Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 76 77 78 79 80 81 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiray
Crew

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:44 am

Adwokat.Kozy
Kiray

ano bylo lepiej, mozna bylo czasem normalnie pogadac jednak jak zwalilo sie wiecej osob to wolalem siedziec w ukryciu bo nie warto sie bylo odzywac...a teraz przed wakacjami pojawilo sie tam sporo nowych osob (sam mam nie wielki staz) i teraz to juz nie da sie zorientowac w tym wszystkim...wiekszosc i tak nie ma nic sensownego do powiedzenia, i jeszcze z polskiej gildi odeszla wieksza czesc Aniolkow Fallusa

szanse trzeba dac...najwyzej cos "losowo" na niego spadnie xd
*wypija*

kwestia tego ze mozna bylo prowadzic normalne rozmowy.. teraz nie da sie zaczac zadnego sensownego tematu, bo raz nie da sie przekrzyczec neonkowych panienek i dwa tak naprawde nei ma z kim pogadac.. ludzie odeszli bo zrobilo sie trywialnie i zarazem zrobilo sie trywialnie bo ludzie odeszli.. co bylo pierwsze, jajko czy kura? teraz wiekszosc rozsadnych rozmowcow pochlonela dekadencja/inne gildie wiec nic sie nie zmieni..

*wypija*

mozna tylko pic

*zagryza ogoreczka i polewa*

pierwsze bylo jajko mrgreen
ano wlasnie jak nawet zaczyna sie rozmowa jakas kleic to i tak nic z tego nie wyjdzie, bo wiele osob bedzie chcialo dorzucic swoje 3 grosze jednak ich wypowiedz bedzie juz powtorzeniem tego co ktos powiedzial albo nie wniesie nic nowego do dyskusji...
po za tym zbyt czesto na polskiej gildi ludzie zamiast rozmowy preferuja ganianie sie wokol czegos tam albo malpowanie, za kazdym razem gdy widzialem ze cos takiego sie dzieje to sie ulatnialem
PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:46 am

Adwokat.Kozy
Ozzwald
Adwokat.Kozy
Ozzwald
zdrastwujtie... mrgreen

ahoj gawariszu kapitanie! wodeczki? *wyciaga trzeci kubek*
pacierze i voodki nigdy nie odmawiam...

a ja dodam ze jak bylem jeszcze na polskiej gildi... to jakos tak cukierkowo tam bylo... specialnie by mi to nie przeszkadzalo... ale co za duzo to nie zdrowo...

*polewa*

racje prawicie towarzyszu... teraz to przypomina fabryke lukrecji.. zygam lukrecjami
*wypija*
dobrze ze tutaj sie bronimy przed tymi pokemonami... takie zachowanie w nadmiarze bedzie bardzo surowo karane... blaugh

z innej beczki... czy wam tez sie zupelnie nic nie chce... ?

Ozzwald
Vice Captain

Adwokat.Kozy

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:48 am

Kiray

ano wlasnie jak nawet zaczyna sie rozmowa jakas kleic to i tak nic z tego nie wyjdzie, bo wiele osob bedzie chcialo dorzucic swoje 3 grosze jednak ich wypowiedz bedzie juz powtorzeniem tego co ktos powiedzial albo nie wniesie nic nowego do dyskusji...
po za tym zbyt czesto na polskiej gildi ludzie zamiast rozmowy preferuja ganianie sie wokol czegos tam albo malpowanie, za kazdym razem gdy widzialem ze cos takiego sie dzieje to sie ulatnialem

racja.. nic dodac nic ujac.. w gruncie rzeczy, niektorzy nie majacy wlasnego swiatopogladu albo nic do dodania czekaja na ludzi mowiacych z sensem by moc tylko dorzucic swoje gdakanie (tak tak tak albo nie nie nie - jak Dzien Swira).. i gubi sie watek rozmowy

pijcie panowie bo wodka stygnie..
PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:48 am

narzekacie towarzysze co najmniej jak ja...

a mi to sie dopiero nie chce...
tylko, ze musze.

