|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:19 am
NA!!!! Most meg mit csináltunk tantónéni?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:27 am
Nem pimaszkodunk fiam mert megvakargatom hátad a karmaimmal.....hallgat scream ....ül scream .... na azért.... Büszkeségem, hogy rendet tudok tartani 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:29 am
Én viszont nem. csak be kell nézni a szobámba.XD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:34 am
sgergely Én viszont nem. csak be kell nézni a szobámba.XD xd Na jó.... redface én is csak itt a gaián jártatom a számat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:35 am
stranger12 sgergely Én viszont nem. csak be kell nézni a szobámba.XD xd Na jó.... redface én is csak itt a gaián jártatom a számat sweatdrop sweatdrop hozzám se szabad csak ugy hirtelen beállítani sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:38 am
napsugar stranger12 sgergely Én viszont nem. csak be kell nézni a szobámba.XD xd Na jó.... redface én is csak itt a gaián jártatom a számat sweatdrop sweatdrop hozzám se szabad csak ugy hirtelen beállítani sweatdrop Én büszkén válalom, hogy kupi van nálam 3nodding Aki rendet tart, az lusta keresni, vagy buta megjegyezni mi hol van...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:39 am
Én pont olyankor nem találom a cucaim ha rend van. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:40 am
a kis filozófus......megjöttél a városból tündérem....milyen a kapás bogárilag?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:42 am
Nem a városban voltam, msn-en sikeresen kiakasztottak, és felnyomták az agyvízem, és könnyvízem... de most komolyan? Miért nekem kell minden barátom depreszióját, hisztériáját, és egyebét elviselnem, és megpróbálni tenni érte, amikor én úgyanugy épp az idegösszeroppanás szélén állok?! burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:44 am
redface redface redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:48 am
stranger12 redface redface redface redface redface cica, még mindig nem rólad van szó..hanem azokról, akik melettem 2 centire tépik le egymás fejét, miután évekig legjobb barátok voltak.... mellesleg az enyémek is....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:50 am
Narcisz stranger12 redface redface redface redface redface cica, még mindig nem rólad van szó..hanem azokról, akik melettem 2 centire tépik le egymás fejét, miután évekig legjobb barátok voltak.... mellesleg az enyémek is.... tudom, h nem rólam beszéltél csak eszembe jutott, hogy én sem vagyok jobb sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:50 am
Narcisz napsugar stranger12 sgergely Én viszont nem. csak be kell nézni a szobámba.XD xd Na jó.... redface én is csak itt a gaián jártatom a számat sweatdrop sweatdrop hozzám se szabad csak ugy hirtelen beállítani sweatdrop Én büszkén válalom, hogy kupi van nálam 3nodding Aki rendet tart, az lusta keresni, vagy buta megjegyezni mi hol van... Csak a kisembert rak rendet, a zseni átlátja a káosz xd ...mellesleg az én szobám se a rendről híres sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:54 am
Narcisz Nem a városban voltam, msn-en sikeresen kiakasztottak, és felnyomták az agyvízem, és könnyvízem... de most komolyan? Miért nekem kell minden barátom depreszióját, hisztériáját, és egyebét elviselnem, és megpróbálni tenni érte, amikor én úgyanugy épp az idegösszeroppanás szélén állok?! burning_eyes Üdv a világomban....nekem még a rokonaim is nekem öntik ki a gondjukat... Amúgy nálam rend van, de anyum mindíg azt mondja, hogy nincs rend.... Most akkor kinek van igaza? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 03, 2009 11:58 am
Medvelaszlo Narcisz Nem a városban voltam, msn-en sikeresen kiakasztottak, és felnyomták az agyvízem, és könnyvízem... de most komolyan? Miért nekem kell minden barátom depreszióját, hisztériáját, és egyebét elviselnem, és megpróbálni tenni érte, amikor én úgyanugy épp az idegösszeroppanás szélén állok?! burning_eyes Üdv a világomban....nekem még a rokonaim is nekem öntik ki a gondjukat... Amúgy nálam rend van, de anyum mindíg azt mondja, hogy nincs rend.... Most akkor kinek van igaza? confused Mindig a medvéknek van igaza mert azok olyanok. 3nodding Anyaji vagy apaji ágon vannak mackó génjeid? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|