|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2008 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 22, 2008 1:05 pm
kiedys nosilam soczewki kontaktowe. brazowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 12:17 am
a natalyja jak zwykle ładna mrgreen .
jukatan : ja mam brązowe naturalne. i ich nienawidzę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 1:04 am
P a t e l n i a a natalyja jak zwykle ładna mrgreen .
jukatan : ja mam brązowe naturalne. i ich nienawidzę XD uwielbiam tę bluzkę co na tym zdjęciu ją mam, oh oh ja osobiście u siebie brązowych oczu bym nie widziała, ( xd ) ale niektórym pasują w sumie. aczkolwiek niebieskie wygrywają mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 1:17 am
A wiecie, że ludzie którzy mają niebieskie oczy mają większe prawdopodobieństwo wad wzroku? Często wiele osób z niebieskimi oczami na starość nosi okulary korygujące wady o dużej ilości dioptrii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 1:19 am
nie wiedziałem. ale w ogóle te oczy są dziwne. a propos dziwności: chcielibyście być albinosem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 1:25 am
ichabot A wiecie, że ludzie którzy mają niebieskie oczy mają większe prawdopodobieństwo wad wzroku? Często wiele osób z niebieskimi oczami na starość nosi okulary korygujące wady o dużej ilości dioptrii 3nodding nie wiedziaaaałaaam... ale to nic, teraz robią wyjątkowo ładne okulary xd cziken: no pewka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 1:36 am
Po co być albinosem? Żeby w wieku 20 lat dostać raka skóry? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 2:00 am
kazdy lubi co innego icha xp
Cziken widocznie zawsze marzyl o chodowaniu raka xd
A ja mam zielone oczy i sa najpiekniejsze w swiecie! Zielone sa rzadk spotykane a jak sa to maja je najbystrzejsi ludzie na swiecie ^^
Moje sa takie szaro-zielone, a jak mialbym zmieniac to tylko na trawiatse mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 23, 2008 3:58 pm
pani psychol ale to nic, teraz robią wyjątkowo ładne okulary xd Widziałaś kiedyś "13-sty posterunek"? Niektórzy naprawdę muszą nosić okulary takie jak Stępień xd Justinka Moje sa takie szaro-zielone, a jak mialbym zmieniac to tylko na trawiatse mrgreen Najbezpieczniej jest mieć ciemne, no ale rzeczywiście zielone oczy bardzo ładne są. Niebieskie też ładne, ale niewielu osobom pasują. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 24, 2008 4:08 am
no wiesz, ja raków nie lubię, krabów też, bo jednego zabiłem wżyciu. zwał się manson czterech imion.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2008 3:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 1:49 am
oczy wyglądają strasznie sztucznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2008 2:36 am
specjalnie taki malutki znaczek wstawiłaś do klikania, żeby ciężko było kursorem trafić???! xd iiii: oddawaj usta, oddawaj usta, oddawaj usta! domokun całuśne masz takie, pełne, ładne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|