|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 10:07 am
Przeżyłem ten cholerny tydzień. I wystarczy mrgreen (póki co, więcej do szczęścia mi nie potrzeba... ... Chyba neutral )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 11:56 am
Daedhel ZebraDeath on jest cholernie potężny. i ciężki jak zaraza, kawał klocka z niego. o.o czyli jednak do nokautów... z czego oni te cuda robią, co? rolleyes z żywicy uretanowej. nie pytaj xd do nokautów jak najbardziej - waga średniej cegły. @ichabot -... no... TROCHĘ. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 2:54 pm
Rozumiem, że niezręcznie Ci odpowiedzieć dokładniej, ale chyba jesteś zadowolona mimo wszystko, co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 29, 2009 10:24 pm
tak, mła jest bardzo szczęśliwa 3nodding kupuję mu inną perukę i za miesiąc idzie do przemalowania, żeby już cały był jak chcem heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 30, 2009 3:38 am
Do przemalowania? A co konkretnie będziesz mu przemalowywać? xp Co do lalek/figurek, to kupiłbym sobie taką mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 31, 2009 2:00 pm
ichabot Do przemalowania? A co konkretnie będziesz mu przemalowywać? xp Co do lalek/figurek, to kupiłbym sobie taką mrgreen piękniś z niego cool a ja jakbym miała kasę to przerobiłabym siebie na takie dziwo, że zamiast figurek lustro by mi wystarczyło. twisted (tj. totalna meta lomorfoza). rolleyes EDIT: ale z drugiej strony zakupy przez internet mogą się z czasem kosztowne zrobić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 5:55 am
@ichabot - buźkę (makijaż zmienić)
Dae - heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 12:55 pm
... Nie wiem czemu, ale przez chwilę mi się wydawało, że napisałaś 'makijaż śmierci'. ... Ot, taki mały off-top... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 01, 2009 3:49 pm
ZebraDeath @ichabot - buźkę (makijaż zmienić) Dae - heart ... nie mogłaś być już bardziej ironiczna! xd te zakupy przez internet to wspominałam, bo rzecz jasna po metalomorfozie opuszczenie mieszkania byłoby wysoce niewskazane. Konfrontacja ze światem rzeczywistym mogłaby się okazać zbyt drastyczna zarówno dla mnie jak i innych mieszkańców tej planety. Nie mówiąc już o tym, że byłaby możliwa jedynie pod warunkiem, że opracowałabym skuteczną metodę poruszania się pod ciężarem tysięcy ćwieków. mrgreen Po głębszym zastanowieniu jestem całkiem zadowolona, że chwilowo nie mogę urzeczywistnić tego planu. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 12:34 am
przecież nie jestem ironiczna! kolce i skóra (plus gitara i bandana) rocks heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 04, 2009 2:42 pm
ZebraDeath przecież nie jestem ironiczna! kolce i skóra (plus gitara i bandana) rocks heart ale mój nadmiar entuzjazmu zaaplikowałby je w takich ilościach, że i tak wyszedłby kicz. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 05, 2009 9:32 am
Daedhel ZebraDeath przecież nie jestem ironiczna! kolce i skóra (plus gitara i bandana) rocks heart ale mój nadmiar entuzjazmu zaaplikowałby je w takich ilościach, że i tak wyszedłby kicz. mrgreen no okej, ufam ci na słowo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 11, 2009 2:52 am
mam cudownego avi arta od koleżanki! *tryka palcem sygnaturę, żeby była lepiej widoczna* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 11, 2009 1:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 12, 2009 11:15 am
a Yajec może też by Babcię narysował? whee Można zamówić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|