|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 11:56 am
Hmm, nem tudom nyáron miért engednének el jobban Kisrajczy, ha most se engedtek el!? Akkor már betöltöd a 18-at, vagy más oka lenne? És jaja, a tali jó volt, vacsira meg is ettem néhány már említett egyéni összeállítású kis kaját, most már elmondom mi az: a neve miniszendvics. Áll szalámiból, rá sonka, rá sajt, rá uborka és rá egy kevés ketchup, meg mustár, esetenként egy pici karika hagyma a tetejére és ez egybe bekapható. smile De a hagymát most direkt kihagytam a talin, nem vittem és nem is kértem, mert hát nagy közösségben nem illik hagymát enni, mert sokan nem szeretik, ha utólag valakiből érezni lehet a hagyma szagát. De így is finom volt, kb. 4-et, 5-öt ettem. wink Kicsit kínáltam, 2-en kóstolták meg, egyiküknek nagyon ízlett, másikuknak kevésbé. Akinek nagyon ízlett, ő egy újonc még a Gaia-n, azt mondta kb. 1 hete Gaia-zik, valami Ninja Agmut a neve Gaia-n, akinek kevésbé, az Medve öccse. Sajnos a rajzversenyen se én, se Obilia nem kaptunk szavazatot, dehát ez van, volt. Meg kivágott szellemeket kellett keresni. smile Ám sajnos csak 1-et találtam és az se volt túl értékes. És úgy rémlik, hogy Malreni és/vagy napsugar azt mondta a talin, hogy a rajzversenyen azok is kapnak apróságot, akik nem nyertek el helyezést, ám rajzoltak a versenyre. Jól emlékszem? Gondolom majd Trade-ben, vagy gift-ben kapnak valami apróságot. Remélem a többiek nem haragszanak meg, hogy erről itt beszélek, hisz csak mesélek mi volt a talin, remélem ez nem túl privát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 12:21 pm
Az OFF-olásokat ki fogom törölni figyelmeztetés és kegyelem nélkül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 1:06 pm
Gyerekek, köszönöm a találkozót, én jól éreztem magam. 3nodding
Remélem senkit nem fárasztottam le nagyon, sajnos én is elég aszociális vagyok, úgyhogy idegenek előtt elég zavarban szoktam lenni, és ilyenkor mindenféle marhaságot összehordok. sweatdrop
Szóval elnézést azoktól, akik áldozatul estek. sweatdrop xd
Edit: rajzversenyre mi volt a beugró? Kinek kell átutalnom?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 1:25 pm
Remélem én nem off-oltam, legalábbis tudtommal nem.
A rádióval kapcsolatban írtam neked Kisrajczy levelet, hogy ne off-oljunk itt tovább ennek ügyben. Csak mert szerintem így jobban belegondolva a rádiózást valóban nem itt kellett volna kezdeni.
Tudtommal semmire se volt most nevezési díj Molylepke, nem emlékszem, hogy mondták volna. Szerintem nem esett áldozatul neked senki a talin, nem tudom miről beszélsz. Vagy netán késő este 11 után más voltál? Nem kell annyira zavarban lenni, nyugodtan beszélgess másokkal. Én alapjában véve félénk, visszahúzódó is vagyok gyakran, de ha rendes és barátságos légkörben vagyok, akkor könnyebben beszélek általában, mint ahogy azt ott a talin megtapasztalhattad. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 2:17 pm
Molylepke: Nem volt nevezési díj smile
Meg lett az utolsó szellem amúgy XD. Ugye egy halom növény volt az erkélyajtóban, amik csak később kerültek el onnan, és én egyet oda is raktam rá. Ma találta meg Timi az utolsó szellemet XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 2:33 pm
napsugar Molylepke: Nem volt nevezési díj smile Meg lett az utolsó szellem amúgy XD. Ugye egy halom növény volt az erkélyajtóban, amik csak később kerültek el onnan, és én egyet oda is raktam rá. Ma találta meg Timi az utolsó szellemet XP Klassz. biggrin És gratula Timinek. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 4:29 pm
Molylepke napsugar Molylepke: Nem volt nevezési díj smile Meg lett az utolsó szellem amúgy XD. Ugye egy halom növény volt az erkélyajtóban, amik csak később kerültek el onnan, és én egyet oda is raktam rá. Ma találta meg Timi az utolsó szellemet XP Klassz. biggrin És gratula Timinek. xd Napsugár: Na neeeee!!! xd és legalább ugy volt elhelyzve, hogy szinte kiszúrta a szemünket és ezért nem láttuk? Molylepke: Szerintem nem voltál aszociális xp . Legalábbis az szerintem. Áááááh köszi mindenkinek!!! Nagyon elképesztően, felbecsülhetetlenül, kimondhatatlanúl és leírhatatlanul jól éreztem magam! Alig várom a következőt! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 12:28 am
