Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:38 am
Ja ostatnio zaczytuję się w Stephenie Meyer, autorkę "Zmierzchu". Chociaż bardziej nić wampirzy cykl podoba mi się jej najnowsza pozycja "Intruz". Mam nadzieję, że będzie kontynuowana smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 08, 2009 3:39 am
Ja lubię książki Kai'a Meyer'a lub Robina Cooka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 12, 2009 2:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 2:33 pm
Na chwile obecną "Zemsta" Fredry ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 2:39 pm
A ja teraz czytam teraz książkę o El Dorado i historii Ameryki Południowej. W ogóle lubię dokumentalną literaturę podróżniczą i czasem jakieś historyczne publikacje, ale to musi być bardzo stara historia.
Poza tym powiększam kolekcję książek kulinarnych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 10, 2009 11:55 am
a ja wracam do Pratchetta :3 kocham te książki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 1:00 pm
Właściwie to czytam to co wpadnie w ręce. Aktualnie lektura "Pan Tadeusz", "Lodowy ogień" Serdecznie polecam "lodowy ogień" Kaia Meyera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 11:11 am
a ja uwielbiam Stephena Kinga: Carrie i Miasteczko Salem. polecam x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 2:25 pm
ja będe mało orginalna. zaczynam tom II potopu. biggrin pomimo tego, że już mam wakacje - chce nadrobić zaległości sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 11:19 am
Dla ludzi lubiacych fantasy przygodowe, nie koniecznie z elfami i krzatami, moge polecic z czystym sumieniem ksiazki Miroslava Zambocha, 'Na ostrzu noża", "krawedź stali", "sierżant", "bez litości". Wciagaja bez reszty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 2:42 am
ja z fantasty czytałam "Zmory Alaizabel"- Chris Wooding. zajebista książka. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 05, 2009 5:40 pm
well, ostatnio skoczylam dylogie Siergieja Łukjanienki, czyli "brudnopis" i "czystopis". coz, polecam. ale brudnopis, niekoniecznie czystopis. tez fajny, ale zaciera dobre wrazenie po brudnopisie smile
no i oczywiscie gaiman - ostatnio przecyztalam "chlopakow anansiego" i jestem w polowie "amerykanskich bogow", ktorych czytam juz drugi raz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 10, 2009 12:56 am
Skończyłam właśnie "Misery" Kinga...dobra ksiązka nie powiem....obecnie czytam Heather Graham "Wyspa" jestem już w połowie i akcja dopiero się rozwija aczkolwiek czyta się ją tak łatwo,że dość szybko przechodzi się przez pierwsza część ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 3:58 pm
Na dniach ukonczylam "Powinnosc geniusza" Raya Monka, jest to biografia niejakiego Ludwiga Wittgensteina. Polecam nawet jesli ktos sie srednio interesuje austriackimi filozofami analitycznymi ktorzy jada na front pierwszej wojny swiatowej z pobudek etycznych (zeby byc wystawionym na bezposrednie zagrozenie smiercia) i w okopie pisza jedno ze swych najwiekszych dziel smile cegla 600 stron ponad, ale warto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 05, 2009 2:01 pm
po przypomnieniu sobie Gaimana koncze po tylu latach Harry'ego Pottera i mecze sie z Insygniami Smierci... jezusie X'D imo najgorsza część. jestem właściwie w połowie, a prawie nic sie nie stalo : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|