|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:36 am
Lethiel Kiart XDXDXD... Ja tez nie ... gonk :wspulczuje: hieh xd xd xd i tak ciesze sie ze ominol mnie maraton z Flinstonami stressed xp xd ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:36 am
Vykk Lethiel Kiart Ja tez nie ... no chyba ze przed kompem ...^^ biggrin biggrin nio ale wtedy nie pozwalali mi z looshka wylazic crying .. bo od zwyklego przeziebienia sa jakies wstretne powiklania .. wiec trzeba siedziec i sie grzać stare .. do tego jeszcze w TV lecial maraton scooby doo gonk gonk gonk .. i nie mial mi kto podac pilota gonk .. nie cierpie tej kreskoowki xd hehe...jak bylo sie kiedym, maluchem to sie wszystko ogladalo a jak teraz patrze na to wszsytko to sie po prostu scierpiec niemoge i uwierzyc ze takie glupoty czlowiek ogladal.... lethi widze ze jush sobie cosik kupilas blaugh nio cio poradze ze nudno mi bylo blaugh po za tym musze poszukać jeszcze kilku nowych twisted .. tylko nie moge narazie wymyslić cio sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:38 am
Lethiel Vykk Lethiel Kiart Ja tez nie ... no chyba ze przed kompem ...^^ biggrin biggrin nio ale wtedy nie pozwalali mi z looshka wylazic crying .. bo od zwyklego przeziebienia sa jakies wstretne powiklania .. wiec trzeba siedziec i sie grzać stare .. do tego jeszcze w TV lecial maraton scooby doo gonk gonk gonk .. i nie mial mi kto podac pilota gonk .. nie cierpie tej kreskoowki xd hehe...jak bylo sie kiedym, maluchem to sie wszystko ogladalo a jak teraz patrze na to wszsytko to sie po prostu scierpiec niemoge i uwierzyc ze takie glupoty czlowiek ogladal.... lethi widze ze jush sobie cosik kupilas blaugh nio cio poradze ze nudno mi bylo blaugh po za tym musze poszukać jeszcze kilku nowych twisted .. tylko nie moge narazie wymyslić cio sweatdrop to ile ty masz kasu ze tak cie na to wszystko stac O.O??ja mam ledwo co 5 tysiakow a ta co chwile co kupuje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:39 am
Vykk to ile ty masz kasu ze tak cie na to wszystko stac O.O??ja mam ledwo co 5 tysiakow a ta co chwile co kupuje razz w tej chwili 48155 .. bo wydalam na 2 koperty i ciuszki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:40 am
......... biggrin biggrin biggrin
Hehe... wczoraj dostalem prezencik ... kliknolem na niego i... nic ... w inwertazru go nie bylo ...=='...teraz spada mi znowu prezencik... klikam .. zagladam do inertarzu a tam ... 3 prezenciki biggrin biggrin biggrin ... w ktorych znalazlem niecaly kopmlet Guys Gung Xi (brakuje chyba bucikow)...^^[jakie szczescie ....] xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:41 am
Kiart ......... biggrin biggrin biggrin Hehe... wczoraj dostalem prezencik ... kliknolem na niego i... nic ... w inwertazru go nie bylo ...=='...teraz spada mi znowu prezencik... klikam .. zagladam do inertarzu a tam ... 3 prezenciki biggrin biggrin biggrin ... w ktorych znalazlem niecaly kopmlet Guys Gung Xi (brakuje chyba bucikow)...^^[jakie szczescie ....] xd xd xd O.o ... lol... gratoolacje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:43 am
jakies krotkie te spodenki ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:43 am
Lethiel Vykk to ile ty masz kasu ze tak cie na to wszystko stac O.O??ja mam ledwo co 5 tysiakow a ta co chwile co kupuje razz w tej chwili 48155 .. bo wydalam na 2 koperty i ciuszki sweatdrop *robi wielkie zdziwione ocz...ktore ciagle rosna i rosna*O.O*zaczynaja pulsowac az wkoncu wypadaja na podloge*... stare no co nie mogly sie juz wieksze zrobic... lethi to ile ty tak zarabiasz miesiecznie?? BTW chce ktos kupic Balllin' Black Head Gear??bo jakos u mnei tego nie za bardzo widac na glowce a mialem w giftboxie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:44 am
Kiart ......... biggrin biggrin biggrin Hehe... wczoraj dostalem prezencik ... kliknolem na niego i... nic ... w inwertazru go nie bylo ...=='...teraz spada mi znowu prezencik... klikam .. zagladam do inertarzu a tam ... 3 prezenciki biggrin biggrin biggrin ... w ktorych znalazlem niecaly kopmlet Guys Gung Xi (brakuje chyba bucikow)...^^[jakie szczescie ....] xd xd xd lol tez tak kce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:45 am
