|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:02 am
witaj Vykkoś *przytuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:03 am
Lethiel Omi.. masz pozdroowka od Zero 3nodding 3nodding 3nodding a dziekuje smile Pozdrow go tez 4laugh . Czemu nie chce do nas przyjsc? Co do studiow to masz jeszcze duzo czasu. Ja sie wlasciwie namyslilam w ostatniej chwili, ale jestem zadowolona z wyboru smile Poprzegladaj informatory i napewno znajdziesz cos, co Cie zainteresuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:04 am
Lethiel witaj Vykkoś *przytuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh a co tam nich ci bedzie*pshytula*eee stare *zerk na lethi* stare bylas chora na swinke??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:07 am
Omega Sun Lethiel Omi.. masz pozdroowka od Zero 3nodding 3nodding 3nodding a dziekuje smile Pozdrow go tez 4laugh . Czemu nie chce do nas przyjsc? Co do studiow to masz jeszcze duzo czasu. Ja sie wlasciwie namyslilam w ostatniej chwili, ale jestem zadowolona z wyboru smile Poprzegladaj informatory i napewno znajdziesz cos, co Cie zainteresuje 3nodding na 8 stronie topicu " cos o sobie" jest sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:13 am
Vykk Lethiel witaj Vykkoś *przytuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh a co tam nich ci bedzie*pshytula*eee stare *zerk na lethi* stare bylas chora na swinke?? daaawnio temu 3nodding .. a cio ?? O.o .. chory jestes ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:14 am
Lethiel Omega Sun Lethiel Omi.. masz pozdroowka od Zero 3nodding 3nodding 3nodding a dziekuje smile Pozdrow go tez 4laugh . Czemu nie chce do nas przyjsc? Co do studiow to masz jeszcze duzo czasu. Ja sie wlasciwie namyslilam w ostatniej chwili, ale jestem zadowolona z wyboru smile Poprzegladaj informatory i napewno znajdziesz cos, co Cie zainteresuje 3nodding na 8 stronie topicu " cos o sobie" jest sad ehh.. wszyscy stali bywalcy odchodza sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:16 am
Omega Sun ehh.. wszyscy stali bywalcy odchodza sad niom crying crying crying .. ale my sie nie damy !! scream .. prawda ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:17 am
Lethiel Omega Sun ehh.. wszyscy stali bywalcy odchodza sad niom crying crying crying .. ale my sie nie damy !! scream .. prawda ?? sad Pewnie, ze sie nie damy smile Nie poddamy sie tak latwo i stworzymy tu fajny klimacik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:18 am
Lethiel Vykk Lethiel witaj Vykkoś *przytuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh a co tam nich ci bedzie*pshytula*eee stare *zerk na lethi* stare bylas chora na swinke?? daaawnio temu 3nodding .. a cio ?? O.o .. chory jestes ?? ehhh no chyba bo cos sie rwano obudzilem i troche mam ociezala zuchwe z malym zgrubieniem sweatdrop ehhh a mamusia ostrzegala trzymaj sie z daleka od osob zarazonych...hmmm szkoda ze powiedzial to dobipero po kilku...nastokrotnym kontakcie z osobami zarazonymi... blaugh a to wszytsko z tego ze bylem swiecei przekonany ze juz chorowa;lem na nia a teraz...puki co nikt nic nie wie ninja bo moze to tylko moje jakjies wrazenie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:19 am
hejka Kiart Omega Sun Lethiel Omega Sun ehh.. wszyscy stali bywalcy odchodza sad niom crying crying crying .. ale my sie nie damy !! scream .. prawda ?? sad Pewnie, ze sie nie damy smile Nie poddamy sie tak latwo i stworzymy tu fajny klimacik biggrin no pewnie ze nie...a ktos w to watpi... xp domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 2:20 am
Omega Sun Lethiel Omega Sun ehh.. wszyscy stali bywalcy odchodza sad niom crying crying crying .. ale my sie nie damy !! scream .. prawda ?? sad Pewnie, ze sie nie damy smile Nie poddamy sie tak latwo i stworzymy tu fajny klimacik biggrin *przytuuuuuuuuuuul* 4laugh whee yay !! witaj Kiart *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|