|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:05 pm
witam swierze miesko...e no...no to mnie torche zarzylo...no nie powiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:07 pm
Hmmmm.... Ta dzisiejsza mlodziez blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:08 pm
Vykk witam swierze miesko...e no...no to mnie torche zarzylo...no nie powiem... czytałeś co napisałam apropo całowania się dziewczynek z chłopcami?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:10 pm
Kitty-ShadowCat Vykk witam swierze miesko...e no...no to mnie torche zarzylo...no nie powiem... czytałeś co napisałam apropo całowania się dziewczynek z chłopcami?? wink nom tak...zdawalo mi sie ze te rzeczy maja sie troche inaczej razz blaugh zapomnial baran jak jagnieciem byl razz czy ajos tak razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:13 pm
Vykk Kitty-ShadowCat Vykk witam swierze miesko...e no...no to mnie torche zarzylo...no nie powiem... czytałeś co napisałam apropo całowania się dziewczynek z chłopcami?? wink nom tak...zdawalo mi sie ze te rzeczy maja sie troche inaczej razz blaugh zapomnial baran jak jagnieciem byl razz czy ajos tak razz o co ci chodzi , bo nie kapooję za bardzo... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:14 pm
Enter_Sandgirl Hmmmm.... Ta dzisiejsza mlodziez blaugh sweatdrop Zdarza sie ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:15 pm
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat Vykk witam swierze miesko...e no...no to mnie torche zarzylo...no nie powiem... czytałeś co napisałam apropo całowania się dziewczynek z chłopcami?? wink nom tak...zdawalo mi sie ze te rzeczy maja sie troche inaczej razz blaugh zapomnial baran jak jagnieciem byl razz czy ajos tak razz o co ci chodzi , bo nie kapooję za bardzo... wink sam kiedys mialem 12 czy te 13 lat ale wtedy sie inaczej patrzylo na zycie niz teraz oczywiscie chcialo sie miec dziewczyne czy cos...ale jakos mnie tak zatklao ze jak sie disiaj z godzinke temu dowiedzialem ze takie male upierdliwe dziecko co ciagle na mnie wrzuca kluci sie ze mna grysie i lubi sie ze mna bic jak tylko odwiedzam jej siostre...ma chlopaka i sie z nim cytuje "lize" no dobra wiem...wiem cos jest ze mna nie tak...ale jednak nie moge uwierzyc w to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:18 pm
no wiesh Vykk .... tak to joosh bywa..... wink
podobają wam się moje nowe ciuszki?? kupiłam na jutrzejszy bal... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:20 pm
Kitty-ShadowCat no wiesh Vykk .... tak to joosh bywa..... wink podobają wam się moje nowe ciuszki?? kupiłam na jutrzejszy bal... sweatdrop JAKI BAL???????????????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 2:21 pm
Kitty-ShadowCat no wiesh Vykk .... tak to joosh bywa..... wink podobają wam się moje nowe ciuszki?? kupiłam na jutrzejszy bal... sweatdrop sliczne....... ja tam nic nie kupuje... powiem wiecej mam nadzieje ze cos dostane....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zmykam.. papatki wam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat no wiesh Vykk .... tak to joosh bywa..... wink podobają wam się moje nowe ciuszki?? kupiłam na jutrzejszy bal... sweatdrop nie sa zle ...^^ ja sie nie bede przebieral ... chyba ze mi sie zachce i znajde cos w moim invertarzu ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Enter_Sandgirl Kitty-ShadowCat no wiesh Vykk .... tak to joosh bywa..... wink podobają wam się moje nowe ciuszki?? kupiłam na jutrzejszy bal... sweatdrop JAKI BAL??????????????????????? jutro o godz. 18;00 w Durem odbędzie się uroczysty bal z okazji 2 urodzinek gai.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|