Az szép napsugar, akkor jól eldugtad oda. eek Valld be, hogy direkt dugtad oda az utolsó szellemet, hogy nehezebb legyen! razz Gondolom így Timmy bónuszt kapott, ahogy a talin ígérted, hogy aki az utolsót megtalálja, az bónuszt kap. Ha igen, gratuláció Timmy-nek! wink
Örülök Volfram, hogy ennyire tetszett az 1. talid. smile Igaz mi szinte egy szót se váltottunk egymással, de nem baj, majd máskor. Gondolom 1. talidon így egyszerre kicsit sokan voltunk, így nem jutott idő mindenkire, hogy beszélgess velük. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 12:33 am
Az offolást befejeztem. Majd egy topicban ( EZ OFF. ) Xan.: Ha 18 leszek, akkor már csak elengednek ... mert akkor már van valamim, amit tudok mondani, szüleimnek, hogy "engedjetek már el, 18 múlottam" , ha júliusban lesz tali. (=
Ricsihősnek akkor szólok, ha részt vett a rajzversenyen. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 1:18 am
nagyon jó volt kár hogy nem maradhattam tovább sajna a kaja nem nagyon teccett a gyomromnak sweatdrop karaoke-ba ki nyert ??? és hol volt az utolsó szellem ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 1:54 am
Hát ja Kisrajczy, akkor már nagykorú vagy 18 éves kortól. Feljebb leírta napsugar, hogy hol volt az utolsó szellem vrobi, olvasd vissza!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 3:46 am
Mackó levitette a földszintre azt a növényt, amire ráraktam. Timi alatt Mackó anyukájára gondoltam, mert délután kerültek vissza a növények.
Karaoke-t én nyertem, de szoros volt a verseny Shin meg köztem XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 4:35 am
írni is akartam, hogy nem én voltam a tettes, de meg lettem előzve 3nodding de.... valahogy éreztem hogy Ott kell lennie XD benéztem oda vagy 10x de a növényektől egyszer se láttam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 15, 2010 5:39 am
Ó, akkor ha én ott lettem volna, lenne 1 ellenfeled, napsi. Karaoke-ban. =) De mivel "jó hangod van" , ezért 1 dolgot majd kérnék tőled, majd megírom Pm-ben, ha eljutok odáig. =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2010 12:24 am
A tali jó volt én egy órával hamarabb vittem Volfram és Ricsihős a keletire így plusz egy órát kellet várni (az én hibámból stare ) , lassan és biztosan összegyűltünk és elmentünk a Medve házához út közben volt szó hogy megint én fogok nyerni a narutos a versenyre (végül csalódniuk kellet a talin sweatdrop ) amint elértünk a Medve nyughelyére azonnal megmostam vizipipát és elkezdtük szívni a pipát sokak örömére smile , majd aztán jött a nevezés és amikor elsőre neveztem a többiek várták a ki fog először ellenem versenyezni és amikor verseny volt én vesztettem crying legelőször és nagyon gyorsan lezajlott (persze ez egész nap kihatott és sokszor idegeskedtem miatt mérgelődtem minden elvesztetett meccsen ha ez gonk kihatott annak nagyon sajnálom valahogyan megvigasztalom valahogy például egy itemmel ha kéritek szívesen adom), majd aztán megint pipáztunk és többször volt témában gaia egyik játéka a zOMG! (már gondolkodtam is hogy megint kezdjek e játszani mert ez az egyetlen játék amit sok pénz lehet szerezni), és addig pipáztunk amig el nem jött a karoké ideje amiben én voltam az egyik negyedik helyezetes ami az volt a vicces hogy én nem tudtam énekelni és táncolni se xd azután pedig megnéztünk egy horror filmet ami nem egy ijesztős fajta volt (kivéve az eleje mert azon majdnem szívrohamot kaptam) hanem igazi brutális véres volt bár volt olyan részek amit csak röhögni lehet azután pedig szabad foglalkozás volt reggelig én reggelre elaludtam és amikor fölébredtem úgy éreztem mintha úgy aludtam volna hogy előtte még két üveg pálinkát ittam és elköszöntem többieket és elmentem haza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|