racqel
Crew

Adwokat.Kozy

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:49 am

Ozzwald

uhm... jedno to by mi sie nawet chcialo.. ale ogolnie to nie.. nic mi sie nie chce
PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:50 am

racqel

tylko, ze musze.

witaj gawarisz... nie pytam nawet.. *wyciaga kolejny kubek i polewa*

Adwokat.Kozy

racqel
Crew

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:51 am

Adwokat.Kozy
racqel

tylko, ze musze.

witaj gawarisz... nie pytam nawet.. *wyciaga kolejny kubek i polewa*
no, ma sie rozumiec.
PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:51 am

Adwokat.Kozy
Ozzwald

uhm... jedno to by mi sie nawet chcialo.. ale ogolnie to nie.. nic mi sie nie chce
ja to tylko mam ochote z moja myszko do wyrka isc... i tyle...

Kiray... wtracanie sie do rozmowy to byla moje ulubione zajecie... szczegolnie jesli mogle sie wtedy z ludzi posmiac...
blaugh

Quote:
ucze sie od starszych...

Ozzwald
Vice Captain

racqel
Crew

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:52 am

to ja z tych wczesniejszych rozmow wnioskuje, ze juz nie chcemy RPierogow reklamowac, tak? Zdjac banera?
PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:53 am

Adwokat.Kozy
Kiray

racja.. nic dodac nic ujac.. w gruncie rzeczy, niektorzy nie majacy wlasnego swiatopogladu albo nic do dodania czekaja na ludzi mowiacych z sensem by moc tylko dorzucic swoje gdakanie (tak tak tak albo nie nie nie - jak Dzien Swira).. i gubi sie watek rozmowy

pijcie panowie bo wodka stygnie..

wlasnie nie wiedza co powiedziec wiec staraja sie ukryc swoja nie wiedze poprzez swoje zachowanie...co daje jeszcze gorszy wynik

*pije*
Ozz...tak nic mi sie nie chce...najchetnie caly dzzien pzelerzal bym w lozku przed telewizorem ogladajac byle co

Kiray
Crew

Kiray
Crew

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:55 am

racqel
to ja z tych wczesniejszych rozmow wnioskuje, ze juz nie chcemy RPierogow reklamowac, tak? Zdjac banera?

zostaw...moze jeszcze jakas wartosciowa osoba nie zauwazyla go i nic nie wie o RP
PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:57 am

Ozzwald

Kiray... wtracanie sie do rozmowy to byla moje ulubione zajecie... szczegolnie jesli mogle sie wtedy z ludzi posmiac...
blaugh

no tak to byla jedyna zaleta wsluchiwania sie w rozmowy "neonowych panienek"
ale w koncu i to sie znudzilo

Kiray
Crew

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:57 am

Kiray
racqel

zostaw...moze jeszcze jakas wartosciowa osoba nie zauwazyla go i nic nie wie o RP
Ba.... panowie moderatorzy... apeluje rowniez zebyscie zapraszali do nas osoby ktore wedlug was cos soba reprezetuja...
PostPosted: Fri Jul 08, 2005 3:59 am

Ozzwald
Kiray
racqel

Ba.... panowie moderatorzy... apeluje rowniez zebyscie zapraszali do nas osoby ktore wedlug was cos soba reprezetuja...
bo ja mam ostatnio takie ciche dni i w ogole mnie nie ma... wic nic nie robie.

racqel
Crew

Adwokat.Kozy

PostPosted: Fri Jul 08, 2005 4:00 am

Kiray
Ozzwald

blaugh

no tak to byla jedyna zaleta wsluchiwania sie w rozmowy "neonowych panienek"
ale w koncu i to sie znudzilo

nu tak.. ostatnio zauwazylem ze juz nawet nie chodzi mi o posmianie sie z jakiejs histerycznej gowniary.. czesciej posowam sie do celowego i bezpardonowego zjechania po majciorach... *przyklada reke do ust* gosz.. jestem cynikiem twisted
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 76 77 78 79 80 81 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games