 5:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 5:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 5:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 5:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 5:20 am
...yhm ...tak jak myślołech ...muszę już iść ...Trzymajcie się ludziska ...Sayonara ... smile ... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|