|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:04 pm
SERAFIN-WAMPIRE TO JUZ MIJE OSTATNIE MINUTY NA GAI crying dziś czy w życiu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:06 pm
Kukus SERAFIN-WAMPIRE TO JUZ MIJE OSTATNIE MINUTY NA GAI crying dziś czy w życiu? DZIŚ A CO WOLAŁ BYS ABY W ŻYCIU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:09 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE TO JUZ MIJE OSTATNIE MINUTY NA GAI crying dziś czy w życiu? DZIŚ A CO WOLAŁ BYS ABY W ŻYCIU gdyby w życiu to byś mi oddał swoje goldy i ubranka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:12 pm
Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE TO JUZ MIJE OSTATNIE MINUTY NA GAI crying dziś czy w życiu? DZIŚ A CO WOLAŁ BYS ABY W ŻYCIU gdyby w życiu to byś mi oddał swoje goldy i ubranka MAM TYLKO TO CO NA SOBIE A GOLDA WĄTPIE ZEBY CIE ZADOWOLILO 502 GD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:14 pm
NOC SIE KONICZY A JA JESZCE KOLACJ NIE JADLEM CZAS ZNALEŚĆ NIEWINNA OFIARE I COĆ PRZEKĄSIĆ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:18 pm
SERAFIN-WAMPIRE NOC SIE KONICZY A JA JESZCE KOLACJ NIE JADLEM CZAS ZNALEŚĆ NIEWINNA OFIARE I COĆ PRZEKĄSIĆ eek masz kogos konkretnego na mysli :> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:19 pm
Omega Sun SERAFIN-WAMPIRE NOC SIE KONICZY A JA JESZCE KOLACJ NIE JADLEM CZAS ZNALEŚĆ NIEWINNA OFIARE I COĆ PRZEKĄSIĆ eek masz kogos konkretnego na mysli :> ? A CO JESTEŚ CHĘTNA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:22 pm
SERAFIN-WAMPIRE Omega Sun SERAFIN-WAMPIRE NOC SIE KONICZY A JA JESZCE KOLACJ NIE JADLEM CZAS ZNALEŚĆ NIEWINNA OFIARE I COĆ PRZEKĄSIĆ eek masz kogos konkretnego na mysli :> ? A CO JESTEŚ CHĘTNA łapie Omi za raczke ... ee chyba nie 3nodding .... !!!! wciaga z logówki wielki kawał miesa [tylek krowy] ..!! moze eek to *podaje* ..... !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:25 pm
BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE Omega Sun SERAFIN-WAMPIRE NOC SIE KONICZY A JA JESZCE KOLACJ NIE JADLEM CZAS ZNALEŚĆ NIEWINNA OFIARE I COĆ PRZEKĄSIĆ eek masz kogos konkretnego na mysli :> ? A CO JESTEŚ CHĘTNA łapie Omi za raczke ... ee chyba nie .... !!!! wciaga z logówki wielki kawał miesa ..!!1 moze eek to podaje ..... !!! SPOKO SAM SE COŚ UPOLUJE .. USIMIECHAM SIE POKAZUJĄC OSTRE JAK IGLY KŁY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:25 pm
SERAFIN-WAMPIRE Omega Sun SERAFIN-WAMPIRE NOC SIE KONICZY A JA JESZCE KOLACJ NIE JADLEM CZAS ZNALEŚĆ NIEWINNA OFIARE I COĆ PRZEKĄSIĆ eek masz kogos konkretnego na mysli :> ? A CO JESTEŚ CHĘTNA eek
yyy... wiesz.. ja nie moge byc Twoja ofiara sweatdrop To pokrzyzowaloby moje zyciowe plany... tak poza tym to yyy... ja jestem napewno bardzo niesmaczna i chyba bys sie za bardzo nie najadl... moze znajdz sobie kogos wiekszego.. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:26 pm
Omega Sun SERAFIN-WAMPIRE Omega Sun SERAFIN-WAMPIRE NOC SIE KONICZY A JA JESZCE KOLACJ NIE JADLEM CZAS ZNALEŚĆ NIEWINNA OFIARE I COĆ PRZEKĄSIĆ eek masz kogos konkretnego na mysli :> ? A CO JESTEŚ CHĘTNA eek
yyy... wiesz.. ja nie moge byc Twoja ofiara sweatdrop To pokrzyzowaloby moje zyciowe plany... tak poza tym to yyy... ja jestem napewno bardzo niesmaczna i chyba bys sie za bardzo nie najadl... moze znajdz sobie kogos wiekszego.. stressed SPOX NIE JEM ZNAJOMYCH ...USIMECHAM SIE PRZYJAŹNIE..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:29 pm
a ja to bym zjadł coś goracego i pikantnego ...!!! odwraca sie w strone kuchmi ... podarza w jej kierunku ..po chwili z pomieszczenia dochadza odglosy luczononego szłka ..i krzyk ..Kur . mać je .w ..je ku .ch .aja pier. w ..ku ..!!!!! co za jeb .kur ............ itd ....
Gówno !!!!
Kto połorzył to tak wysoko ..!!! i to na szyneczce ..!!!! agry !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:30 pm
BeeWolf a ja to bym zjadł coś goracego i pikantnego ...!!! odwraca sie w strone kuchmi ... podarza w jej kierunku ..po chwili z pomieszczenia dochadza odglosy luczononego szłka ..i krzyk ..Kur . mać je .w ..je ku .ch .aja pier. w ..ku ..!!!!! co za jeb .kur ............ itd .... Gówno !!!! Kto połorzył to tak wysoko ..!!! i to na szyneczce ..!!!! agry !!! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:31 pm
JAK TO W WAMPIRZYM ZWYCZAJU WYYKAM SIE NA DWÓR I ZNIKAM W MROKACH NOCY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:32 pm
Omega Sun BeeWolf a ja to bym zjadł coś goracego i pikantnego ...!!! odwraca sie w strone kuchmi ... podarza w jej kierunku ..po chwili z pomieszczenia dochadza odglosy luczononego szłka ..i krzyk ..Kur . mać je .w ..je ku .ch .aja pier. w ..ku ..!!!!! co za jeb .kur ............ itd .... Gówno !!!! Kto połorzył to tak wysoko ..!!! i to na szyneczce ..!!!! agry !!! stare Agry ...Wychodzi z kuchni cały w czerwonawym sosie ... i jakiejś przedziwnej potrawie .... staje na srodku ...!! No troszke sie uniosłem ale juz jestem spokojny ... w włosów zeslisguje mu sie kawałeczek papryczki ... Holera ....* Odwraca sie i idze do lazienki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|