|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:26 am
Vykk Night_Lady wie ktos o co chodzi z tymi bliźniaczkami? dzisiaj na gaii o 18 wielki bal z okazji 2 urodzin gaii...i one sa organizatorkami...swoja droga nie chcac nikogo obrazac ale one takie sa piekne ze ahhh...wole zwykle gaiowiczki od nich... blaugh whee 3nodding dopiero o 18?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:29 am
Night_Lady Vykk Night_Lady wie ktos o co chodzi z tymi bliźniaczkami? dzisiaj na gaii o 18 wielki bal z okazji 2 urodzin gaii...i one sa organizatorkami...swoja droga nie chcac nikogo obrazac ale one takie sa piekne ze ahhh...wole zwykle gaiowiczki od nich... blaugh whee 3nodding dopiero o 18?nom ale chodza sluchy ze ma sie to wszystko jeszcze bardziej rozkrecic o 21...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:31 am
Vykk Night_Lady Vykk Night_Lady wie ktos o co chodzi z tymi bliźniaczkami? dzisiaj na gaii o 18 wielki bal z okazji 2 urodzin gaii...i one sa organizatorkami...swoja droga nie chcac nikogo obrazac ale one takie sa piekne ze ahhh...wole zwykle gaiowiczki od nich... blaugh whee 3nodding dopiero o 18?nom ale chodza sluchy ze ma sie to wszystko jeszcze bardziej rozkrecic o 21... nio tak jest napisane jak sie kliknie na te blizniaczki 3nodding w droogim poscie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:35 am
Vykk Night_Lady Vykk Night_Lady wie ktos o co chodzi z tymi bliźniaczkami? dzisiaj na gaii o 18 wielki bal z okazji 2 urodzin gaii...i one sa organizatorkami...swoja droga nie chcac nikogo obrazac ale one takie sa piekne ze ahhh...wole zwykle gaiowiczki od nich... blaugh whee 3nodding dopiero o 18?nom ale chodza sluchy ze ma sie to wszystko jeszcze bardziej rozkrecic o 21... a co rozkręcić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:35 am
Lethiel Vykk Night_Lady Vykk Night_Lady wie ktos o co chodzi z tymi bliźniaczkami? dzisiaj na gaii o 18 wielki bal z okazji 2 urodzin gaii...i one sa organizatorkami...swoja droga nie chcac nikogo obrazac ale one takie sa piekne ze ahhh...wole zwykle gaiowiczki od nich... blaugh whee 3nodding dopiero o 18?nom ale chodza sluchy ze ma sie to wszystko jeszcze bardziej rozkrecic o 21... nio tak jest napisane jak sie kliknie na te blizniaczki 3nodding w droogim poscie 3nodding ahas...nie wiem nie chcialo mi sie czytac przeczytalem tylko tego pierwszego posta razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:39 am
powiedzmy że jestem....... *jest*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:44 am
opcy powiedzmy że jestem....... *jest* hej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:44 am
opcy powiedzmy że jestem....... *jest* ninja *tajniast niespodziewany skok na opcego* 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:46 am
hej hej... all!! wlasnie mi sie sciaga 157 rozdzial bleacha! 2:52 minuty jeszcze....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:48 am
Buuu!!! *Dźga okno gigantycznym widelcem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:48 am
opcy hej hej... all!! wlasnie mi sie sciaga 157 rozdzial bleacha! 2:52 minuty jeszcze....... 3nodding o ******** zapomnialem sciagac razz ...a sciagnales te rozdzialy z 8 tomu i tych pozostalych bo ja nie moge crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:49 am
Vykk opcy hej hej... all!! wlasnie mi sie sciaga 157 rozdzial bleacha! 2:52 minuty jeszcze....... 3nodding o ******** zapomnialem sciagac razz ...a sciagnales te rozdzialy z 8 tomu i tych pozostalych bo ja nie moge crying cześc wszystkim.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:49 am
Vykk opcy hej hej... all!! wlasnie mi sie sciaga 157 rozdzial bleacha! 2:52 minuty jeszcze....... 3nodding o ******** zapomnialem sciagac razz ...a sciagnales te rozdzialy z 8 tomu i tych pozostalych bo ja nie moge crying ja do 16 tomu mialem wszystkie od kumpla... a teraz to z mula sciagam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 3:50 am
Julia-MoonQueen Vykk opcy hej hej... all!! wlasnie mi sie sciaga 157 rozdzial bleacha! 2:52 minuty jeszcze....... 3nodding o ******** zapomnialem sciagac razz ...a sciagnales te rozdzialy z 8 tomu i tych pozostalych bo ja nie moge crying cześc wszystkim.... blaugh *Patrzy ze skosu na julię* domokun NO NIE domokun !!! domokun musze się przebrać, bo mnie ktoś tu naśladuje... domokun Ps. Opcy, nie za durzo tych widelcy? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|