Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
..:: Nasza Galeria ::.. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 76 77 78 79 80 81 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

yehl_girl

PostPosted: Wed May 11, 2005 12:00 pm

Vykk
troche odbieglismy od tematu wiec zamieszcze tu na galerii fotke ktora mam od jakiegos czasu a nie zamiescilem wink Ot po prostu ja wink

Aaaaaaaaaaaaa moje ulubione zdjecie.... uuuHUhuhuuh haba...habaaaaaaaaAAa...haba........... *wyrywa wlosy, skacze po biorki, rzuca monitorem...* eeh niech mnie no ktos powstrzyma ^^ xp sweatdrop
PostPosted: Wed May 11, 2005 12:04 pm

VioLLeta
Vykk
troche odbieglismy od tematu wiec zamieszcze tu na galerii fotke ktora mam od jakiegos czasu a nie zamiescilem wink Ot po prostu ja wink

Aaaaaaaaaaaaa moje ulubione zdjecie.... uuuHUhuhuuh haba...habaaaaaaaaAAa...haba........... *wyrywa wlosy, skacze po biorki, rzuca monitorem...* eeh niech mnie no ktos powstrzyma ^^ xp sweatdrop

ładna... whee

Prinee

Vykk

PostPosted: Wed May 11, 2005 12:24 pm

VioLLeta
Vykk

nie wyrywaj bo zostanie ich malo a wtedy moze zeczywiscie jedyna fryzura bedzie przypominac irokeza blaugh
PostPosted: Wed May 11, 2005 12:28 pm

Ojej, pan szop! biggrin Hah, a ja widzialam wczesniej! xd

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Wed May 11, 2005 1:19 pm

Ibris
Ojej, pan szop! biggrin Hah, a ja widzialam wczesniej! xd
mialas fatra i tyle razz ...ale nikt nie widzial mojego szopka i wibrujacej owcy smierci obok siebie whee
PostPosted: Wed May 11, 2005 2:59 pm

Vykk
Vykk
]Goth bless[
Panie Vykk, ja nie chce przeszkadzac, ale czy mi sie zdawalo czy jeszcze niedawno zapewniales mnie ze masz jakas inna dziewczyne? xd xd xd
tak ale to bylo niedawno stare i rownie niedawno sie skonczylo neutral ...time is by my side yes it is xd
Z reszta Panie Cieniu gdybys czesciej rozmawial z Ib to bys byl bardziej na czasie blaugh ...z tego wynika ze jak sie z nia spotykasz to jestes czyms innym zajety xd

Hmm.. nie no.. jak sie spotykamy to caly czas rozmawiamy o Tobie xp

Kagenoyami

yehl_girl

PostPosted: Wed May 11, 2005 3:11 pm

]Goth bless[
Vykk
Vykk
]Goth bless[
Panie Vykk, ja nie chce przeszkadzac, ale czy mi sie zdawalo czy jeszcze niedawno zapewniales mnie ze masz jakas inna dziewczyne? xd xd xd
tak ale to bylo niedawno stare i rownie niedawno sie skonczylo neutral ...time is by my side yes it is xd
Z reszta Panie Cieniu gdybys czesciej rozmawial z Ib to bys byl bardziej na czasie blaugh ...z tego wynika ze jak sie z nia spotykasz to jestes czyms innym zajety xd

Hmm.. nie no.. jak sie spotykamy to caly czas rozmawiamy o Tobie xp

a o mnie??? crying
PostPosted: Wed May 11, 2005 3:13 pm

Vykk, wiesz.. tematy rozmow Kage i moich nie opieraja sie na Tobie, uwierz... xp

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Wed May 11, 2005 3:33 pm

Ibris
Vykk, wiesz.. tematy rozmow Kage i moich nie opieraja sie na Tobie, uwierz... xp
ok ok...powiedzmy ze wierze blaugh ...macie lepsze tematy blaugh ...albo zajecia blaugh whee xd
PostPosted: Thu May 12, 2005 12:08 pm

Vykk
Ibris
ok ok...powiedzmy ze wierze blaugh ...macie lepsze tematy blaugh ...albo zajecia blaugh whee xd

Wy z Violetta pewnie tez... 3nodding

Kagenoyami

Vykk

PostPosted: Thu May 12, 2005 12:22 pm

]Goth bless[
Vykk
Ibris

ninja ciiiiiiiiii bo zapeszysz blaugh nie no ja jeszcze nic nie wiem xp whee blaugh
PostPosted: Thu May 12, 2005 12:29 pm

Vykk
]Goth bless[
Vykk
Ibris

ninja ciiiiiiiiii bo zapeszysz blaugh nie no ja jeszcze nic nie wiem xp whee blaugh

hmm....... sweatdrop

yehl_girl

Kagenoyami

PostPosted: Thu May 12, 2005 12:42 pm

VioLLeta
Vykk
]Goth bless[
Vykk
Ibris

hmm....... sweatdrop

V, lepiej Ci bylo w tamtej fryzurce, naprawde.. ale skoro tak Ci sie podoba wink heart
PostPosted: Thu May 12, 2005 1:03 pm

VioLLeta
Vykk
]Goth bless[
Vykk
Ibris

hmm....... sweatdrop
sweatdrop ...chodzi o to ze oficjalnie jeszcze nic nie wiem blaugh

Vykk

yehl_girl

PostPosted: Thu May 12, 2005 1:08 pm

Vykk
sweatdrop ...chodzi o to ze oficjalnie jeszcze nic nie wiem blaugh

no to ....teraz juz wiesz xd hihi 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 76 77 78 79 80 81 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games