|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:00 pm
Vykk troche odbieglismy od tematu wiec zamieszcze tu na galerii fotke ktora mam od jakiegos czasu a nie zamiescilem wink Ot po prostu ja wink
Aaaaaaaaaaaaa moje ulubione zdjecie.... uuuHUhuhuuh haba...habaaaaaaaaAAa...haba........... *wyrywa wlosy, skacze po biorki, rzuca monitorem...* eeh niech mnie no ktos powstrzyma ^^ xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:04 pm
VioLLeta Vykk troche odbieglismy od tematu wiec zamieszcze tu na galerii fotke ktora mam od jakiegos czasu a nie zamiescilem wink Ot po prostu ja wink
Aaaaaaaaaaaaa moje ulubione zdjecie.... uuuHUhuhuuh haba...habaaaaaaaaAAa...haba........... *wyrywa wlosy, skacze po biorki, rzuca monitorem...* eeh niech mnie no ktos powstrzyma ^^ xp sweatdrop ładna... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:24 pm
VioLLeta Vykk troche odbieglismy od tematu wiec zamieszcze tu na galerii fotke ktora mam od jakiegos czasu a nie zamiescilem wink Ot po prostu ja wink
Aaaaaaaaaaaaa moje ulubione zdjecie.... uuuHUhuhuuh haba...habaaaaaaaaAAa...haba........... *wyrywa wlosy, skacze po biorki, rzuca monitorem...* eeh niech mnie no ktos powstrzyma ^^ xp sweatdrop nie wyrywaj bo zostanie ich malo a wtedy moze zeczywiscie jedyna fryzura bedzie przypominac irokeza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 12:28 pm
Ojej, pan szop! biggrin Hah, a ja widzialam wczesniej! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:19 pm
Ibris Ojej, pan szop! biggrin Hah, a ja widzialam wczesniej! xd mialas fatra i tyle razz ...ale nikt nie widzial mojego szopka i wibrujacej owcy smierci obok siebie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:59 pm
Vykk Vykk ]Goth bless[ Panie Vykk, ja nie chce przeszkadzac, ale czy mi sie zdawalo czy jeszcze niedawno zapewniales mnie ze masz jakas inna dziewczyne? xd xd xd tak ale to bylo niedawno stare i rownie niedawno sie skonczylo neutral ...time is by my side yes it is xd Z reszta Panie Cieniu gdybys czesciej rozmawial z Ib to bys byl bardziej na czasie blaugh ...z tego wynika ze jak sie z nia spotykasz to jestes czyms innym zajety xd Hmm.. nie no.. jak sie spotykamy to caly czas rozmawiamy o Tobie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:11 pm
]Goth bless[ Vykk Vykk ]Goth bless[ Panie Vykk, ja nie chce przeszkadzac, ale czy mi sie zdawalo czy jeszcze niedawno zapewniales mnie ze masz jakas inna dziewczyne? xd xd xd tak ale to bylo niedawno stare i rownie niedawno sie skonczylo neutral ...time is by my side yes it is xd Z reszta Panie Cieniu gdybys czesciej rozmawial z Ib to bys byl bardziej na czasie blaugh ...z tego wynika ze jak sie z nia spotykasz to jestes czyms innym zajety xd Hmm.. nie no.. jak sie spotykamy to caly czas rozmawiamy o Tobie xp a o mnie??? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:13 pm
Vykk, wiesz.. tematy rozmow Kage i moich nie opieraja sie na Tobie, uwierz... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:33 pm
Ibris Vykk, wiesz.. tematy rozmow Kage i moich nie opieraja sie na Tobie, uwierz... xp ok ok...powiedzmy ze wierze blaugh ...macie lepsze tematy blaugh ...albo zajecia blaugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:08 pm
Vykk Ibris Vykk, wiesz.. tematy rozmow Kage i moich nie opieraja sie na Tobie, uwierz... xp ok ok...powiedzmy ze wierze blaugh ...macie lepsze tematy blaugh ...albo zajecia blaugh whee xd Wy z Violetta pewnie tez... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:22 pm
]Goth bless[ Vykk Ibris Vykk, wiesz.. tematy rozmow Kage i moich nie opieraja sie na Tobie, uwierz... xp ok ok...powiedzmy ze wierze blaugh ...macie lepsze tematy blaugh ...albo zajecia blaugh whee xd Wy z Violetta pewnie tez... 3nodding ninja ciiiiiiiiii bo zapeszysz blaugh nie no ja jeszcze nic nie wiem xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:29 pm
Vykk ]Goth bless[ Vykk Ibris Vykk, wiesz.. tematy rozmow Kage i moich nie opieraja sie na Tobie, uwierz... xp ok ok...powiedzmy ze wierze blaugh ...macie lepsze tematy blaugh ...albo zajecia blaugh whee xd Wy z Violetta pewnie tez... 3nodding ninja ciiiiiiiiii bo zapeszysz blaugh nie no ja jeszcze nic nie wiem xp whee blaugh hmm....... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:42 pm
VioLLeta Vykk ]Goth bless[ Vykk Ibris Vykk, wiesz.. tematy rozmow Kage i moich nie opieraja sie na Tobie, uwierz... xp ok ok...powiedzmy ze wierze blaugh ...macie lepsze tematy blaugh ...albo zajecia blaugh whee xd Wy z Violetta pewnie tez... 3nodding ninja ciiiiiiiiii bo zapeszysz blaugh nie no ja jeszcze nic nie wiem xp whee blaugh hmm....... sweatdrop V, lepiej Ci bylo w tamtej fryzurce, naprawde.. ale skoro tak Ci sie podoba wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:03 pm
VioLLeta Vykk ]Goth bless[ Vykk Ibris Vykk, wiesz.. tematy rozmow Kage i moich nie opieraja sie na Tobie, uwierz... xp ok ok...powiedzmy ze wierze blaugh ...macie lepsze tematy blaugh ...albo zajecia blaugh whee xd Wy z Violetta pewnie tez... 3nodding ninja ciiiiiiiiii bo zapeszysz blaugh nie no ja jeszcze nic nie wiem xp whee blaugh hmm....... sweatdrop sweatdrop ...chodzi o to ze oficjalnie jeszcze nic nie wiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:08 pm
Vykk sweatdrop ...chodzi o to ze oficjalnie jeszcze nic nie wiem blaugh no to ....teraz juz wiesz xd hihi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|