Kiart ......... biggrin biggrin biggrin Hehe... wczoraj dostalem prezencik ... kliknolem na niego i... nic ... w inwertazru go nie bylo ...=='...teraz spada mi znowu prezencik... klikam .. zagladam do inertarzu a tam ... 3 prezenciki biggrin biggrin biggrin ... w ktorych znalazlem niecaly kopmlet Guys Gung Xi (brakuje chyba bucikow)...^^[jakie szczescie ....] xd xd xd eek to teraz ciuszki ze sklepow przylatuja w prezentach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:46 am
Omega Sun Kiart ......... biggrin biggrin biggrin Hehe... wczoraj dostalem prezencik ... kliknolem na niego i... nic ... w inwertazru go nie bylo ...=='...teraz spada mi znowu prezencik... klikam .. zagladam do inertarzu a tam ... 3 prezenciki biggrin biggrin biggrin ... w ktorych znalazlem niecaly kopmlet Guys Gung Xi (brakuje chyba bucikow)...^^[jakie szczescie ....] xd xd xd eek to teraz ciuszki ze sklepow przylatuja w prezentach? zawsze tak mam jak mamkis prezenkic... dostaje maske albo jakas lipna koszulke albo spodenki ...==' ost. mialem nawet jakies skarpetki bilae w czerwone paski ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:49 am
Vykk *robi wielkie zdziwione ocz...ktore ciagle rosna i rosna*O.O*zaczynaja pulsowac az wkoncu wypadaja na podloge*... stare no co nie mogly sie juz wieksze zrobic... lethi to ile ty tak zarabiasz miesiecznie?? eee.. nio .. nie wiem.. jakoś tak samo sie zbiera blaugh zazwyczaj mam od 48k do 52.. i w tych granicach sie utrzymooje 3nodding .. ninja mimo ze wydaje goldziki twisted ninja ... czasami jeszcze sprzedaje itemki w market place blaugh mialam 80k.. i utrzymywalam sie w 80k - 85k .. ale przez święta wydalam na prezeciki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:51 am
Lethiel Vykk *robi wielkie zdziwione ocz...ktore ciagle rosna i rosna*O.O*zaczynaja pulsowac az wkoncu wypadaja na podloge*... stare no co nie mogly sie juz wieksze zrobic... lethi to ile ty tak zarabiasz miesiecznie?? eee.. nio .. nie wiem.. jakoś tak samo sie zbiera blaugh zazwyczaj mam od 48k do 52.. i w tych granicach sie utrzymooje 3nodding .. ninja mimo ze wydaje goldziki twisted ninja ... czasami jeszcze sprzedaje itemki w market place blaugh mialam 80k.. i utrzymywalam sie w 80k - 85k .. ale przez święta wydalam na prezeciki sweatdrop Hehh...Milo ... razz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:52 am
Lethiel Vykk *robi wielkie zdziwione ocz...ktore ciagle rosna i rosna*O.O*zaczynaja pulsowac az wkoncu wypadaja na podloge*... stare no co nie mogly sie juz wieksze zrobic... lethi to ile ty tak zarabiasz miesiecznie?? eee.. nio .. nie wiem.. jakoś tak samo sie zbiera blaugh zazwyczaj mam od 48k do 52.. i w tych granicach sie utrzymooje 3nodding .. ninja mimo ze wydaje goldziki twisted ninja ... czasami jeszcze sprzedaje itemki w market place blaugh mialam 80k.. i utrzymywalam sie w 80k - 85k .. ale przez święta wydalam na prezeciki sweatdrop no co lol...ja chyba musze sie wziac troche za siebie i pobijac jakos golda ... blaugh bo ja tak mniej wiecej ok 4-5k miesiecznie nabijam bo mi sie nie chce robic specjalnie jakichs rzeczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:53 am
Kiart Lethiel Vykk *robi wielkie zdziwione ocz...ktore ciagle rosna i rosna*O.O*zaczynaja pulsowac az wkoncu wypadaja na podloge*... stare no co nie mogly sie juz wieksze zrobic... lethi to ile ty tak zarabiasz miesiecznie?? eee.. nio .. nie wiem.. jakoś tak samo sie zbiera blaugh zazwyczaj mam od 48k do 52.. i w tych granicach sie utrzymooje 3nodding .. ninja mimo ze wydaje goldziki twisted ninja ... czasami jeszcze sprzedaje itemki w market place blaugh mialam 80k.. i utrzymywalam sie w 80k - 85k .. ale przez święta wydalam na prezeciki sweatdrop Hehh...Milo ... razz wink tylko nie moge znalezc itemkoow na ktoore moglabym wydac.. ninja .. ajush mnie tak korci whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|