|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:10 am
Driona Night_Lady Driona Night_Lady mamy nową koleżanke na gai, Ania881 wink cześć blaugh hej, hej , jak dawno tu jestes? nie znam Cie wink mam na imie nataliajestem tu od niedawna..... mam na imie Ada ale wole jak do mnie się m�wi ksywką...... miło mi poznać blaugh .... jestem siostrą Kitty stare moja siostrzenica tez ada, własnie siedzi i czyta pamietnik ksiezniczki 2 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:11 am
Lethiel eme.. mam prosbe.. potrzebooje jakiejs fajnej muzyczki fantasy do mojej matoorki.. moze ktos wie skąd moge wziąść ?? 3nodding na razie kombinnoje muzyczke z Icewinda blaugh ja sobie sluchalem muzyki z Elfen Lied'a i aosta z Hack//sign...ktorego nie maielm akurat okazji poznac osobiscie ale sam aost jest super... blaugh whee xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:13 am
Driona jestem tu od niedawna..... mam na imie Ada ale wole jak do mnie się m�wi ksywką...... miło mi poznać blaugh .... jestem siostrą Kitty stare opcy jestem .. wiecej informacji o mnie w topicu "cos o sobie" strona ostatnia... witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:15 am
wiecie może czy na gai szykuje się coś fajnego? wink Kitty od wczoraj o czymś opowiada i jest podekscytowana, a ja nie wiem o co jej chodzi.... wspomina tylko coś o gai i o czymś fajowym.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:17 am
opcy Driona jestem tu od niedawna..... mam na imie Ada ale wole jak do mnie się m�wi ksywką...... miło mi poznać blaugh .... jestem siostrą Kitty stare opcy jestem .. wiecej informacji o mnie w topicu "cos o sobie" strona ostatnia... witam! ceść...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:18 am
Driona wiecie może czy na gai szykuje się coś fajnego? wink Kitty od wczoraj o czymś opowiada i jest podekscytowana, a ja nie wiem o co jej chodzi.... wspomina tylko coś o gai i o czymś fajowym.... stare dzis o 18 bal z okazji drugiej rocznicy gai....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:23 am
opcy Driona wiecie może czy na gai szykuje się coś fajnego? wink Kitty od wczoraj o czymś opowiada i jest podekscytowana, a ja nie wiem o co jej chodzi.... wspomina tylko coś o gai i o czymś fajowym.... stare dzis o 18 bal z okazji drugiej rocznicy gai.... aha....dzięki..... biggrin ale z tej kitty świnia o niczym mi nie powiedziała... stare od dłuższego czasu kitty żyje w świecie gai... na bi ma 2 zegarki- z czasem prawdziwym i gaiowym.....ma ustalone godz. kiedy wchodzi na gaię.... wink czasem nawet siedzi do 4 w nocy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:25 am
Driona opcy Driona wiecie może czy na gai szykuje się coś fajnego? wink Kitty od wczoraj o czymś opowiada i jest podekscytowana, a ja nie wiem o co jej chodzi.... wspomina tylko coś o gai i o czymś fajowym.... stare dzis o 18 bal z okazji drugiej rocznicy gai.... aha....dzięki..... biggrin ale z tej kitty świnia o niczym mi nie powiedziała... stare od dłuższego czasu kitty żyje w świecie gai... na bi ma 2 zegarki- z czasem prawdziwym i gaiowym.....ma ustalone godz. kiedy wchodzi na gaię.... wink czasem nawet siedzi do 4 w nocy... ja znikam .... siora mnie wywala z krzesła......papa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:28 am
!!!!!!!!!!!! NARUTO 248 !!!!!!!!!!!!!!! gaara RULEZ!!!!!! cholerka ale rozdzial!!!!! eek eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:29 am
Driona Driona opcy Driona wiecie może czy na gai szykuje się coś fajnego? wink Kitty od wczoraj o czymś opowiada i jest podekscytowana, a ja nie wiem o co jej chodzi.... wspomina tylko coś o gai i o czymś fajowym.... stare dzis o 18 bal z okazji drugiej rocznicy gai.... aha....dzięki..... biggrin ale z tej kitty świnia o niczym mi nie powiedziała... stare od dłuższego czasu kitty żyje w świecie gai... na bi ma 2 zegarki- z czasem prawdziwym i gaiowym.....ma ustalone godz. kiedy wchodzi na gaię.... wink czasem nawet siedzi do 4 w nocy... ja znikam .... siora mnie wywala z krzesła......papa sweatdrop bye bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:30 am
Driona Driona opcy Driona wiecie może czy na gai szykuje się coś fajnego? wink Kitty od wczoraj o czymś opowiada i jest podekscytowana, a ja nie wiem o co jej chodzi.... wspomina tylko coś o gai i o czymś fajowym.... stare dzis o 18 bal z okazji drugiej rocznicy gai.... aha....dzięki..... biggrin ale z tej kitty świnia o niczym mi nie powiedziała... stare od dłuższego czasu kitty żyje w świecie gai... na bi ma 2 zegarki- z czasem prawdziwym i gaiowym.....ma ustalone godz. kiedy wchodzi na gaię.... wink czasem nawet siedzi do 4 w nocy... ja znikam .... siora mnie wywala z krzesła......papa sweatdrop bye bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:31 am
opcy !!!!!!!!!!!! NARUTO 248 !!!!!!!!!!!!!!! gaara RULEZ!!!!!! cholerka ale rozdzial!!!!! eek eek eek eek eek nawet nie waz sie opowieadac co w nim jesty bo ja nawwet nie wiem jak sie skonczyla walka naruto z Gaara... sweatdrop crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:37 am
Vykk opcy !!!!!!!!!!!! NARUTO 248 !!!!!!!!!!!!!!! gaara RULEZ!!!!!! cholerka ale rozdzial!!!!! eek eek eek eek eek nawet nie waz sie opowieadac co w nim jesty bo ja nawwet nie wiem jak sie skonczyla walka naruto z Gaara... sweatdrop crying crying crying co ten krasnal wam o mnie naopowiadał....... scream cześć wam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:40 am
Vykk opcy !!!!!!!!!!!! NARUTO 248 !!!!!!!!!!!!!!! gaara RULEZ!!!!!! cholerka ale rozdzial!!!!! eek eek eek eek eek nawet nie waz sie opowieadac co w nim jesty bo ja nawwet nie wiem jak sie skonczyla walka naruto z Gaara... sweatdrop crying crying crying no bo rozdzial 248 to odpowiednik odcinka anime 140 któregoś... jak anime dalej w takim tempie pojdzie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:40 am
Kitty-ShadowCat Vykk opcy !!!!!!!!!!!! NARUTO 248 !!!!!!!!!!!!!!! gaara RULEZ!!!!!! cholerka ale rozdzial!!!!! eek eek eek eek eek nawet nie waz sie opowieadac co w nim jesty bo ja nawwet nie wiem jak sie skonczyla walka naruto z Gaara... sweatdrop crying crying crying co ten krasnal wam o mnie naopowiadał....... scream cześć wam... sweatdrop samsa sprawdz razz blaugh sorka gaiowcy ale ja spadam...ide oddac dlug do biblioteki... sweatdrop ehh tak to ejst jak sie oddaje ksiazki po 2 miesiacach za pozno razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|