|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 3:42 pm
Vykk Kiart Ja ide jush ... spiacy jestem i oczy mi sie kleja ...==' Zostal bym jeszcze ale ...:BIG ZIEW...: Dobranoc all...^^ wink :...zZzZzZz...: dobranoc... mozemy isc tylko najpierw sie upewnij jak masz ustawione w edit profile...czy tylko na przyjaciopl czy an wszystlkich./.. niwim.... ale tak czy owak musimy iśc na przyjacielską randke bo ja już jestem z kimś na gai.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 3:44 pm
O.o. cholera to se nie pogadamy... mama mnie wygania do łóżka....
dobranoc wszystkim dobranoc Vykk whee * przytool*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 3:44 pm
Kitty-ShadowCat Vykk Kiart Ja ide jush ... spiacy jestem i oczy mi sie kleja ...==' Zostal bym jeszcze ale ...:BIG ZIEW...: Dobranoc all...^^ wink :...zZzZzZz...: dobranoc... mozemy isc tylko najpierw sie upewnij jak masz ustawione w edit profile...czy tylko na przyjaciopl czy an wszystlkich./.. niwim.... ale tak czy owak musimy iśc na przyjacielską randke bo ja już jestem z kimś na gai....... a ja nie... razz ja na zywo wiec nie chodze na randki razz co najwyzej na przyjacielskie spotkania blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 3:49 pm
mooshe lecieć-dobranoc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 3:50 pm
glupie sushii....nie da ady widocznie cos zmieniaja w zwiazku z tym eventem...... no to papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 3:53 pm
"i znowu w rzyciu mi nie wyszlo znowu jestem sam"....hehe..nie wime czy hehe... no ale coz...w kazdym razie wzielo mnie z nudy na spiewanie... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 3:58 pm
a co tu innego robic jak jest sie samemu na gaii??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:01 pm
sushi znowu atakuje... ehhh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:10 pm
Vykk sushi znowu atakuje... ehhh i jescze raz atakuje...musza miec sporo osmiornic skoro jest tu tyle sushi... od tego wszystkiego az mnie suszi i ide sie napic... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:46 pm
a ja walę to wszystko w morde... upiłbym się ale nie mam czym, a nawet jakbym miał czym to nie mogę... więc jest LYPA jak jaja wieloryba eek
i tym oto optymistycznym akcentem kończymy dzisiejsze dywagacje na temat: "ile kurczaków zmieści się w tyłku nosorożca"... życzę owocnego pożycia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 12:16 am
czesc ludzie jest tu ktos? bo mi się trpszkę nudzi i próbuje odgadnąć o co chodzi z tymi bliźniaczkami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 12:33 am