|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:22 am
Vykk hejka Kiart Omega Sun Lethiel Omega Sun ehh.. wszyscy stali bywalcy odchodza sad niom crying crying crying .. ale my sie nie damy !! scream .. prawda ?? sad Pewnie, ze sie nie damy smile Nie poddamy sie tak latwo i stworzymy tu fajny klimacik biggrin no pewnie ze nie...a ktos w to watpi... xp domokun domokun domokun 4laugh whee zyczu ci zeby to nie byla swinka... bo to nic przyjemnego xp strasznie sie wynudzilam jak mi kazali cale dnie w lushq lesheć stare ... nienawidze tak bezczynnie siedziec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:24 am
Kiart ...^^ Mam jedno pytanko ...Bal sie odbedzie w Durem czy Isle De Gambino...^^ blaugh w Durem 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:24 am
Lethiel Vykk hejka Kiart Omega Sun Lethiel Omega Sun ehh.. wszyscy stali bywalcy odchodza sad niom crying crying crying .. ale my sie nie damy !! scream .. prawda ?? sad Pewnie, ze sie nie damy smile Nie poddamy sie tak latwo i stworzymy tu fajny klimacik biggrin no pewnie ze nie...a ktos w to watpi... xp domokun domokun domokun 4laugh whee zyczu ci zeby to nie byla swinka... bo to nic przyjemnego xp strasznie sie wynudzilam jak mi kazali cale dnie w lushq lesheć stare ... nienawidze tak bezczynnie siedziec xd Ja tez nie ... no chyba ze przed kompem ...^^ biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:26 am
Lethiel Kiart ...^^ Mam jedno pytanko ...Bal sie odbedzie w Durem czy Isle De Gambino...^^ blaugh w Durem 3nodding 3nodding 3nodding ...Dzienks ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:26 am
Lethiel Vykk hejka Kiart Omega Sun Lethiel Omega Sun ehh.. wszyscy stali bywalcy odchodza sad niom crying crying crying .. ale my sie nie damy !! scream .. prawda ?? sad Pewnie, ze sie nie damy smile Nie poddamy sie tak latwo i stworzymy tu fajny klimacik biggrin no pewnie ze nie...a ktos w to watpi... xp domokun domokun domokun 4laugh whee zyczu ci zeby to nie byla swinka... bo to nic przyjemnego xp strasznie sie wynudzilam jak mi kazali cale dnie w lushq lesheć stare ... nienawidze tak bezczynnie siedziec xd ja tez nie zbyt ale moze jednak bedzie cos z tego dobrego bo musze zakuwac do poprawki :/ a porzynajmniej bede mial mozliwosci...bo teraz isie jakos nie zbyt chce...ale pomijajac to...to bardziej sie obawiam o cos innego...bo nie chce...e no tego...nie moze inaczej... ja po prostu che ...e no tego... no chce miec kiedys dzieci blaugh xd xp whee razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:27 am
Kiart Lethiel zyczu ci zeby to nie byla swinka... bo to nic przyjemnego xp strasznie sie wynudzilam jak mi kazali cale dnie w lushq lesheć stare ... nienawidze tak bezczynnie siedziec xd Ja tez nie ... no chyba ze przed kompem ...^^ biggrin biggrin no to jest juz odrobine inna sprawa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:28 am
Kiart Lethiel Kiart ...^^ Mam jedno pytanko ...Bal sie odbedzie w Durem czy Isle De Gambino...^^ blaugh w Durem 3nodding 3nodding 3nodding ...Dzienks ... 4laugh e a o ktorej ma sie on odbyc tak w ogole??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:28 am
Vykk ehhh no chyba bo cos sie rwano obudzilem i troche mam ociezala zuchwe z malym zgrubieniem sweatdrop ehhh a mamusia ostrzegala trzymaj sie z daleka od osob zarazonych...hmmm szkoda ze powiedzial to dobipero po kilku...nastokrotnym kontakcie z osobami zarazonymi... blaugh a to wszytsko z tego ze bylem swiecei przekonany ze juz chorowa;lem na nia a teraz...puki co nikt nic nie wie ninja bo moze to tylko moje jakjies wrazenie... blaugh moze to nie swinka, tylko po prostu spuchles od przeziebienia. Ja tez puchne na buzi jak jestem chora gonk A co do chorob to jako dziecko przeszlam rozne okropne: swinke, rozyczke, szkarlatyne, ospe..itd stressed Nic przyjemnego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:29 am
Kiart Ja tez nie ... no chyba ze przed kompem ...^^ biggrin biggrin nio ale wtedy nie pozwalali mi z looshka wylazic crying .. bo od zwyklego przeziebienia sa jakies wstretne powiklania .. wiec trzeba siedziec i sie grzać stare .. do tego jeszcze w TV lecial maraton scooby doo gonk gonk gonk .. i nie mial mi kto podac pilota gonk .. nie cierpie tej kreskoowki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:31 am
Lethiel Kiart Ja tez nie ... no chyba ze przed kompem ...^^ biggrin biggrin nio ale wtedy nie pozwalali mi z looshka wylazic crying .. bo od zwyklego przeziebienia sa jakies wstretne powiklania .. wiec trzeba siedziec i sie grzać stare .. do tego jeszcze w TV lecial maraton scooby doo gonk gonk gonk .. i nie mial mi kto podac pilota gonk .. nie cierpie tej kreskoowki xd XDXDXD... Ja tez nie ... gonk :wspulczuje:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:32 am
Vykk Kiart Lethiel Kiart ...^^ Mam jedno pytanko ...Bal sie odbedzie w Durem czy Isle De Gambino...^^ blaugh w Durem 3nodding 3nodding 3nodding ...Dzienks ... 4laugh e a o ktorej ma sie on odbyc tak w ogole?? jesli dobrze jestem poinformowany to o 18 ...^^ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:32 am
Vykk e a o ktorej ma sie on odbyc tak w ogole?? 18 otwieraja maison.. ale gloowny bal sie zacznie o 21 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:34 am
Lethiel Kiart Ja tez nie ... no chyba ze przed kompem ...^^ biggrin biggrin nio ale wtedy nie pozwalali mi z looshka wylazic crying .. bo od zwyklego przeziebienia sa jakies wstretne powiklania .. wiec trzeba siedziec i sie grzać stare .. do tego jeszcze w TV lecial maraton scooby doo gonk gonk gonk .. i nie mial mi kto podac pilota gonk .. nie cierpie tej kreskoowki xd hehe...jak bylo sie kiedym, maluchem to sie wszystko ogladalo a jak teraz patrze na to wszsytko to sie po prostu scierpiec niemoge i uwierzyc ze takie glupoty czlowiek ogladal.... lethi widze ze jush sobie cosik kupilas blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:34 am
Kiart XDXDXD... Ja tez nie ... gonk :wspulczuje: hieh xd xd xd i tak ciesze sie ze ominol mnie maraton z Flinstonami stressed xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|